Akció!

Méregtelenítés csomag

39300 Ft 35370 Ft

(2 vásárlói értékelés)

–          Cytovet

–          Chitosane

–          Regavet

–          Liver detox

–          Liver Liver Support TMG

Leírás

Méregtelenítés támogatására szolgáló csomag
A kisállatok betegségeinek jelentős részét az ott keletkező toxikus anyagok vagy azok szervezetbe kerülése okozza vagy rontja a gyógyulás feltételeit. Ezért lényeges kérdés, hogy tudjuk e támogatni az állati szervezet erőfeszítéseit ezeknek az anyagoknak a szervezetből való eltávolításának. E célt szolgálják e csomag kiegészítői. Részben megköthetik a mérgező anyagokat, részben a méregkiválasztó szerveket aktiválhatják, sejtjeiket elláthatják a méregtelenítéshez szükséges hatóanyagokkal, ezáltal tehermentesítik a szervezet sejtjeit és segíthetik a felépülést melyet mérgező anyagok okoztak. FONTOS! A kezelő állatorvos által megadott terápia mellett alkalmazható készítményeket tartalmaz a csomag.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

Méregtelenítés csomag termékről 2 értékelés

  1. Senkár Mónika

    9 éves yorki kutyusunknál krónikus hepatitis gyulladást fedeztek fel. A méregtelenítő csomag termékeit azonnal elkezdtük nála alkalmazni az orvosi kontroll vizsgálatok mellett és szerencsére azóta nem romlottak az értékei.

  2. Duskievicz Makai Veronika

    Reméljük teljesen rendbe jön Teó

    Feltöltött képek

    #1 kép innen:Duskievicz Makai Veronika
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés