Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42069
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Itt a gerincproblémákkal ( bénulás, paralizis, végtaggörcsök, farokbénulás, cauda equina, gerinc eredetű bénulások, porckorongsérv stb.) kapcsolatos véleményeket osszuk meg.

  #42461
  mavi
  Felhasználó

  Kipróbáltuk a “Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás és diszplázia kiegészítő kezelésére” .
  Kb. két hete adjuk tacskónknak és jelentős javulás van.

  #134128
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Mavi! nagyon örülök a javulásnak. Üdv Dr.Molnar

  #140497
  baumgartnerildiko6
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Szálkás szőrű tacskó lány kutyánknál (súlya 7 kg) február 27-én este jelentkeztek a tacskóbénulás tünetei. Azt vettük észre, hogy a két hátsó lábára csetlik botlik. Elvittük a helyi állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy meghúzta a lábát. Gyulladáscsökkentőt adott neki izomba, mondván ettől javulni fog. Sajnos nem így lett, kb. 4 nap múlva már nem tudott ráállni a hátsó lábaira, húzta maga után. Mi sejtettük, hogy gerincproblémáról van szó. Felkerestünk egy másik orvost aki ezt megerősítette. Ezután 3 napig vénába kapott Medrolt. Sajnos nincs javulás, műtétet javasol.
  Egyébként eszik, iszik rendesen. Székletét, vizeletét tudja üríteni. Hátsó lábain a karmai közti bőrt ősszecsippentve lábait maga alá húzza, tehát érzi.
  Mivel műtétre sajnos nincs kapacitásunk, úgy döntöttünk, hogy megpróbálnánk az Önök által forgalmazott kisebbik csomagot tacskóbénulásra, hátha nálunk is beválik. Jövő hét elején érkezik.
  Szeretném a tanácsát kérni, hogy a csomagban lévő készítményeket – Kingvet, Skelevet, Cartilage & Spaine builder, Krill omega gél, Bone strength & Joint protection complex – egy 7 kg súlyú kutyusnak hogyan kell adagolni.

  Segítségét előre is köszönjük!

  #143093
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Ildikó! A 10 kg-os kutyusra való adagot adhatja nyugodtan, melynek dózisát a csomagban küldött katalógusban és a honlapon a főmenü ADAGOLÁS almenüjében találja meg. Azóta már ezt valószínűleg meg is találta. Elkezdett javulni már a kutyus? Üdv Dr.Molnar

  #153314
  István Szenes
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor úr! Tacskóbénulással, kapcsolatban 2020.05-hóban rendeltem önöktől a tacskóbénulási készítményekből, de sajnos azóta is voltak bénulási problémák összesen ötször pár hónap eltéréssel kb. 40-50 percesek és utána szerencsére rendbe jött a kutyus. Érdeklődnék, hogy hány kúrát kell tartani, hogy teljesen rendbe jöjjön a kutyus?
  Várom megtisztelő válaszát!
  Előre is köszönöm!
  Tisztelettel: István!

  #157403
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves István! Pontosan milyen szereket alkalmazott eddig? Üdv Dr.Molnar

  #157463
  István Szenes
  Felhasználó

  Tiszteletem Doktor Úr!
  A következő termékeket vásároltam:Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I.
  A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex
  Mit kell adni ,hogy többet ne jelenezzen ez a baj?
  Előre is köszönöm!
  Tisztelettel István!

  #157580
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves István! Ez így tökéletes. Amennyiben ezt adja a kutyusnak nem fog többet jelentkezni a baj, nagyon nagy valószínűséggel. Arra figyeljen, hogy kezdésnek 6 hónapig adja majd 2 havonta 3 héten át. megelőzésnek. Üdv Dr.Molnar

  #160099
  danifrank
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!

  Pénteken mütötték az 5 éves kan tacskónkat, ma hétfőn vittük a háziorvoshoz, de mondta hogy még mindig bénulásba van, és kapott szteroidot, lehetséges lenne hogy a gerinc csomaggal felálna ujra?

  #160196
  danifrank
  Felhasználó

  Bocsánat, nyilván úgy értem hogy a 2 hátsó lábára lebénult, nem a háziorvos műtötte, azt mondta mėly bénulása van

  #160358
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Dani! Feltétlen javaslom a Mozgásszervi II. csomagot alkalmazni, a többi csigolya állapotának a javítására, hogy máshol ne jelentkezzen a baj. Továbbá a műtött terület visszaépülésének a támogatására. Hogy feláll e , az a műtét sikerességétől függ nagyban. Üdv Dr.Molnar

  #165878
  evaago
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr,

  Mi már másodszorra rendeltük meg a tacskó bénulás 1 csomagot, de másodszorra is egy másik zacskós SKELEVET terméket kaptunk mint ami az interneten szereplő képen és leírásban van.
  Amit kaptunk: egy kutya mancsa van a zacskón és amit kellett volna kapnunk azon egy teknősbéka.

  Mivel a kapott termék nincs a katalógusban és az internetes oldalon sem, nem tudom pontosan mire való és hogyan adagoljuk….

  Üdv:
  Zuder Éva

  #165998
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Éva! A két tipusú zacskó mind ugyanaz a termék, bármelyiket használhatja. Üdv Dr.Molnar

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.