Akció!

Sejt regeneráló I. (7)

csomag

51030 Ft

(9 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Cytovet, 1 db Strong Immune, 1 db Imunovet, 1 db Citosane, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Protective force, 1db Iron complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Tumoros kutya és macska betegségek kiegészítő kezelésére csomag I.

Bármely tumoros elváltozás kiegészítő kezelésében  használható. Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, amelyet a  tumoros betegségek kezelésében használunk.

Daganatos betegségek terápiáját gyakran próbálják a gazdik kiegészíteni a beteg állat szervműködéseinek a támogatását előmozdító kiegészítőkkel. Nekik készült ez a kombinációs csomag. Elsősorban a legyengült, gyenge életerőt mutató kis betegek erősítését, méregtelenítő funkcióinak, immunvédekezésének aktivitását segíthetik fokozni. Ezáltal a daganatos betegséggel nagyobb eséllyel és erősebb állapotban tudhatják felvenni a küzdelmet. Természetes vitaminjaival és gyógynövény kivonataival támogathatják az állat szervezetének a daganatos folyamatok elleni védekezési lehetőségeit.

Természetes alapú hatóanyagokkal segíti az immunrendszer működését, továbbá  közvetlen daganat gátló hatása van. Fenntartja és támogatja a méregtelenítő szervek működését és közvetlen tápanyagforrást szolgál a szervezet sejtjei számára a daganatos állapotokban.

Emlődaganat esetén még a Liver Detox készítménnyel is javasolt kiegészíteni az I. csomag szereit.

 

Táplálásnál, tartósítószer és szintetikus anyag mentes, gyorsan lebomló szénhidrátokban szegény nem feldogozott élelmet fogyasszon a kuya.

 

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. Ez alatt az idő alatt a változásokat ki lehet értékelni és folytatni az adagolást tartósan bármeddig, amíg az szükségesnek látszik. Az előírt szünetek közbeiktatásával akár évekig is. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen, kivéve amelyiket – külön figyelmeztetésben – eltolva, vagy más napszakban szükséges adni!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

A Supreme Immunity weboldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Sejt regeneráló I. (7) termékről 9 értékelés

 1. Sőregi Rita

  Üdvözlöm Drága Dr Úr!
  Én az 1-es daganatos csomagot rendeltem a kutyusomnak. Nagyon elégedett vagyok! Sokkal jobban van Bellácskám ő egy vizsla 8 éves. Szebb a bőre a szőre pár nap alatt csökkent a daganat mérete. Nincs leamputálva a lába nem kap sugárkezelés mert a gyógyszer csomag teszi a dolgát. Nagyon hálás vagyok DR Úr köszönöm szépen

  #1 kép innen:Sőregi Rita
 2. Névtelen

 3. Éva T.

 4. Anita G.

  Jack Russel terrier kutyusunk 17. eveben van (Bogyo, en csak Oreganyonak hivom❤️). Nyelvdaganatot allapitottak meg nala, kora es az allapota miatt csak ezt a gyogyszeres kezelest javasoltak mar nekunk. Uo. a kozerzete, mint a diagnosztizalas elott, etvagya hatalmas lett, ujra ugat, csahol, boldog, szalad, fut, csovalja a farkat…, hizott fel kg-t, kb. egy honapja naponta este kapja meg az adagjat! Nekunk nagyon bevalt, remelem masnal is ilyen szep javulast er el! Sok kutyabarat oldalon erre eskusznek, mar en is!:)

  #1 kép innen:Anita G.
 5. Horváth Zsuzsanna

  A kezelés kezdete óta nem készült újabb CT felvétel, így nem tudok a hatásáról véleményt mondani. Nem műthető daganatról van szó, amely még eddig nem okozott tüneteket, porckorongsérv vizsgálatakor derült ki.

 6. Darmos C.

  👍

 7. Nyerges Béla

  A kutyusunk minden ellenkezés nélkül ételbe keverve fogyasztja a készítményeket. Egyelőre hosszú távú hatásait nem ismerjük. Jelenleg állapota, étvágya, általános állapota jó. (Amúgy a kutyusunk 8 éves, pajzsmirigy daganat, tüdő és gerinc áttéttel)

 8. juditburian4

  Kutyusnál alkalmazzuk emlő daganat kezelésére. 2020. Január eleje óta a csomó jelentősen kisebb lett, a pofiján lévő szemölcs is majdnem teljesen eltűnt már. Engem meggyőzött! 🙂

 9. Füzér Anni

  Kemoterápiás kezelés mellett használom kiegészítő kezelésnek a cicámnál egy hónapja . Az eddigi eredmények nagyon meggyőzőek!

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…