Szívelégtelenség
  1. Bogár nevű fekete keverék ivartalan szuka Szilveszterkor Etovettel kezelve. Hatás, Szilveszter előtti vihart, égzengést közönyösen fogadta, korábban rettegett, petárdázásnál félt, de tulajdonos elmondása szerint olyan durrogtatás volt náluk, hogy ők is meg-megugrottak 1-1 robbanáskor, nem csodálkoznak, hogy a kutya félt. Talán nem volt olyan pánikban.
  1. Keyton nevű 1 év körüli beagle kan új gazdához került, hangosabb zajoknál elmenekült (pl. TV-ben reklám kezdődőtt, tul. felemelte a hangját) és minden bélsarat felevett (másik kutyáét is). Etovet adását megkezdve kb. 2 hét alatt abbahagyta a bélsárevést, nyitottabb lett, önbizalma lett, nem menekül, de tartózkodó idegenekkel bizalmatlan. Szűk 1 hét után már látható volt a hatás.

Dr. Oroszy Andrea, állatorvos
Csobánka, 2015. január 27.

1 Hozzászólás

  1. Lány testvérpár vizsla kutyáknál alkalmaztam a cseppet. Az egyik már többször volt álvemhes, nála a hatás szinte azonnali volt, a tejtermelés két nap alatt megszűnt. A másik nagyon félős, minden hangosabb zajtól megijed. Szilveszterkor nem különösebben zavarta a tüzijáték, nyugodtan pihent.

Vélemény, hozzászólás?