Akció!

Külső hallójárat gyulladás csomag

36970 Ft

(2 vásárlói értékelés)

Csomag tartalma: 1db  Audivet, 1db Stomach and Bowel, 1db Pet Ear Cleaner, 1db Krill Omega, 1db, Imunovet, 1db Ear Ease

Leírás

Külső hallójárat gyulladás kiegészítő kezelésére csomag

A kutyák és macskák gyakori megbetegedése a külső hallójárat gyulladása, mely viszketésben, fülvakarásban, nyugtalanságban, fejrázásban, fej oldalt tartásában nyilvánul meg. Ilyenkor a hallójáratok először kivörösödnek, majd több – kevesebb váladékkal telnek meg, melyben gyulladásos folyamatok indulnak meg és paraziták és gombák kedvenc szaporodási helyére változnak.

Ezt csak súlyosbítja a lógó fülű fajtáknál a szellőzés hiánya, mely további hajlamosító tényező az idült gyulladás kialakulására is.  De a gyulladás csak akkor tud kialakulni, ha a kutya emésztő és immunrendszere és a kiválasztása sem működik tökéletesen.

Vagyis a hallójárat gyulladásának oka a belső állapotból következik. A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Az eredményes kezelés javasolt módja az alábbi linken található meg:

Külső hallójárat gyulladás kezelési protokollja

Lyukas bél szindróma

Élesztőgombák okozta fertőzések kutyák és macskák esetében

Külső hallójárat gyulladás csomag termékről 2 értékelés

  1. Renáta B.

    A termékek használata most is tart. Eddigi észrevételünk hogy lejebb ment a fülében a gyulladás valamint nagyon jól kilehet pucolni a fülpucolo folyadékkal! A többi termék is úgy vettük észre kezd használni! Szóval mi nem csalódtunk!

  2. Böröcz Katalin

    Kiválóak a termékek csak ajánlani tudom! Mióta a termékeket használom a kutyám füle helyrejött. Sajnos fotó nincs,de majd legközelebb.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés