Macska vese betegség

Szundari 6 éves ivartalanított kandúr. Két hetes korától cumisüvegből etettem, utána pedig hagyományos konzerveken élt. 2020 februárjában a laboreredmények megemelkedett vese értékeket mutattak. Cicám étvágytalan volt, bundája fénytelen és az emésztése sem volt rendben.

Hála Istennek rátaláltunk Doktor Úrra és alkalmaztuk az Általa ajánlott szereket: Multivit Mega C, Emésztőenzym, Krill olaj, Fytovet és Regavet. Ezt hamarosan lecseréltük a Renal Support Komplex-re. Cicám állapota már 1-2 hét múlva jelentősen javult! Étvágya visszatért és az emésztése is rendeződött.

2020. szeptember elejétől átállítottuk az étkezését teljesen a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldségek kacsazsírral menüre (a honlapon megtalálható: Betegségek — kezelési protokollok — Iránymutató étrend húsevőknek), és alkalmaztuk a Doktor Úr által javasolt szereket. Multivit Mega C, Emésztőenzym, Krill olaj, Fytovet. Felváltva kapja még a Renal Support, Chitosane, Protective Force és Cytovet készítményeket és mivel Ő is köhög néha, ezért a Respiratory Balance-t. Azóta Cicám jól van, vidám, sokat játszunk és fogócskázunk :-). Doktor Úr tanácsai életmentőek. Hálás köszönetünk értük!

A Supreme Immunity weboldala

FYTOVET

8900 Ft
Akció!

Idült veseelégtelenség (6)

csomag

40860 Ft

–          Renal support

–          Kingvet

–          Fytovet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Chitosane

–         Liver Support TMG

Vélemény, hozzászólás?