Akció!

Fül (Külső hallójárat) (6)

gyulladás csomag

36270 Ft

(2 vásárlói értékelés)

Csomag tartalma:
1db  Audivet, 1db Stomach and Bowel, 1db Pet Ear Cleaner, 1db Krill Omega, 1db, Imunovet, 1db Ear Ease

Leírás

Külső hallójárat gyulladás kiegészítő kezelésére csomag

A kutyák és macskák gyakori megbetegedése a külső hallójárat gyulladása, mely viszketésben, fülvakarásban, nyugtalanságban, fejrázásban, fej oldalt tartásában nyilvánul meg. Ilyenkor a hallójáratok először kivörösödnek, majd több-kevesebb váladékkal telnek meg, melyben gyulladásos folyamatok indulnak meg és paraziták és gombák kedvenc szaporodási helyére változnak.

Ez a probléma különösen súlyos lehet a lógó fülű fajtáknál, mivel a szellőzés hiánya további hajlamosító tényező az idült gyulladás kialakulására. Az idült gyulladás hosszan tartó és visszatérő tünetekkel járhat, amelyek kellemetlenek és kényelmetlenséget okozhatnak kedvenceinknek.

A külső hallójárat gyulladásának kialakulásában az állatok emésztő- és immunrendszerének állapota, valamint a kiválasztás működése is kulcsszerepet játszik. Ha ezek a rendszerek nem működnek tökéletesen, akkor az állatok testében könnyebben elszaporodnak a kórokozók, és a gyulladásos folyamatok nagyobb valószínűséggel indulnak meg.

Fontos megjegyzés!

Fontos, hogy az állattartók figyeljenek kedvenceik füleinél jelentkező tünetekre, és időben forduljanak állatorvoshoz, ha bármilyen rendellenességet észlelnek. Az állatorvos képes pontosan diagnosztizálni a problémát és megfelelő kezelést előírni.

Az otthoni gondoskodás is nagyon fontos. A rendszeres fültisztítás segíthet megelőzni a gyulladás kialakulását. Az állatorvos által javasolt megfelelő fültisztító szerek használata segíthet eltávolítani a felesleges váladékot és szennyeződéseket, ezáltal csökkentve a gyulladás kockázatát.

Az állatok egészségének megőrzése érdekében fontos, hogy gondoskodjunk emésztőrendszerük és immunrendszerük megfelelő működéséről. A megfelelő táplálkozás és elegendő mennyiségű mozgás hozzájárulhatnak az egészséges immunrendszer kialakításához és fenntartásához.

Vagyis a hallójárat gyulladásának oka a belső állapotból következik. A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Az eredményes kezelés javasolt módja az alábbi linken található meg:

Külső hallójárat gyulladás kezelési protokollja

Lyukas bél szindróma

Élesztőgombák okozta fertőzések kutyák és macskák esetében

A Supreme Immunity weboldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Fül (Külső hallójárat) (6) termékről 2 értékelés

  1. Renáta B.

    A termékek használata most is tart. Eddigi észrevételünk hogy lejebb ment a fülében a gyulladás valamint nagyon jól kilehet pucolni a fülpucolo folyadékkal! A többi termék is úgy vettük észre kezd használni! Szóval mi nem csalódtunk!

  2. Böröcz Katalin

    Kiválóak a termékek csak ajánlani tudom! Mióta a termékeket használom a kutyám füle helyrejött. Sajnos fotó nincs,de majd legközelebb.

Mondd el a véleményed