Akció!

Húgyúti gyulladások, húgykövesség csomag

33700 Ft 30330 Ft

(1 vásárlói értékelés)

–          Urine tract & Bladder support

–          Imunovet

–          Renovet

–          Kingvet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

Leírás

Húgyúti gyulladások, húgykövesség kiegészítő kezelésére csomag

Húgyúti gyulladások
Kutya és macska húgyhólyag gyulladás, húgyúti gyulladások és vesekő, hólyagkő megelőző és kiegészítő kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segíthetik a húgyutak normális mikroflórájának a visszaállítását, gátolják a húgykövek, hólyaghomok képződését kisebb kicsapódásokat fel is oldhatnak. Teszik ezt azáltal, hogy a húgyutak állapotát olyanná alakíthatják, hogy a fehérjebontó baktériumok nem találnak szaporodásukhoz kedvező feltételeket. Támogatják a megfelelő vizeletmennyiség kiválasztását.

Lényeges része e kezelésnek a bélflóra egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán és az  un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket a húgyúti előnyös változásokat segít elérni e csomag.

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon meglévő adagolási tájékoztatón találja meg.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

Húgyúti gyulladások, húgykövesség csomag termékről 1 értékelés

  1. Póczos Mercédesz

    Remek

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés