Akció!

Húgyúti gyulladások, húgykövesség csomag

35830 Ft

(2 vásárlói értékelés)

–          Urine tract & Bladder support

–          Imunovet

–          Renovet

–          Kingvet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

Leírás

Húgyúti gyulladások, húgykövesség kiegészítő kezelésére csomag

Húgyúti gyulladások
Kutya és macska húgyhólyag gyulladás, húgyúti gyulladások és vesekő, hólyagkő megelőző és kiegészítő kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segíthetik a húgyutak normális mikroflórájának a visszaállítását, gátolják a húgykövek, hólyaghomok képződését kisebb kicsapódásokat fel is oldhatnak. Teszik ezt azáltal, hogy a húgyutak állapotát olyanná alakíthatják, hogy a fehérjebontó baktériumok nem találnak szaporodásukhoz kedvező feltételeket. Támogatják a megfelelő vizeletmennyiség kiválasztását.

Lényeges része e kezelésnek a bélflóra egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán és az  un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket a húgyúti előnyös változásokat segít elérni e csomag.

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon meglévő adagolási tájékoztatón találja meg.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

Húgyúti gyulladások, húgykövesség csomag termékről 2 értékelés

  1. Anonim

    Augusztusban volt műtve húgykövesség miatt. Januárban ismét műtétet javasolt az orvos, mert sok köve volt. (más lehetőséget nem látott)
    Most 2.alkalommal rendeltem a csomagot, kövei ugyan vannak, de csak kis mennyiségben, így a műtét még kerülhető.

  2. Póczos Mercédesz

    Remek

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés