Címkézve: 

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42069
  AvatarDr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Itt a gerincproblémákkal ( bénulás, paralizis, végtaggörcsök, farokbénulás, cauda equina, gerinc eredetű bénulások, porckorongsérv stb.) kapcsolatos véleményeket osszuk meg.

  #42461
  Avatarmavi
  Felhasználó

  Kipróbáltuk a “Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás és diszplázia kiegészítő kezelésére” .
  Kb. két hete adjuk tacskónknak és jelentős javulás van.

  #134128
  AvatarDr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Mavi! nagyon örülök a javulásnak. Üdv Dr.Molnar

  #140497
  Avatarbaumgartnerildiko6
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Szálkás szőrű tacskó lány kutyánknál (súlya 7 kg) február 27-én este jelentkeztek a tacskóbénulás tünetei. Azt vettük észre, hogy a két hátsó lábára csetlik botlik. Elvittük a helyi állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy meghúzta a lábát. Gyulladáscsökkentőt adott neki izomba, mondván ettől javulni fog. Sajnos nem így lett, kb. 4 nap múlva már nem tudott ráállni a hátsó lábaira, húzta maga után. Mi sejtettük, hogy gerincproblémáról van szó. Felkerestünk egy másik orvost aki ezt megerősítette. Ezután 3 napig vénába kapott Medrolt. Sajnos nincs javulás, műtétet javasol.
  Egyébként eszik, iszik rendesen. Székletét, vizeletét tudja üríteni. Hátsó lábain a karmai közti bőrt ősszecsippentve lábait maga alá húzza, tehát érzi.
  Mivel műtétre sajnos nincs kapacitásunk, úgy döntöttünk, hogy megpróbálnánk az Önök által forgalmazott kisebbik csomagot tacskóbénulásra, hátha nálunk is beválik. Jövő hét elején érkezik.
  Szeretném a tanácsát kérni, hogy a csomagban lévő készítményeket – Kingvet, Skelevet, Cartilage & Spaine builder, Krill omega gél, Bone strength & Joint protection complex – egy 7 kg súlyú kutyusnak hogyan kell adagolni.

  Segítségét előre is köszönjük!

  #143093
  AvatarDr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Ildikó! A 10 kg-os kutyusra való adagot adhatja nyugodtan, melynek dózisát a csomagban küldött katalógusban és a honlapon a főmenü ADAGOLÁS almenüjében találja meg. Azóta már ezt valószínűleg meg is találta. Elkezdett javulni már a kutyus? Üdv Dr.Molnar

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.