Akció!

Vizeletcsepegés (6)

csomag

41580 Ft

(2 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma

 • Urinary incontinence complex
 • Gynevet
 • Skelevet
 • Urine tract & Bladder
 • Relax and Balance
 • Kingvet

Leírás

Vizeletcsepegés kiegészítő kezelésére összeállított 100%-ban termeszetes összetevőket tartalmazó csomag. EnergyVet és Supreme Immunity termékekből válogatva.

A vizeletcsepegés problémája, kutyáknál egy olyan jelenség, amely sok kutyatulajdonos számára aggodalomra ad okot. Ez a jelenség főleg a kan kutyákra jellemző, és a húgyhólyag vagy a húgycső rendellenességei, valamint az öregedés következtében jelentkezhet. Az idősödő kutyák esetében az izomtónus csökkenése miatt is előfordulhatnak vizeletürítési problémák.

A vizeletcsepegés oka lehet hormonális egyensúlyhiány, idegi vagy izomrendszeri probléma, húgyúti fertőzés vagy a húgyhólyag gyulladása. A tünetek közé tartozik a vizeletcsepegés, ami azt jelenti, hogy a kutya kis mennyiségű vizeletet veszít el akaratlanul. A csepegés lehet folyamatos, vagy csak időnként jelentkezik, például amikor a kutya megpróbál felállni, vagy pihenni. Gyakran a kutya nem is észleli, hogy vizeletet veszít, ami miatt a tulajdonosoknak kell észrevenniük a problémát.

Ha a kutya vizeletcsepegését észleljük, azonnal forduljunk állatorvoshoz. Az állatorvos alapos vizsgálatot végez majd, beleértve a vér- és vizeletvizsgálatokat is, hogy azonosítsa a probléma okát. Az időben elkezdett kezelés lehetőséget ad a hatékonyabb gyógyulásra és a tünetek enyhítésére.

A kezelés megválasztása a kiváltó októl függ. A hormonális problémák esetén hormonpótló terápiát alkalmazhatnak. Ha húgyúti fertőzés áll a háttérben, antibiotikumokat írhatnak fel. Az idős kutyáknál az izomtónus erősítésére irányuló gyógyszerek és speciális étrendkiegészítők is segíthetnek.

Mnden kutya számára fontos a megfelelő higiénia és gondoskodás. Az esetleges balesetek során rendszeres takarítás és fertőtlenítés szükséges a környezetükben, hogy megelőzzük a fertőzéseket és kellemetlen szagokat.

A megfelelő odafigyeléssel és a vizeletcsepegés csomag alkalmazásával a kutya vizeletcsepegés problémája sok esetben kezelhetővé válik, és biztosíthatjuk kedvencünk kényelmét és egészségét hosszú éveken át.

A Supreme Immunity weboldala

Alkalmazási javaslatok

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Vizeletcsepegés (6) termékről 2 értékelés

 1. Heincz K.

  Két hét használat után sajnos még semmilyen pozitív változást nem tapasztalok.

 2. Grászl Ilona

  Hatásosnak bizonyul, bár még csak az első kúra végén járunk, javulás tapasztalható, reméljük, a következő kúra végén tünetmentes lesz.🙏

Mondd el a véleményed