Akció!

Szőrhullás (6)

csomag

41220 Ft

(3 vásárlói értékelés)

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

Leírás

Szőrhullás kezelésére összeállított, 100%-ban természetes alapanyokat tartalmazó EnergyVet és Supreme Immunity szerekből kutytáknak és macskáknak, valamint egyéb kisállatoknak.

A csomagban található EnergyVet és a Supreme Immunity termékek, a szőrhullás kezelésére szolgálnak, és kifejezetten kutyáknak, macskáknak és egyéb kisállatoknak lettek összeállítva. A termékek 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaznak, amelyek segíthetnek enyhíteni és kezelni a szőrhullás okozta problémákat.

A szőrhullás gyakran jelentkezik kutyáknál, macskáknál és más kisállatoknál, és sok különböző okból adódhat. Ez lehet genetikai hajlam, táplálkozási hiányosságok, bőrfertőzések vagy akár stressz. Az EnergyVet és a Supreme Immunity termékek célja, hogy ezeket a problémákat kezeljék és a szőrhullást csökkentsék.
Az EnergyVet egy olyan termékcsalád, amely speciális táplálékkiegészítők kombinációját tartalmazza, melyek hozzájárulnak a bőr és a szőr egészségének javításához. Ennek köszönhetően a szőrhullás mértéke csökkenhet, és a kisállatok szőrzete erősebb és fényesebb lehet.

A Supreme Immunity egy hasonló kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmazó magyar márkájú táplálék kiegészítő termékcsalád, amely segít támogatni a kisállatok immunrendszerét, ami fontos szerepet játszik a szőrhullás kezelésében is. Az immunrendszer megerősítése elősegítheti a szervezet egészségének visszanyerését, és csökkentheti a szőrhullás okozta problémákat.
Mindkét termékcsalád természetes összetevőket tartalmaz, amelyek biztonságosak és hatékonyak a kisállatok számára. Ezek az összetevők gyulladáscsökkentő, antioxidáns és tápláló hatásúak lehetnek, ami segítheti a bőr egészséges állapotának fenntartását és a szőrhullás kezelését.

Az EnergyVet és a Supreme Immunity termékek rendszeres használata ajánlott a kisállatok szőrhullásának kezelésére és megelőzésére.
A csomag termékei természetes megoldást nyújthatnak a szőrhullás kezelésére, és segíthetnek visszaállítani a kisállatok egészséges szőrzetét. A rendszeres használat és a megfelelő táplálkozás mellett a kisállatok visszanyerhetik dús és csillogó szőrzetüket, és egészséges, boldog állatokká válhatnak.

Alkalmazási tanácsok

A Supreme Immunity weboldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Szőrhullás (6) termékről 3 értékelés

  1. Kabai Enikő

    Jól összerakott csomag!

  2. Szécsiné Hermann Ágnes

    Régi felhasználók vagyunk. Két eltérő szőr problémára vettük a Szőrhullás csomagot. Sajnos egyik esetben sem vált be. Szamival ismét orvoshoz mentünk, ahol az allergia és az apotiás dermatitisz került megállapításra. A whippet farkán lévő szőr nagyjából ugyanúgy néz ki. Szóval most nem váltak be a készítmények.

  3. Nagy Ferenc

    Szép a kutya szőre.

Mondd el a véleményed