SKELEVET – Diszplázia Tacskóbénulásra

6900 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: SKELEVET

Leírás

Diszplázia Tacskóbénulás – SKELEVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőkkel. A csontszövetek felépítéséhez és megújulásához szükséges természetes alapanyagokkal. Szerves eredetű alkotókat (kalcium, foszfor, magnézium, mangán, kovasav és egyéb nyomelemek) tartalmaz. A csont anyagcseréhez ideális arányban tartalmazza az ásványi anyagokat (D és K vitaminok, C, és A, telítetlen zsírsavak, kollagén). Optimális az ízületek és a csontozat megfelelő táplálásához. A kollagént hidrolizált formában tartalmazza, ami támogatja a porcsejtek működését és egyéb kötőszövetek (csontok, ínszalagok, bőr) minőségét.  Részt vesz a porcok és csontok felépítésében, segíti gyógyulásukat és csökkenti a fájdalmat. Segíti az izomműködést bizonyos enzimek optimális működésének a biztosításával.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: szójaolaj, zselatin kapszula, tintahal csont por (100 mg), glicerin (sűrítő), hidrolizált kollagén (52.5mg), halolaj (35 mg), víz, csalán (Urtica dioica ) kivonat (15 mg), csipkerózsa (Rosa canina) kivonat (10 mg), mangán-szulfát (3 mg), lecitin (emulgeálószer), méhviasz.

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta.
A készítmény adását 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy szúrjuk ki és a tartalmát kedvenc eledelben adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
135 kapszula.

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 507/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Praxisomban gyakran kezelek idős, szinte nyomorékká vált kutyákat, amelyek ízületi arthrózisban szenvednek. Ilyen esetekben jelentősen javítja a degeneratív ízületi elváltozások tüneteit, fájdalmat csillapít és gyulladást csökkenet, így hamar elérhetők vele látványos javulások. A csont és porcrendszer regenerációját jelentősen gyorsítja, melyet több esetem is bizonyít.

Dr. Schmieder László
állatorvos
Dunaföldvár

Esetleírások:

 

 

Értékelések

 1. Avatar

  Brenner Gabriella

  Még nem tudjuk 🙂

 2. Avatar

  Anonim

  Megelőzésre vásároltam a terméket, viszont tegnap az egyik barátunk tacsijanak a lába valami miatt fájt nem is állt rá egész este… Kapott egy tablettát és el is múlott minden baj. Reméljük semmi komoly. A mi tacsijaink szedik a tablettákat és reméljük pozitív hatása lesz rájuk is! Köszönjük szépen Energyvet!

 3. Avatar

  Rakovits Patrícia

  A zacskón csak cseh nyelven szerepel a leírás, legalább egy magyar nyelvű matricát tegyenek rá. A weboldal szerint felezni kell a terméket, a zacskón szereplő cseh leírás nem ír felezést, valamint gyógyszerész véleménye szerint az ilyen típusú ” kapszulát” nem szabad felezni, vagy felezes esetén a maradék kuka. Hatásáról nincs még tapasztalatom, törött lábú műtött kölyök kutya mielőbbi regenerációja miatt vásároltam egy ismerős javaslatára.

