Akció!

Daganatos kutya és macska betegségek kiegészítő kezelésére csomag

41200 Ft 37200 Ft

A csomag tartalma: 1 db Annovet, 1 db Cytovet, 1 db Regavet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Daganatos kutya és macska kezelésére.

Bármely tumoros elváltozás kiegészítő kezelésében  használható. Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, amelyet a  daganatos betegségek kezelésében használunk.

Természetes alapú hatóanyagokkal segíti az immunrendszer működését, továbbá  közvetlen daganat gátló hatása van. Fenntartja és támogatja a méregtelenítő szervek működését és közvetlen tápanyagforrást szolgál a szervezet sejtjei számára a daganatos állapotokban. A Cytovetet az Annovet adagolásának felfüggesztési szünetében szükséges adagolni. Az Annovet 1 órával az etetés ill. a többi szer beadása előtt éhgyomorra, esetleg kevés csemegében menjen. Aztán adandó a többi szer az étellel egy időben vagy az ételbe keverve.

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

  1. Avatar

    Füzér Anni

    Kemoterápiás kezelés mellett használom kiegészítő kezelésnek a cicámnál egy hónapja . Az eddigi eredmények nagyon meggyőzőek!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás / Kérdés