Pajzsmirigy

 1. A GYNEVET harmonizálja és stimulálja a hormonrendszer működését a hypotalamus és hypofizis területére hatva. A GYNEVET-et főleg a pajzsmirigy alulműködésekor alkalmazzuk. Az un. hypothyreosis tünetei (szőrhullás, bőrelváltozások, elhízás, keringési problémák, terméketlenség, neurológiai problémák) esetén is alkalmazható, ha azt a laboratóriumi vizsgálatok is igazolták.
 2. A KOROVET közvetlenül hat a belső elválasztású mirigyek működésére. Pajzsmirigy-alul és – túlműködés esetén egyaránt használható.
 3. CYTOVET segít helyreállítani a pajzsmirigy normális működését a nehézfémek és más toxikus anyagok szervezetből való kitisztításával (talán mindig ezzel kell kezdeni a kezelést)
 4. REGAVET, amely az anyagcserére kifejtett stabilizáló és anyagcsere fokozó hatása miatt javíthatja a pajzsmirigy működését
 5. OMEGAVET, amely omega-3 zsírsavakat, jódot, D- és E-vitaminokat tartalmaz, melyek serkentik a pajzsmirigy működést és segítik a pajzsmirígy sejtjeinek regenerációját
 6. FYTOVET, 64 féle kolloidos nyomelem tartalmánál fogva a szervezet legtöbb enzimjét aktiválják. Főként a jód és mangán tartalma segíti a megfelelő hormontermelést.
 7. ETOVET, gyengéden stimulálja az anyagcserét, így hasznos alulműködés esetén

 

Mellékvese kéreg

 1. A Cushing kór (mellékvese kéreg túlműködés ) centrális formájánál a GYNEVET, helyi formájánál a KOROVET alkalmazható.Kiegészítésnek pedig a CYTOVET méregtelenítő hatása használható eredményesen.
 2. A mellékvese kéreg kimerültség (alul működés ) esetén a RENOVET és a KINGVET stimuláló hatása eredményes. Érdemes kiegészíteni a FYTOVET aktiváló hatásával a kezelést.
 • KOROVET kiegyensúlyozó hatás
 • GYNEVET kiegyensúlyozó hatás
 • RENOVET stimuláló hatás
 • KINGVET stimuláló hatás
 • FYTOVET aktiváló hatás

 

Dr. Molnár Gábor Miklós