Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #48717
  Anikó
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!

  Van egy 2,5 éves szuka Staffordshire terrier keverék kutyusunk akit kicsit több mint egy éve ivartalanítattunk. Nem sokkal később séta után ,éjszak álmában vagy amikor csak feküdt bepisilt de láttuk rajta ,hogy ő is meglepődik és ez nem szándékos. Egy időre ez abba maradt csak pár csepp volt a lakásban, de most megint visszatért a nagy mennyiségű vizelet. Sokat iszik de mindig is sokat ivott cukorbetegsége nincs. Tanácsot szeretnék kérni ,hogy melyik készítményt kellene használnunk és milyen adagolással. Előre is köszönöm a segítséget. Szép napot!

  #48922
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Anikó! A hormonhiányos típusú vizeletürítési zavar és egy hólyaghurut keveredés elehet a háttérben. Hólyaghomok jelenléte sem kizárt. Egy vizeletvizsgálat fontos lenne mihamarabb. Addig is a Gynevet, Imunovet, Multivit Mega C és az Emésztőenzimek & Probiotikum koplexet javaslom elkezdeni. Üdv Dr. molnár

  #56515
  serbet74
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr,

   

   

  A probléma ami jelentkezett a 2,5 éves  idén májusban ivartalanított rhodesian ridgeback szuka kutyámnál, hogy bepisil álmában.

  Az ivartalanítás után közvetlenül már tapasztaltam kisebb vizes foltokat, de annak tulajdonítottam, hogy mivel a Velencei -tónál lakunk, és nyáron viszem őket fürödni, lehet hogy benne maradt a víz. Aztán jöttek most a hidegek, és sajnos az elmúlt 2 hétben 4Xer is jelentősebb foltott hagyott. Mivel “kanapé” kutya, így már vizhatlan lepedővel alszunk.

  Természetesen kivizsgáltatom, de nem vagyok a gyógyszer, főleg hormonális készítmények támogatója.

  Ezért arra kérem önt írja meg,  melyik terméküket  rendeljem meg, és hogyan adagoljam.

  A kutya 42 kg.

  Előre is köszönöm  az idejét, használom a termékeiket, és nagyon elégedett vagyok, ezért is írtam önnek.

  További eredményes munkát , és egészséget kívánok.

  Üdvözlettel:

  Viktória

  #134065
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Viktória! Sajnos egy jelentős ideig nem tudtam nézni a fórumba érkezett üzeneteket és csak most látom írását. Kérem az állatorvos válaszol rovatba írjon máskor, mert ott naponta válaszolok a feltett kérdésekre. Üdv Dr.molnar

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.