Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #169557
  ohl
  Felhasználó

  Tisztelt Dr.-Úr!
  Ajándékban kapnék egy 6 hónapos tacsit egy ismerős tenyésztőtől, és mivel tudom hogy nagyon drágák megkérdeztem van e születési rendellenessége?
  A tenyésztő válasza ez volt: “Rendellenesség” nincs. Nem kiállítási. Nem szállt le a heréje és a harapása sem ollós. Megviselt, hogy két hónap ágyban alvás után visszakerült a kennelbe. Haragszom a volt gazdájára azért is, mert iszonyúan soványan kaptam vissza.” mivel vissza vitték neki ezt a kiskutyát az előző örökbefogadók, hivatkozva hogy válnak.

  Nekem az a kérdésem hogy ezek a hibák amiket leírt a válaszában, a kiskutyával kapcsolatosan milyen problémákat okozhat még nála? Ön szerint egy beteges kiskutya lesz, örökbe fogadható esetleg egy ivartalanitással megszűnik a problémája? Mert nem rég vesztettem el egy 9 éves tacsit akinek egy hasonló okokból rákja volt, elégé megviselt.
  Köszönöm a megtisztelő válaszát
  Oláh Kata
  ohl@freemail.hu

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.