Akció!

Külső hallójárat gyulladás csomag

35400 Ft 31860 Ft

Csomag tartalma: 1db  Audivet, 1db Stomach and Bowel, 1db Pet Ear Cleaner, 1db Krill Omega, 1db, Imunovet, 1db Ear Ease

Leírás

Külső hallójárat gyulladás kiegészítő kezelésére csomag

A kutyák és macskák gyakori megbetegedése a külső hallójárat gyulladása, mely viszketésben, fülvakarásban, nyugtalanságban, fejrázásban, fej oldalt tartásában nyilvánul meg. Ilyenkor a hallójáratok először kivörösödnek, majd több – kevesebb váladékkal telnek meg, melyben gyulladásos folyamatok indulnak meg és paraziták és gombák kedvenc szaporodási helyére változnak.

Ezt csak súlyosbítja a lógó fülű fajtáknál a szellőzés hiánya, mely további hajlamosító tényező az idült gyulladás kialakulására is.  De a gyulladás csak akkor tud kialakulni, ha a kutya emésztő és immunrendszere és a kiválasztása sem működik tökéletesen.

Vagyis a hallójárat gyulladásának oka a belső állapotból következik. A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Az eredményes kezelés javasolt módja az alábbi linken található meg:

Külső hallójárat gyulladás kezelési protokollja

Lyukas bél szindróma

Élesztőgombák okozta fertőzések kutyák és macskák esetében

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Külső hallójárat gyulladás csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés