Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #177103
  govorvivi
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr,

  9 éves Golden Retriver keverék kutyánk CT vizsgálata kimutatta, hogy a izomzatában, májában, lépében és tüdejében góc ábrázolódik. (0,4-3,5cm átmérőjű) Műtétet emiatt nem javasoltak.Jelenleg kapott Diprophos és Neovit B komplex injekciót. A kutya kedélyállapota jó, eszik, iszik kontrolláltan ürít, hátsó lábait viszont csak korlátozottan tudja használni. Testtömege körülbelül 20 kg. Ezek alapján melyik csomagot ajánlaná, illetve milyen adagolással? Válaszát előre is köszönöm!

  #177104
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Vivien! Mivel több parenchim szerv is érintett ezért a Daganatos csomag I-t javaslom alkalmazni. A csomagnál leírt protokoll szerint. https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/daganatos-betegsegek-kiegeszito-kezelesere/ Üdv Dr.Molnar

  #178327
  S-E
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor úr,

  Érdeklődni szeretnék, hogy a Renovet és a Gynevet egyidejű (időben eltérő, de párhuzamos) alkalmazása rendben van-e, vagy van ellenjavallat? A Gynevetet most a Kingvet szünetében adnám prosztata daganatos kutyusnak.

  Köszönöm válaszát!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.