Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #164131
  ohelga9
  Felhasználó

  Üdvözlet!
  Hamarosan a tanyavilágba költözünk, budapesti lakásunkból, 3 eddig benti cicával.
  Igyekszem majd kerítésen belül tartani őket, de pár új oltásra valószínűleg sort kell keríteni. (Még ebben a témában sem tudom, mi az ami igazán szükséges, ill. mi terhelné őket feleslegesen.)
  Tartok tőle, hogy az oltások eleve megviselik őket, emellett a környezetváltozás is elég stresszes lesz számukra.
  Csak nemrég sikerült az Energy és supreme immunity termékekkel a két idősebb cicám hosszan tartó kötőhártyagyulladását rendbehozni, a 3. kiscicánk hazahozatala után, jó lenne megőrizni a nehezen megszerzett egyensúlyt.
  Kérdésem, hogy melyek azok a termékek, amelyek segítségével a közeljövő körülményei között támogatni tudnám az egészségüket!
  E pillanatban az anyagi lehetőségeink korlátozottak, jó lenne tudni, mi a leginkább biztonságos és költséghatékonyabb megoldás az immunrendszerük aktuális karbantartására.
  Előre is köszönöm, Orosz Helga!

  #165038
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Helga! ne csináljon ebből gondot, valószinüleg a cicák örülni fognak az új szabadságnak. Az immunrendszert a városban és vidéken is egyformán szükséges támogatni. Erre a Multivit Mega C, Defense assist, Krill oMega D3K2 gél, Emésztőenzimek & Probiotikum komplex kombinációját javaslom. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.