Akció!

Idős állat csomag

44800 Ft 40300 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex és 1db Cartilage & Spine Builder, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

 

Leírás

Idős állatok betegségeinek megelőzésére csomag ( Amíg a Skelevet nincs készleten, addig a Bone strength termékkel szállítjuk )

Idősebb állataink keringési és mozgásrendszeri és bőr-szőrzet állapotának javításában és ezeken a területeken megnyilvánuló betegségeinek megelőzésében nyújt nélkülözhetetlen segítséget a csomag. Erősítő hatású. Hatékonyan segíti a  hiányos táplálkozásból eredő hiányok hosszú távú pótlását. Idős állatok betegségeinek megelőzésére.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity weboldal

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Idős állat csomag termékről 5 értékelés

 1. Kovács

  A Krill pumpa nem működik😣

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Uram, Hölgyem! Olvasta e a termékhez a honlapon írt leírást:
   Fontos figyelmeztetés!
   Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.

   Ennek a problémának a megoldása ( függően a gyártásnál alkalmazott tubus típusától):

   A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül.
   Más típusú pumpa is forgalomba került, melynek alján szintén van egy lélegző nyílás, de ennek a megindulásához nem szükséges a nyíláson át nyomást gyakorolni. Ennél fejjel lefelé állásba fordítjuk a flakont és úgy pumpáljuk még pár alakalommal, amíg érezhetően a vákuum megmozdítja a szivattyút a házában.
   A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.
   Remélem , így már el tudja indítani a pumpát. Üdv Dr.Molnar

 2. Varga Eszter

  Ezt a csomagot most használjuk először, az eddigi termékekkel maximálisan elégedettek vagyunk.

  Feltöltött képek

  #1 kép innen:Varga Eszter
  #2 kép innen:Varga Eszter
 3. Dr. Orosz Alexandra

  már másodjára rendelem a szívelégtelenség /idős állat csomagot, mert sokkal jobban van tőle az eddig nagyon sokat és nagyon csúnyán köhögő, fulladó öreg kutyusunk. Most kiegészítettem fogkő elleni terméke is.

 4. Ráczné

  Nálunk is bevált! Köszönöm!

 5. Halász Rudolfné

  Hatékony, sokat segít a könnyebb járásban, a kedélyállapot javításában. Nagyon jó összeállítás mindenkinek ajánlom akinek idősebb háziállata van és szeretné az életminőségét javítani.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés