Kutya betegségek, Macska betegségekA kutya- és macskabetegségek kezeléséhez szükséges helyes szerválasztáshoz mindenek előtt egy pontos állatorvosi diagnózisra van szükség. Amint ez meg van, akkor következik a megfelelően alkalmazható szer kiválasztása. A kutya betegségek és macska betegségek diagnosztizálása sokszor az állatorvosoknak is fejtörést okoz, a gazdiknak pedig sokszor megoldhatatlan feladat. Így azt javaslom, hogy konzultáljanak a szereinket is ismerő állatorvos kollégával, aki az adott betegség megoldásához szükséges szerek kiválasztásában segítségére lesz. Napjaink gyakori állatbetegségeit számtalan szintetikus gyógyszer használatával is lehet kezelni. Azonban sok gazdi látva ezeknek a kezeléseknek a nem kívánatos hatásait (mellékhatásait), megpróbálnak szelídebb, mellékhatásokkal nem bíró kezeléseket választani  betegségeinek a kezelésére, még inkább a megelőzésükre. Ezekhez a kezelésekhez és a prevencióhoz adnak könnyen elérhető alternatívát az Energyvet állatgyógyászati gyógyhatású szereink.

Ezen túlmutat az az igény, hogy sok gazdi szeretne részese lenni a kedvence gyógyulásának. Ehhez azonban információkra (az állatbetegségek megjelenési formái, tünetei, diagnózis lehetőségei, laboreredmények, kiegészítő radiológiai vizsgálati eredmények kiértékelése, okai, kezelési, megelőzési lehetőségei) van szüksége. Honlapomon szeretnék ebben is segítséget nyújtani a gazdiknak és a szakembereknek is. Az alább felsorolt  állatbetegségek jelentős részénél, megadtam a kezelési protokollt is, melyek már sok kis állat gyógyulását eredményezték.

Kedvenceink betegségei napjaink sok fejtörést okozó problémái

Kutya és macska betegségek ABC sorrendben

Az állatbetegségeknél meghatározásra kerültek azok az Energyvet szerek, amelyek alkalmazhatóak az adott kutya betegségek és macska betegségek kezelésénél. Ahol több szer is meg van adva, ott az összes javasolt készítmény kombinációs adásával lehet a legjobb eredményt elérni. A megadott szerek más és más hatásponton fejtenek ki hatást, így támogatják egymás hatásait.

Pl. májgyulladás, májelégtelenség esetén ajánlott 4 Energyvet szer az alábbiak szerint;
Fő szerek: Regavet, Probiovet
További hasznos szerek: Cytovet, Fytovet.
A Regavet hatóanyagai révén a máj sejtek működését támogatja, regenerációjukat segíti, epeürítést elősegíti, az immunrendszer sejtjeinek működését támogatja. A Probiovet a hasznos bélflórát támogatja, visszaépülését segíti, csökkenti a bélrendszer gyulladásos folyamatait, nélkülözhetetlen aminosavakkal és vitaminokkal látja el a szervezetet. A Cytovet hatóanyagai májregeneráló és méregtelenítést elősegítő hatásúak és gyulladáscsökkentők. a Fytovet 64 féle kolloidos nyomeleme a szervezet enzimjeinek fontos alkotórészei, így minden élettani folyamat megfelelő működésének támogatói. Így valamennyi fenti szer hatását más területen fejti ki. Mindegyik szert kombinációban adva javasolt alkalmazni, és a tapasztalatok alapján ezzel érjük el a legjobb hatásokat.