macska köhögés

Dönci 3 éves cicafiú. Pár hetes korában, elég rossz állapotban találtuk az utcán. Azóta szépen felcseperedett, minden szükséges oltást, féregtelenítést, vitamint, szőroldó pasztát, stb.folyamatosan megkap. Kb. egy fél éve el kezdett köhögni és ez azóta rendszeresen, naponta egy-két alkalommal, hosszasan jelentkezett.

Az orvosi vizsgálat semmiféle elváltozást nem mutatott, így az ok tisztázatlan maradt és kezelést sem kapott. Két hete kapja a Kingvet készítményt, napi 2×1 cseppet. Pár nap után már észrevehető volt a pozitív változás. Mostanában a köhögés már csak egyszer-egyszer fordul elő, ilyen rövid idő alatt szinte teljesen elmúlt.

A kedvenc vitamin pasztájából egy picike adagra cseppentek és azt belekenem a szájába. Nem ellenkezik, már tudja, hogy utána jutalomból, nagyobb adag pasztát is kap még.:)

KINGVET

7900 Ft

2 Hozzászólás

  1. Tisztelt Állatgazdik!
    Tanácsot szeretnék adni azoknak az állatgazdiknak, akiknek a cicájuk nehezen eszi meg az Energy cseppeket. Cicáknak bizony nem könnyű gyógyszert beadni. Fújnak, harapnak, karmolnak, elszaladnak. Ezért én cselhez folyamodok ilyen esetekben az Energy termékek beadásakor. Folyékony multivitaminos, vagy szőroldós pasztából kinyomok egy keveset (ezeket bármely állateledel boltban lehet kapni, én a Fre…apf-ban szoktam venni), de bármelyik finom folyékony paszta jó, belecseppentem a szükséges mennyiséget és egyszerűen rákenek a cica mellső lábaira. Bizony a cica tiszta jószág, és ha nem letargikus vagy annyira beteg, akkor lenyalja és megtisztogatja magát, így a gyógyszer is jó helyre kerül.:):):)
    Üdv.: SZP Henrietta

Vélemény, hozzászólás?