kutya viszketés

Mandula golden retriwer kutyus, 8 hetesen került hozzám. Akkor már túl volt egy antibiotikum+szteroid kezelésen, mivel beleevett a komposztba. 1 éves kora előtt (2023. május) az egyre sűrűsödő vakarózásának az lett a következménye, hogy a fejét és a pofiját véresre vakarta. A kezelőorvosa antibiotikumot és gyulladáscsökkentő injekciót adott neki több alkalommal is. Bőrkaparék vizsgálattal kiderült, hogy staphylococcus baktérium okozta valószínúleg ezt az állapotot.

Az injekciókon túl szteroidos sprayt használtunk a kikapart sebekre. 3 hónap elteltével kérdeztem a kezelőorvosát, tud-e alternatív gyógymódot javasolni, így kerültem kapcsolatba az Energyvet termékekkel és Molnár doktor Úrral. Megismertettem Őt történetünkkel, és megtudtam, hogy a kutyusnak lyukas bél szindrómája van. Doktor Úr javaslatára étrendet váltottunk, illetve a bőr és emésztés csomagot használtuk 4 hónapig.

Minden észrevételemet megosztottam a Doktor Úrral, aki folyamatosan tanácsokkal látott el. A kezelés ideje alatt a kutyus mindvégig jókedvű, aktív volt. Mostanra a bőre színe helyreállt, a szőrzete újra dús, selymes, fényes lett.

Hálás vagyok, hogy megismerhettem a Doktor Urat és a termékeket. Segítségükkel sikerült Mandula kutyust újra egészségessé tenni.

Köszönettel:
Mária
Akció!

Bőrbetegségek (8)

allergiák csomag

52020 Ft

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C, 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet, 1db Virovet, 1db Pet coat support

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Vélemény, hozzászólás?