Akció!

Daganatos betegségek kiegészítő kezelésére

42700 Ft 38000 Ft

Értékelés 2.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória:

Leírás

Bármely tumoros elváltozás kiegészítő kezelésében  használható. Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, amelyet a  daganatos betegségek kezelésében használunk.

A csomag tartalma: 1 db Annovet, 1 db Cytovet, 1 db Regavet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Skelevet

Ingyenes kiszállítás!

Természetes alapú hatóanyagokkal segítik a szervezet immunrendszerének működését, továbbá  közvetlen daganat gátló hatással is rendelkeznek. Fenntartják és támogatják a méregtelenítő szervek működését és közvetlen tápanyagforrást szolgálnak a szervezet sejtjei számára a daganatos állapotokban. A Cytovet az Annovet adagolásának felfüggesztési szünetében szükséges adagolni. Az Annovet és az esetlegesen plusszban adott Imunovet 1 órával az etetés ill. a többi szer beadása előtt éhgyomorra, esetleg kevés csemegében menjen. A Probiovetet 10 perccel a rendes etetés előtt szükséges adni kevés joghurtban. Aztán adandó a többi szer az étellel egy időben vagy az ételbe keverve.

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Daganatos betegségek kiegészítő kezelésére termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 2 / 5

    Csáki Imréné

    Daganatos megbetegedésre rendeltem csomagot, de Mozgásszervi csomagot kaptam. A kutyám betegsége TUMOR. – osteosarcoma / csontrák. Az orvosi konzultáció után megrendeltem a javaslatban szereplő további termékeket is. 2 hét után még nincs pozitív tapasztalatom. De még reménykedem.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólés / Kérdés