Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #131009
  madaimonka
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!

  Csípőízületi diszpláziás a kutyusom, erre keressük a megoldást. Ebben szeretném a szakértelmét kérni. Mellette erősen pollen allergiás is. Erre picit több, mint 1 hete Virovetet és Fytovetet kap a doktornőnk javaslatára, így most nem kell gyógyszert szednie. 2,5 éves puli-tacskó keverék 8,5 kg. A bal hátsó lába érintett itt kis porchiány látható, ebből kifolyólag emelgeti ezt a lábát. Ettől függetlenül jól érzi magát, egész nap rohangál, játszik nem látszik rajta, hogy fájlalná, de azért gondolom nem véletlenül emelgeti, nem akarja terhelni.
  Láttam itt a Németjuhász kutyusról készített videót, a Sklevettel való hatalmas javulását. Ez jó lehet nálunk is vagy másra lenne szükség? Egyáltalán szedhető a másik kettő készítménnyel egyidejűleg? De nagyon szeretném a lábát is kezelni mielőtt komolyabb gond lenne belőle.

  Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát!
  Üdvözlettel:
  Madai Mónika

  #132689
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Mónika! Igen abszolute alkalmas a fájdalommentes élet elérésére és a további rosszabbodás megállítására az alábbi csomag a diszpláziás esetekben is tapasztalatom szerint: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kutya-mozgasszervi-es-gerincproblemak-tacskobenulas-porckorongserv-es-diszplazia-kiegeszito-kezelesere-ii/ Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.