Akció!

Daganatos kutya és macska betegségek kiegészítő kezelésére csomag I. csomag

48700 Ft 43830 Ft

A csomag tartalma: 1 db Cytovet, 1 db Strong Immune, 1 db Imunovet, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Protective force, 1db Iron complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Daganatos kutya és macska kezelésére.

Bármely tumoros elváltozás kiegészítő kezelésében  használható. Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, amelyet a  daganatos betegségek kezelésében használunk.

Daganatos betegségek terápiáját gyakran próbálják a gazdik kiegészíteni a beteg állat szervműködéseinek a támogatását előmozdító kiegészítőkkel. Nekik készült ez a kombinációs csomag. Elsősorban a legyengült, gyenge életerőt mutató kis betegek erősítését, méregtelenítő funkcióinak, immunvédekezésének aktivitását segíthetik fokozni. Ezáltal a daganatos betegséggel nagyobb eséllyel és erősebb állapotban tudhatják felvenni a küzdelmet. Természetes vitaminjaival és gyógynövény kivonataival támogathatják az állat szervezetének a daganatos folyamatok elleni védekezési lehetőségeit.

Természetes alapú hatóanyagokkal segíti az immunrendszer működését, továbbá  közvetlen daganat gátló hatása van. Fenntartja és támogatja a méregtelenítő szervek működését és közvetlen tápanyagforrást szolgál a szervezet sejtjei számára a daganatos állapotokban.

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

 1. Avatar

  Nyerges Béla

  A kutyusunk minden ellenkezés nélkül ételbe keverve fogyasztja a készítményeket. Egyelőre hosszú távú hatásait nem ismerjük. Jelenleg állapota, étvágya, általános állapota jó. (Amúgy a kutyusunk 8 éves, pajzsmirigy daganat, tüdő és gerinc áttéttel)

 2. Avatar

  juditburian4

  Kutyusnál alkalmazzuk emlő daganat kezelésére. 2020. Január eleje óta a csomó jelentősen kisebb lett, a pofiján lévő szemölcs is majdnem teljesen eltűnt már. Engem meggyőzött! 🙂

 3. Avatar

  Füzér Anni

  Kemoterápiás kezelés mellett használom kiegészítő kezelésnek a cicámnál egy hónapja . Az eddigi eredmények nagyon meggyőzőek!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés