Akció!

Külső hallójárat gyulladás csomag

35400 Ft 31860 Ft

Csomag tartalma: 1db  Audivet, 1db Stomach and Bowel, 1db Pet Ear Cleaner, 1db Krill Omega, 1db, Imunovet, 1db Ear Ease

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Külső hallójárat gyulladás kiegészítő kezelésére csomag

A kutyák és macskák gyakori megbetegedése a külső hallójárat gyulladása, mely viszketésben, fülvakarásban, nyugtalanságban, fejrázásban, fej oldalt tartásában nyilvánul meg. Ilyenkor a hallójáratok először kivörösödnek, majd több – kevesebb váladékkal telnek meg, melyben gyulladásos folyamatok indulnak meg és paraziták és gombák kedvenc szaporodási helyére változnak.

Ezt csak súlyosbítja a lógó fülű fajtáknál a szellőzés hiánya, mely további hajlamosító tényező az idült gyulladás kialakulására is.  De a gyulladás csak akkor tud kialakulni, ha a kutya emésztő és immunrendszere és a kiválasztása sem működik tökéletesen.

Vagyis a hallójárat gyulladásának oka a belső állapotból következik. A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Az eredményes kezelés javasolt módja az alábbi linken található meg:

Külső hallójárat gyulladás kezelési protokollja

Lyukas bél szindróma

Élesztőgombák okozta fertőzések kutyák és macskák esetében

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Külső hallójárat gyulladás csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés