macska köhögés

Dönci 3 éves cicafiú. Pár hetes korában, elég rossz állapotban találtuk az utcán. Azóta szépen felcseperedett, minden szükséges oltást, féregtelenítést, vitamint, szőroldó pasztát, stb.folyamatosan megkap. Kb. egy fél éve el kezdett köhögni és ez azóta rendszeresen, naponta egy-két alkalommal, hosszasan jelentkezett.

Az orvosi vizsgálat semmiféle elváltozást nem mutatott, így az ok tisztázatlan maradt és kezelést sem kapott. Két hete kapja a Kingvet készítményt, napi 2×1 cseppet. Pár nap után már észrevehető volt a pozitív változás. Mostanában a köhögés már csak egyszer-egyszer fordul elő, ilyen rövid idő alatt szinte teljesen elmúlt.

A kedvenc vitamin pasztájából egy picike adagra cseppentek és azt belekenem a szájába. Nem ellenkezik, már tudja, hogy utána jutalomból, nagyobb adag pasztát is kap még.:)

KINGVET

6900 Ft
Akció!

Légzőszervi betegségek csomag

26800 Ft 24120 Ft
  • Respiratory Balance
  • Kingvet
  • Imunovet
  • Protective Force

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés