Akció!

Vizeletcsepegés csomag

41580 Ft

(2 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma

  • Urinary incontinence complex
  • Gynevet
  • Skelevet
  • Urine tract & Bladder
  • Relax and Balance
  • Kingvet

Leírás

Vizeletcsepegés kiegészítő kezelésére összeállított 100%-ban termeszetes összetevőket tartalmazó csomag. EnergyVet és Supreme Immunity termékekből válogatva.

A vizeletcsepegés problémája, kutyáknál egy olyan jelenség, amely sok kutyatulajdonos számára aggodalomra ad okot. Ez a jelenség főleg a kan kutyákra jellemző, és a húgyhólyag vagy a húgycső rendellenességei, valamint az öregedés következtében jelentkezhet. Az idősödő kutyák esetében az izomtónus csökkenése miatt is előfordulhatnak vizeletürítési problémák.

A vizeletcsepegés oka lehet hormonális egyensúlyhiány, idegi vagy izomrendszeri probléma, húgyúti fertőzés vagy a húgyhólyag gyulladása. A tünetek közé tartozik a vizeletcsepegés, ami azt jelenti, hogy a kutya kis mennyiségű vizeletet veszít el akaratlanul. A csepegés lehet folyamatos, vagy csak időnként jelentkezik, például amikor a kutya megpróbál felállni, vagy pihenni. Gyakran a kutya nem is észleli, hogy vizeletet veszít, ami miatt a tulajdonosoknak kell észrevenniük a problémát.

Ha a kutya vizeletcsepegését észleljük, azonnal forduljunk állatorvoshoz. Az állatorvos alapos vizsgálatot végez majd, beleértve a vér- és vizeletvizsgálatokat is, hogy azonosítsa a probléma okát. Az időben elkezdett kezelés lehetőséget ad a hatékonyabb gyógyulásra és a tünetek enyhítésére.

A kezelés megválasztása a kiváltó októl függ. A hormonális problémák esetén hormonpótló terápiát alkalmazhatnak. Ha húgyúti fertőzés áll a háttérben, antibiotikumokat írhatnak fel. Az idős kutyáknál az izomtónus erősítésére irányuló gyógyszerek és speciális étrendkiegészítők is segíthetnek.

Mnden kutya számára fontos a megfelelő higiénia és gondoskodás. Az esetleges balesetek során rendszeres takarítás és fertőtlenítés szükséges a környezetükben, hogy megelőzzük a fertőzéseket és kellemetlen szagokat.

A megfelelő odafigyeléssel és a vizeletcsepegés csomag alkalmazásával a kutya vizeletcsepegés problémája sok esetben kezelhetővé válik, és biztosíthatjuk kedvencünk kényelmét és egészségét hosszú éveken át.

A Supreme Immunity weboldala

Alkalmazási javaslatok

Vizeletcsepegés csomag termékről 2 értékelés

Még nincsenek értékelések.

„Vizeletcsepegés csomag” értékelése elsőként