Akció!

Húgyúti gyulladások, húgykövesség csomag

33700 Ft 30330 Ft

(1 vásárlói értékelés)

–          Urine tract & Bladder support

–          Imunovet

–          Renovet

–          Kingvet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Húgyúti gyulladások, húgykövesség kiegészítő kezelésére csomag

Húgyúti gyulladások
Kutya és macska húgyhólyag gyulladás, húgyúti gyulladások és vesekő, hólyagkő megelőző és kiegészítő kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segíthetik a húgyutak normális mikroflórájának a visszaállítását, gátolják a húgykövek, hólyaghomok képződését kisebb kicsapódásokat fel is oldhatnak. Teszik ezt azáltal, hogy a húgyutak állapotát olyanná alakíthatják, hogy a fehérjebontó baktériumok nem találnak szaporodásukhoz kedvező feltételeket. Támogatják a megfelelő vizeletmennyiség kiválasztását.

Lényeges része e kezelésnek a bélflóra egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán és az  un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket a húgyúti előnyös változásokat segít elérni e csomag.

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon meglévő adagolási tájékoztatón találja meg.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

Húgyúti gyulladások, húgykövesség csomag termékről 1 értékelés

  1. Póczos Mercédesz

    Remek

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés