Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #167833
  mihalikdora91
  Felhasználó

  Jó estét Doktor úr!
  Arról szeretném megkérdezni önt, hogy van-e esetleg olyan termékük amivel meg lehetne hosszabbítani egy 12éves magyarvizsla életét. A mai napon édesapámék elvitték a helyi állatorvoshoz, olyan panasszal hogy vízesedik fel van fúvódva és nagyon elesett. A doki szívbillentyű zavart állapított meg neki. Végstádiumban van szerintük. 2-3 hetet jósolnak neki. Rozsdás elég kalandos életet élt. Ivaros kan kutya. Rendszeresen oltva volt. Voltak neki kullancs csípés miatt babésia tünetei, kezelés után mindig rendbe jött. Sosem volt komolyabb betegsége. Házikosztot evett, néha száraz tápot.
  Választ előre is köszönöm! Molnárné M Dóra

  #168047
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Dóra! Érdemes megpróbálni ez esetben is a szívelégtelenség csomagunkat, de az általánosan előírt dózinak csak az 1/4-ével kezdjék az alkalmazást, majd 5 naponta emeljék fél adagra, majd 3/4 adagra végül az előírt dózisra. Igen gyenge elesett állatnál ez az elővigyázatosság fontos. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.