Akció!

Húgyúti gyulladások (5)

húgykövesség csomag

34830 Ft

(3 vásárlói értékelés)

–          Urine tract & Bladder support

–          Imunovet

–          Renovet

–          Kingvet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

Leírás

Húgyúti gyulladások, húgykövesség kiegészítő kezelésére csomag

Kutya és macska húgyhólyag gyulladás, húgyúti gyulladások és vesekő, hólyagkő megelőző és kiegészítő kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segíthetik a húgyutak normális mikroflórájának a visszaállítását, gátolják a húgykövek, hólyaghomok képződését kisebb kicsapódásokat fel is oldhatnak. Teszik ezt azáltal, hogy a húgyutak állapotát olyanná alakíthatják, hogy a fehérjebontó baktériumok nem találnak szaporodásukhoz kedvező feltételeket. Támogatják a megfelelő vizeletmennyiség kiválasztását.

Lényeges része e kezelésnek a bélflóra egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán és az úgynevezett lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket a húgyúti előnyös változásokat segít elérni e csomag.

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon meglévő adagolási tájékoztatón találja meg.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

Húgyúti gyulladások kutyáknál és macskáknál

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Húgyúti gyulladások (5) termékről 3 értékelés

 1. Boglárka Kiss

  Kedves Doktor Úr és Csapata, részemről nagyon elégedett vagyok a gyors szállítással is – de leginkább a termékekkel. Egy számomra nagyon kedves ember ajánlotta az Önök honlapját – neki minden szavára adok, mert ő az általam ismert legnagyobb cicaszakértő. Én már nagyon elkeseredtem a cicánk húgyúti problémái miatt – ő azt mondta, biztos benne, hogy használni fognak a szerek. ÍGY LETT. Neki is, Önöknek is nagyon hálás vagyok. Annyi mindent kipróbáltunk már, de minden csak átmenetileg segített, vagy úgy sem – lassan három hete, hogy a cicánk kapja az Önöktől rendelt szereket – és jól van! 🙂 Ő is és mi is. Így legyen mindig. Köszönöm szépen!

 2. Anonim

  Augusztusban volt műtve húgykövesség miatt. Januárban ismét műtétet javasolt az orvos, mert sok köve volt. (más lehetőséget nem látott)
  Most 2.alkalommal rendeltem a csomagot, kövei ugyan vannak, de csak kis mennyiségben, így a műtét még kerülhető.

 3. Póczos Mercédesz

  Remek

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…