Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: ,

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #118037
  Istvánné Sebestyén
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr
  A cicám 1 napja rosszul lett pillanatok alatt, először egyik hátsó lába rogyott össze és következő percben a másik. Mint valami fókabébi húzta magát, sírt és lihegett. Mivel benti cica és reggel történt így azt hittem megütötte magát rossz helyről ugrott le. délután volt orvos, vittem. Röntgen, hasi ultrahang és vérvétel készült. Kapott vitamint, gyulladáscsökkentőt és görcsoldót. azt hittem vesegörcse van. Mára meg lett az eredmény és a cukorja magas, hugysav magas és a májfunkciója is rossz, hasnyálmirigy holnapra lesz eredmény. nem eszik, nem iszik, fecskendővel látom el, alsó teste szinte béna. reflex vizsgálatra nem reagál. Ivartalanított kandúr , lakásban tartott, 4,5 éves, kssé tulsullyos. Száraztápot kapnak josera catelux, bosch sanabelle, főtt husit lével zöldséggel, hetente 2 x nyers csirke mellett. nem evett sokat főleg az utóbbi időben. Van esély visszafordítani ezt a bénulásos állapotot? utánaolvasva trombózisra gyanakszok és rettegek hogy így ér véget az élete idő előtt.

  #133931
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Hölgyem! A korábbi levelét most vettem észre , hogy kimaradt a válaszok közül. Tudok valamiben segíteni? Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.