Gombás bőrgyulladásnak diagnosztizáltam, labor ezt nem erősítette meg, mivel nem igényelték. 2×1 csepp Regavetet kapott és 2-3 naponként Epivettel fürdették.

Dr.Schmieder László
Dunaföldvár

[vc_gallery type=”image_grid” images=”478,479″]

REGAVET

7900 Ft

EPIVET

4900 Ft

2 Hozzászólás

  1. Tisztelt Dr. Úr!
    Van egy 8 éves törpe tacskóm szuka. Folyamatosan vakarozik és rágja magát. Teljesen a nyakáig alig van rajt szőr. Olyan a bőre mint a hurka. Kertes házban lakunk és azóta vannak ezek a tünetek amióta a hátsó kert egyik részén ásott. Labrador kutyám is már kezdi ki rágni magát a farktőtől és hólyagok is képződtek. Omegavitet vásároltam de semmi változás. 3 hét kezelés egy hét pihenő és most vagyunk megint a második hétnél. El vagyok keseredve. Sajnos nem vet fel a pénz.Így csak azzal tudok kezelni amim van otthon. Ön szerint több idő kell a gyógyuláshoz? Mennyi idő után jelentkezik a gyógyulás? Állatorvos nem látta. Nem szeretném ha tele tömnék mindenféle gyógyszerekkel. Másfél éve kezeltük gerinc problémával mert olyan fájdalmai voltak és majdnem lebénult. Akkor kapott szteroid tablettát és azóta jól van. Szteroid tabletta eben az esetben nem segítene? Vagy Augmentim Duo?
    Köszönöm szépen!
    Tisztelettel: Tóth Nikoletta

    • Kedves Nikoletta! A leírás alapján seborrheás( fokozott faggyú kiválasztásos) bőrgyulladása lehet a kutyájának. Sajnos erre az Omegavet egyedül nem ad megoldást ( valószinüleg Ön választotta maguknak és nem kért tanácsot előtte), az az erjesztő gombás és baktériumos felülfertőzésre nem ad elegendő gyógyírt. A kezelésre a Virovet, Annovet vagy Imunovet cseppek, Probiovet caps. és Epivet gyógysampon lenne szükséges. Továbbá szénhidrát mentes táplálék adása. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?