 4. Avatar

  Vargáné Kocsis Ildikó

  8 éves Golden Retriver kutyusunk egy rossz mozdulat után lebénult. Először a hátsó lábaira, másnap már annyira legyengült hogy a fejét sem volt képes egyedül felemelni. Orvoshoz vittük, kiderült hogy álvemhes volt, gennyes méhgyulladást kapott. Sürgősen műteni kellett. Ez a trauma még tetőzte a hirtelen bénulást. Az állatorvosok nem láttak esélyt a gyógyulásra mivel alig reagált a steroidos kezelésekre. Elaltatást javasolták. Erre képtelenek voltunk, mondván nem adhatjuk fel 1 hét után a küzdelmet. Ekkor böngésztem a netet és rátaláltam az Energy-vet termékekre. A vélemények olvasása után, azonnal megrendeltem a Skelevet, Renovet, Kingvet termékeket. Hihetetlen de igaz! Már szinte 1 nap után láttuk a pozitív változást. Képes volt fejét felemelni, nehezen de átfordulni a másik oldalára. Ma a 8.napnál tartunk. Már kúszni is tud,több métert megtesz egyedül, életvidám jó étvágyú és játékos. Lassan visszakapjuk az energikus mindig vidám kutyusunkat Linát. Az eddigi eredmények alapján, szerintem 3 hét alatt újra lábra áll. Köszönöm hogy rátalálhattam ezekre a gyógykészítményekre.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Vargáné Kocsis Ildikó
  Image #2 from Vargáné Kocsis Ildikó
  Image #3 from Vargáné Kocsis Ildikó
  Image #4 from Vargáné Kocsis Ildikó
  Image #5 from Vargáné Kocsis Ildikó
 5. Avatar

  Godó István

  A legjobb!

 6. Avatar

  Anonim

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra és a termékekre. Szerintem öreg kutyusom ennek köszönheti, hogy még tud járni. Remélem, így is marad még egy ideig. Szóval 5+ csillag. Egy hátránya az ára. Sajnos sokan nem tudják megvásárolni kedvencüknek….

 7. Avatar

  Anonim

  A termék jól bevált,Renovet termékkel együtt használjuk 5 éves dobermann kutyámnál,akinek gerincproblémái vannak. Pár nap után a kutyánál javulást láttunk,a kutya jobb kedvűen és többet szaladgált. Csak ajánlani tudjuk.

 8. Avatar

  Olivér

  üdv, a kutyusunknak meszesedést diagnosztizáltak a hátsó lábánál és emiatt sántít/biceg a kutya. erre a célra használna a készítmény? köszönöm

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Olivér! A meszesedésre aKrill Omega D3K2 gélm a Bone strength és a Skelevet együttesen javasolt. Üdv dr. molnár

 9. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Horváth Terézia
 10. Avatar

  Beáta

  Tisztelt Dr. Molnár Gábor,

  8 éves francia buldogunknak rendeltük prevencióból, már végigszedtünk egy három hetes kúrát, megvolt az egy hetes szünet ma kezdjük újra. Az adagolással kapcsolatban lenne kérdésem, hogy lehetne úgy adagolni esetleg, hogy napi 1 kapszula? (Bátor 8 éves elmúlt, süket, ivartalanított, 11ttkg). Az ajánlás szerint: 2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½kapszula naponta. Eddig úgy adtuk,hogy kétszer fél (reggel este), de amint szétvágjuk kifolyik belőle a hatóanyag (sokat trükközünk vele…. ,hogy ne maradjon a nagy része a késen ill.az asztalon). Biztosabb lennék benne, ha egészben adnám Neki a kapszulát, hogy minden a szervezetében hasznosul. Válaszát előre is köszönöm!
  Üdv.:Beáta

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Beáta! Igen, természetesen így is adagolhatja. Üdv Dr. molnár

 11. Avatar

  Anikó Képes

  Meg nincs

 12. Avatar

  József Tünde

  Nagyon jó termék!!

 13. Avatar

  Molnár

  Mennyi idő után várható javulás? A kutyus állapota nem romlott, de látványosan nem is javult, bár a körme gyorsabban nő.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Mónika! Megfelelő kombináció választása esetén már 2-4 héten belül jelentős javulás szokott beállni. De természetesen ez attól is függ, hogy milyen diagnózisra alkalmazzák. Írja meg a diagnózist , akkor tudok többet segíteni. Üdv dr. molnár

 14. Avatar

  Hernádi Istvánné

  A legjobb termék nekünk bevált

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Hernádi Istvánné
 15. Avatar

  Kotoráné Dobrovics Tímea

  Sajnos későn találtam rá a csodagyógyszerre, a kutyusunkat el kellett altatni. Szeretnék felajánlani 133 darab skelevet kapszulát.

 16. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett vagytok.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Horváth Terézia
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés