Természetes öregedési folyamat-, őszülés-, és zöldhályog-, mozgékonyság romlásának lassítása és visszafordítása a REGAVET, MULTIVIT MEGA C, KRILL OMEGA D3K2, BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION, SKELEVET kiegészítők segítségével történhet. A bélflóra és az emésztés támogatása pedig az EMÉSZTŐENZIMEK PROBIOTIKUM  komplex alkalmazható.

A REGAVET elsősorban az anyagcserét támogatja és így sok megbetegedésben hasznos segítséget ad. Így az öregedéssel járó tüneteket – mozgékonyság, aktivitás csökkenése – enyhíti, sok esetben az állat „megfiatalodik”, őszülő szőrzetének színe visszatér. (FYTOVET, OMEGAVET is segítheti a folyamatot)

A zöldhályog (glaukoma) okai között a következők is szerepelnek: Nyirokpangás és ásványi anyagok hiánya. Amikor ezek váltják ki a tüneteket úgy a REGAVET és a MULTIVIT MEGA C hatóanyagai segíthetnek visszafordítani a folyamatot, mivel a nyirokkeringést és a vese kiválasztási folyamatait szabályozzák hatóanyagai.

A szürkehályog a szemlencse elhomályosulása a KRILL OMEGA D3K2, BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION, SKELEVET kiegészítőkkel lassítható.

REGAVET

7900 Ft