macska májbetegség

Macska májbetegség

Cicamama 6 éves ivartalanított lány cica. Két hetes korától cumisüvegből etettem, utána pedig hagyományos konzerveken élt. 2020 februárjában a laboreredmények megemelkedett máj -és veseértékeket mutattak, és még vírus is kimutatható volt. Alkalmaztuk az ajánlott szereket: Multivit Mega C, Emésztőenzym, Krill, Virovet, Immunovet, Fytovet.

Állapota javult, majd májusban kedvetlenné vált, sokszor lepihent a padlóra és nem volt kedve felugrani még az ételért sem a kazán tetejére. Idült nátha és idült megvastagodásos mellhártya gyulladás volt a diagnózis. Akkor kapott még Protective Force-t. A táplálkozását teljes mértékben 2020. szeptember elejétől állítottuk át a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldségféle kacsazsírral menüre, ami először nem volt könnyű az évek óta tartó konzerves megoldás után, de határozottan megérte! (Itt olvasható a részletes leírása a honlapon: Betegségek — kezelési protokollok — Iránymutató étrend húsevőknek).

Jelenleg főként Supreme Immunity készítményeket kap (Multivit Mega C, Emésztőenzym, Liver Detox, Respiratory Balance, Krill olaj és Fytovet). Felváltva adok még Renal Support, Chitosane és Protective Force, Cytovet készítményeket. Boldog Cica lett belőle, életkedve visszatért, bundája gyönyörű fényes, reggelente játszik, labdázik, és az utóbbi napokban mindezt túlszárnyalva felugrik a konyhaszekrény tetejére és a kellemes melegben pihikézik :-). Hálás köszönetünk érte Doktor Úrnak!!

A Supreme Immunity weboldala

Akció!

Idült veseelégtelenség (6)

csomag

40860 Ft

–          Renal support

–          Kingvet

–          Fytovet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Chitosane

–         Liver Support TMG

LIVER SUPPORT TMG

Májműködés támogató

6500 Ft

Vélemény, hozzászólás?