Az allergiás megbetegedéseket az immunrendszer sejtes ( T-tipusú ) és humorális ( B-tipusú ) részének egyensúlytalansága okozza. Az egyensúly felborulását a legtöbbször az un. szivárgó bél szindróma idézi elő. A leggyakoribb formái a bőr allergia, légzőszervi allergia, asztma, emésztőszervi ( bél allergia), táplálék intolerancia. A javasolt szerek segíthetnek helyreállítani a zavart, kezelni az allergia tüneteit.

Az allergiák valamennyi formájának a kezelésére, az alább megadott fő szerek a BŐRBETEGSÉGEK kiegészítő kezelésére szolgáló csomagunkban elérhetőek.

Fő szerek: VIROVET, KRILL OMEGA D3+K2 GÉL, MULTIVIT MEGA C KOMPLEX, EMÉSZTŐENZIMEK &PROBIOTIKUM KOMPLEX, EPIVET GYÓGYSAMPON
További hasznos szerek: bőr forma esetén (SKELEVET, FYTOVET, CYTOVET) légzőszervi forma esetén ( IMUNOVET, KINGVET) táplálék forma és takarmány intolerancia esetén (REGAVET)

Kutya és macska allergia kezelése

Az allergiáktól való megszabadulás az nem egy rövid kezelés véghezvitelét jelenti, hanem egy életmód és szemléletváltást igényel, amely magában foglalja a kutya / macska életében alkalmazott, számára káros anyagok tudatos és értő meghatározását, és eltávolítását az állat életéből. Továbbá a kutya vagy macska táplálkozásának a hozzáértő és céltudatos reformját. Valamint az elért eredmények fenntartásáért végzett hosszútávú kitartást és állhatatosságot. Ezek véghezvitele azonban biztos megszabadulást jelent a kínzó betegségtől, sőt a súlyosabb megbetegedéseket (autoimmun folyamatok, daganatos kórképek, sorvadásos megbetegedések, stb.) is meg lehet előzni a javaslatok megvalósításával. Ehhez ad segítséget ez az összeállítás.

Javaslatok a kutya és macska allergiás tüneteinek kezelésére

 1. Az allergéneket a kezelés kezdeti időszakában lehetőleg el kell kerülni. Ez a megszokott orvosi kezelések ( antihisztamin, szteroidok, antibiotikum stb. ) szokásos kiegészítője. Ezek időlegesen talán használhatóak, tarthatóak, de nem oktani kezelési mód.
 2. Az oktani kezelés véghezvitelének ideje alatt a kutya / macska számára a továbbiakban nem káros kezelést kell alkalmazni ( sejtes immunválasz fokozása – VIROVET, MULTIVIT MEGA C, viszketegség csökkentése FYTOVET csepp töményen a viszkető területre és az EPIVET gyógysampon, a korábban bevitt toxikus anyagok megkötése és eltávolítása a szervezetből – CYTOVET caps., az immunsejtek enzim funkcióinak támogatása – FYTOVET csepp szájon át, telítetlen zsírsav háztartás feltöltése, gyulladás csökkentés- KRILL OMEGA D3+K2, gyulladás csökkentés és sejttáplálás – SKELVET caps. )
 3. Eltávolítani a kóros bélflórát
  – megszüntetni a bélflórára káros vegyi anyagok (klóros víz, fekhely átitató vegyi anyagok, háztartási vegyi anyagok, tisztító szerek, védőoltások, gyógyszerek, szintetikus bolha és kullancs írtó szerek, takarmány színezékek, tartósítószerek, smog, dohányfüst stb.) bevitelét ( szelektálni az alkalmazott vegyi anyagokat és csak azokat alkalmazni, amelyek nem károsak a bélflórára )
  – megszüntetni azoknak a táplálékösszetevőknek (tej és termékeik, élesztő és termékeik, gabonák, kukorica, szója és termékeik, glutén ) az etetését amelyek táplálják a kóros bélflórát
  – természetes antibiotikumokkal ( IMUNOVET csepp, ANNOVET csepp) lecsökkenteni a kóros mikroflórát ( ezt csak a kezelés kezdeti időszakában 3 hónapig havi egyszer 10 -10 napos kúra formájában szükséges elvégezni )
 4. Visszaállítani az egészséges bélflórát- Megfelelő táplálkozásra átállás ( lásd javasolt étrend kutyák részére )- Probiotikumok és prebiotikumok kúra szerű alkalmazása ( EMÉSZTŐENZIMEK &  PROBIOTIKUM komplex, PROBIOVET caps. )
 5. A 3. és 4. pontban részletezett tartási, táplálási és kezelési javaslatokat hosszú távon fenntartani.

VIROVET

7900 Ft

KRILL OMEGA D3+K2

7500 Ft

MULTIVIT MEGA C

7500 Ft

EMÉSZTŐ ENZIM & PROBIOTIKUM

7500 Ft

EPIVET

4900 Ft
Akció!

Bőrbetegségek, allergiák csomag

45270 Ft

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C, 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet, 1db Virovet, 1db Pet coat support

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Vélemény, hozzászólás?