kopasz macska gyógyult

Szaffi nevű 9 éves ivartalanított nőstény macska elsősorban a ventralis illetve az oldalsó testrészt érintő szimmetrikus alopeciaval kereste fel rendelőnket. Gyulladás, bőrviszketés nem volt.

Gynevetet kezdett szedni 3×1 csepp adagban. 2 hét múlva kezdett visszaszőrösödni, kb. 1 hónap alatt tökéletes lett.

Ezek után tulajdonos leállt a cseppekkel. 4 hét után újabb szőrhiányos folt jelent meg a cica oldalán, amit a Gynevet folytatásával sikerül orvosolni.

A gazda a Gynevetet 2×3 hétig adta (1. és 2. kúra), közben a szünet 4 hétre nyúlt akkor kezdett újra kopaszodni A második kúra után teljesen kiszőrösödött és azóta nem is kellett neki adni. A hátsó lábainál a hasán kicsit ritkább a szőr, de egyébként hónapok óta jól van szerintem már szűk fél éve nem szedi. Úgy fest meggyógyult :). (Az Ovariddal ezt tuti nem érem el, max. gyártok neki pár év alatt egy emlő carcinomát).

Dr. Oroszy Andrea 
állatorvos

GYNEVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés