SKELEVET

6900 Ft

(346 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: SKELEVET

Leírás

Diszplázia Tacskóbénulás – SKELEVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőkkel. A csontszövetek felépítéséhez és megújulásához szükséges természetes alapanyagokkal. Szerves eredetű alkotókat (kalcium, foszfor, magnézium, mangán, kovasav és egyéb nyomelemek) tartalmaz. A csont anyagcseréhez ideális arányban tartalmazza az ásványi anyagokat (D és K vitaminok, C, és A, telítetlen zsírsavak, kollagén). Optimális az ízületek és a csontozat megfelelő táplálásához. A kollagént hidrolizált formában tartalmazza, ami támogatja a porcsejtek működését és egyéb kötőszövetek (csontok, ínszalagok, bőr) minőségét.  Részt vesz a porcok és csontok felépítésében, segíti gyógyulásukat és csökkenti a fájdalmat. Segíti az izomműködést bizonyos enzimek optimális működésének a biztosításával.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: szójaolaj, zselatin kapszula, tintahal csont por (100 mg), glicerin (sűrítő), hidrolizált kollagén (52.5mg), halolaj (35 mg), víz, csalán (Urtica dioica ) kivonat (15 mg), csipkerózsa (Rosa canina) kivonat (10 mg), mangán-szulfát (3 mg), lecitin (emulgeálószer), méhviasz.

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x 1kapszula naponta
50ttkg felett: 2-3x 4 kapszula naponta.
A készítmény adását 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy szúrjuk ki és a tartalmát kedvenc eledelben adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
135 kapszula.

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 507/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Praxisomban gyakran kezelek idős, szinte nyomorékká vált kutyákat, amelyek ízületi arthrózisban szenvednek. Ilyen esetekben jelentősen javítja a degeneratív ízületi elváltozások tüneteit, fájdalmat csillapít és gyulladást csökkenet, így hamar elérhetők vele látványos javulások. A csont és porcrendszer regenerációját jelentősen gyorsítja, melyet több esetem is bizonyít.

Dr. Schmieder László
állatorvos
Dunaföldvár

Esetleírások:

 

 

SKELEVET termékről 346 értékelés

 1. Gilányiné

  Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam a Skelevetre! A kutyusom, másfél évvel ezelőtt lebénult, kórházi kezelés segítségével sikeresen felépült, azóta ezt a terméket használjuk. Észrevehető, hogyha elhanyagoljuk az adagolását, akkor romlik az állapota, bizonytalanabb a járása. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! 🙂

 2. Lévai Adrienne

  Kutyám 11 éves lesz Németjuhász fajta, megkönnyíti így öregkorában a mozgását.

 3. Anonim

  Másodszor rendeltem a terméket, maximálisan elégedett vagyok vele.

 4. Anonim

  Nagyon jó terméknek tartom. Fontos volt, hogy természetes anyagokat tartalmazzon.

 5. Csőszné Stekli Zsuzsanna

  Nagyon sokat segít a diszpláziás kiskutyánknak, nagyon meg vagyunk elégedve a készítménnyel.

 6. Séra Gyöngyi

  Csodát tett a 14 éves kiskutyámmal.
  Mindkét hátsó lába lebénult, kb másfél hónap után teljesen fel épült .

 7. Pál Éva

  Korábban is próbáltam már, és bevált.

 8. Fülöp Katalin

  A futár költséget sokallom.

 9. Bohnerné Erika

  Szuper termék.3,5 éves francia bulldog kutyusunk teljesen lebénult a hátsó lábaira. Állatorvosunk porckorongsérvet diagnosztizált.Úgy döntöttünk,hogy nem szeretnénk a közel 300 ezer forintos műtétet,hanem megpróbáljuk az Energy-Vet mozgásszervi és gerinc csomag I-et. Felvettük a kapcsolatot írásban Molnár doktorúrral, aki a lehető legrövidebb úton válaszolt is, és nagyon pozitívan írt a várható gyógyulásról……már másnap megérkeztek a termékek……az első 10 napban duplán adagoltam a kapszulás termékeket és kb a 8. napon hihetetlen,de lábraállt a bulldogunk. Székletét,vizeletét sem tudta tartani,pelenkáztuk……egy hét múlva jelezte hogy szeretne kimenni az udvarra és sikerült egyedül elvégezni a dolgát. Hihetetlen változáson ment keresztül…..napról napra erősebbek a lábai…..végtelenül hálásak vagyunk.
  Nagyon bíztam az Energy-Vet termékekben,hiszen évek óta használjuk az emberi Energy termékeket is.Megállapítottuk férjemmel ,hogy létezik csodaszer:
  ENERGY-VET.

  Uploaded video(s):

 10. Anonim

  gyors és látványos javulást észleltünk

 11. Norbert Mihályi

  Nálunk nagyon bevált ez a termék, csak ajánlani tudom!

 12. Szakacs Niki

  Javulas tapasztalhato szedese utan

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Szakacs Niki
 13. Putnoki Jánosné Erzsébet

  Nekem nagyon bevált a tacsi kutyámnál már alig lehet észre venni hogy tacskó bénulásban szenvedt.

 14. Ványi Tibor

 15. Samu Nagy Gyula

  Öreg Sarplaninac, 14 éves kutyánkon segített, immáron egy évvel meghosszabbítva a családban maradását. Hátsó lábaira nehezen áll fel, de sétálunk, látszik rajta az akarás.

 16. Ilona

  3 éves ivartalanított kan pulimnak adom a Kingvettel együtt vizelet csöpögés ellen. Hamarosan letelik az első 3 hét, és megszűnt a probléma. (A Kingvetnél részletesebben írtam róla.)
  Az állatorvosunk által javasolt gyógyszert a mellékhatások miatt nem mertem adni neki. Nagy boldogság, hogy ezekre a termékekre rátaláltunk és beváltak.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés