Kutya szalagszakadás gyógyulása EnergeVet szerekkel.

Tavaly októberben vettem észre hogy Füli kutyám ha fut, nem teszi le a bal hátsó lábát. Az esti séta pedig nem maradhat el, ő és a másik kutyám is követelik esténként, még így is jött, ebből gondoltam, hogy fájdalma csak akkor van, ha rálép.
Elvittem orvoshoz, nem derült ki mi okozza, fájdalomcsillapítót kapott. Ha nem múlik, röntgen. Nem múlt.
Elkezdtem gondolkozni, hogy én nem járok orvoshoz, nem szedek gyógyszert, mindig alternatív megoldást keresek, ha valami bajom van. A kutyával ezt nem lehet?

Alternatív gyógymód

Így jutottam el dr. Molnár Gábor Miklóshoz, aki megállapította, hogy a térde fáj, Skelevet és Kingvet készítményeket kapott, fájdalomcsillapító homeopátiás cseppekkel kiegészítve.
A várttal ellentétben sajnos 3 hét után sem javult jelentősen, ezért el kellett vinni röntgenre, ahol kiderült, hogy a térdízületben elülső keresztszalag szakadás van, amit csak műtéttel lehet rendbe hozni.

Rövid gondolkodás után úgy döntöttem, hogy nem műttetem meg, fájdalma nincs, régen is voltak sánta öreg kutyák, nem bízok a műtétekben. Továbbra is szedte az Energyvet készítményeket, aztán amikor elfogyott, semmit.

Teltek a hetek, és egyszer csak úgy tűnt hogy 4 lábon fut. Nem akartam hinni a szememnek, aztán anyukám és a szomszéd bácsi is megjegyezte, milyen szépen javult Füli lába.
Elvittem röntgenre, kiderült minden rendben. Még azt is megkérdőjelezték, hogy nem is volt szakadás, csak részleges.
Én nem tudom megítélni melyik diagnózis volt jó, csak annak örülök, hogy nem vállaltam a műtétet, mert a kutyám tökéletesen rendbe jött.

Üdv. Nagy Adrien

A Supreme Immunity termékek hivatalos weboldala

KINGVET

7900 Ft
Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

SKELEVET

7900 Ft