Akció!

Idős állat (6)

csomag

40320 Ft

(7 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex és 1db Cartilage & Spine Builder, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

 

Leírás

Idős állatok betegségeinek megelőzésére csomag ( Amíg a Skelevet nincs készleten, addig a Bone strength termékkel szállítjuk )

Idősebb állataink keringési és mozgásrendszeri és bőr-szőrzet állapotának javításában és ezeken a területeken megnyilvánuló betegségeinek megelőzésében nyújt nélkülözhetetlen segítséget a csomag. Erősítő hatású. Hatékonyan segíti a  hiányos táplálkozásból eredő hiányok hosszú távú pótlását. Idős állatok betegségeinek megelőzésére.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity weboldal

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Idős állatok betegségeinek megelőzésére

Az idős állatok, főként kutyák, egészségének megőrzése és a jó életminőség fenntartása szempontjából kiemelkedően fontos a megfelelő vitaminpótlás. Az idő előrehaladtával az állatok anyagcseréje, emésztése és az immunrendszerük is változásokon megy keresztül, amelyek hatással lehetnek az egészségükre.

Az idős kutyák szervezete kevésbé hatékonyan hasznosítja a tápanyagokat, így könnyebben kialakulhatnak hiányállapotok. Ezen kívül az idősebb kutyák általában csökkent étvágyat mutatnak, ami tovább rontja a tápanyagbevitelüket. Emiatt különösen fontos, hogy az idős kutyák számára kifejlesztett speciális vitamin- és ásványianyag-kiegészítőket adjunk nekik, amelyek megfelelően kielégítik a szükségleteiket.

A megfelelő vitaminpótlás hozzájárulhat az idős kutyák energiaszintjének fenntartásához, az izomtömeg megtartásához és az ízületek egészségének védelméhez. A különleges formula olyan tápanyagokat tartalmaz, mint az E-vitamin, C-vitamin, B-vitaminok, kalcium, D-vitamin és glükózamin, amelyek pozitív hatással vannak az idős kutyák állapotára.

Az idősebb kutyák esetében fontos, hogy az állatorvos ajánlása alapján válasszuk ki a megfelelő vitaminpótló készítményt, mivel az egyes állatok egyéni szükségletei eltérhetnek. Az állatorvos a kutyák egészségügyi állapotát felmérve tudja meghatározni, melyik vitaminokra van szükség, és milyen adagban szükséges őket adni.

Az idős kutyák vitaminpótlása segíthet megelőzni a krónikus betegségek kialakulását és a szervezet védekezőképességének erősítését. A vitaminok támogatják a sejtek működését, javítják az anyagcserét és segítenek a gyulladások csökkentésében is. Az idős kutyák életminőségének javítása és az egészségük megőrzése érdekében ezért érdemes figyelmet fordítani a megfelelő vitaminpótlásra, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy kedvenceink boldogan és egészségesen éljenek hosszú éveken át.

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Idős állat (6) termékről 7 értékelés

 1. Veronika Makai

  Ezt a csomagot először próbáljuk..de biztos vagyok benne hogy ugyanolyan tökéletes mint az eddig használtak

 2. Névtelen

  Tacskó kutyánk az idén szeptemberben 10 éves lesz, még mielőtt komolyabb problémái lennének megrendeltük az “idős állat csomag”-ot, amelyben három termék is azonos a tavaly, megelőzésképpen rendelt “Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I.”-ban lévőkkel.

  #1 kép innen:Névtelen
 3. Kovács

  A Krill pumpa nem működik😣

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Uram, Hölgyem! Olvasta e a termékhez a honlapon írt leírást:
   Fontos figyelmeztetés!
   Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.

   Ennek a problémának a megoldása ( függően a gyártásnál alkalmazott tubus típusától):

   A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül.
   Más típusú pumpa is forgalomba került, melynek alján szintén van egy lélegző nyílás, de ennek a megindulásához nem szükséges a nyíláson át nyomást gyakorolni. Ennél fejjel lefelé állásba fordítjuk a flakont és úgy pumpáljuk még pár alakalommal, amíg érezhetően a vákuum megmozdítja a szivattyút a házában.
   A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.
   Remélem , így már el tudja indítani a pumpát. Üdv Dr.Molnar

 4. Varga Eszter

  Ezt a csomagot most használjuk először, az eddigi termékekkel maximálisan elégedettek vagyunk.

  #1 kép innen:Varga Eszter
  #2 kép innen:Varga Eszter
 5. Dr. Orosz Alexandra

  már másodjára rendelem a szívelégtelenség /idős állat csomagot, mert sokkal jobban van tőle az eddig nagyon sokat és nagyon csúnyán köhögő, fulladó öreg kutyusunk. Most kiegészítettem fogkő elleni terméke is.

 6. Ráczné

  Nálunk is bevált! Köszönöm!

 7. Halász Rudolfné

  Hatékony, sokat segít a könnyebb járásban, a kedélyállapot javításában. Nagyon jó összeállítás mindenkinek ajánlom akinek idősebb háziállata van és szeretné az életminőségét javítani.

Mondd el a véleményed