idős kutya - öregedésAz öregedéssel járó problémák megelőzésére évente 2×3 alkalommal, 2-3 hétig a betegségeket megelőző /profilaktikus/ univerzális készítményt a Cytovetet adhatjuk. A Cytovet kiküszöböli a szabad gyököket, amelyek az öregedési tünetek kialakulásáért, nagyrészt felelősek. Az ökológiailag terhelt környezetben élő állatok esetében a Cytovettel való kezelés a legkiemelkedőbb hatást eredményez.

Az öregedő állatok eredeti kondíciójába való visszatérését célzottan a legmegfelelőbben a Renovet segíti.
E gyógynövény komplex a legeredményesebben használható az őszülő szőrzet, a megbetegedett ízületek, a húgyúti és prosztata problémák estében. Továbbá a vese, valamint a külső hallójárat gyulladása esetén is sikerrel alkalmazható. A hallásra is jó hatással van. Az idősebb állatoknál előnyös, ha a Renovettel való kezelést Regavet kúra előzi meg, a szervezet anyagcseréjének méregtelenítése érdekében. Megelőzi azokat az esetenként fellépő reverz folyamatokat, amelyeket a Renovet váltana ki. Javítja a vesék regenerálódásának feltételeit, mert a szervezet méregtelenítésével a vesék nem lesznek az anyagcsere folyamatok során méreganyagokkal megterhelve.

Öregedő állatainknál a Fytovet a hiányzó ásványi anyagok pótlására, az Omegavet a telítetlen zsírsavak kiegészítésére alkalmazható. Visszatérő széklet problémákra, valamint a perverz étvágy kezelésére legmegfelelőbb kiegészítőszer a Probiovet lehet.