Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II.

41580 Ft

(4 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére II. csomag

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Közben a többi készítményt változatlanul adagolja. Így elkerülhető a kezelés szüneteiben történő esetleges visszaesés. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és stabilizálódni kell a porckorongoknak és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves. 3 havi a közvetlen kezelésre. 6 havi a megelőzésre is alkalmas már.

4.Később egy hoszú távú megelőző fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II. termékről 4 értékelés

 1. Etelka Liszkai

  Én nagyon hálás vagyok ezekért a termékekért. 2 tacsim van.
  Az egyikük alig állt meg a lábán, a steroidkúra hatása sem volt maradandó, de ezzel a csomaggal egy hét után helyre jött. Azóta sincs semmi gond a mozgásával.
  A másik kutyusnál már nem volt ennyire gyors a felépülés. Eleinte bicegett, majd sántított, fel-fel emelte a lábát, majd már nyújtózkodni sem tudott, mert felborult közben és csak 3 lábon ugrálva tudott közlekedni. A steroid itt sem hozott tartós javulást. Porckopást állapítottak meg. Az Energyvet kúrát 2023 augusztusában kezdtük. 2024 január közepén már el tudom azt mondani, hogy tud sprintelni, ugrálni, de azért látom, hogy odafigyel, ha nem kell sietni, akkor sétál (ez nem igazán volt jellemző korábban). Ugyan még korántsem tökéletes a mozgása, de sokat javult az életminősége. A mozgásszervi csomag mellé CBD olajat adunk neki. A kúrát továbbra is folytatjuk.

 2. Emberkísérlet

  Ajánlásra megvettem a 7 éves tacskónknak, aki már egyre nehezebben mozgott.
  Neki az ütem: 3 nap után hangulata javult
  1 hét után a lépcső sem volt gond
  3 hét után teljesen tünetmentes, de kapta még 10 napig.
  A közvetlen környezetemben sajnos nagyon sok mozgásszervi problémával élő ember van. A fentebb leírt ütemet megközelíteni sem tudó – emberekre alkalmazott gyógyszereket szednek marokszámnyi fájdalomcsillapítóval együtt.
  Mindenkinek a saját tapasztalataira bízom az emberi gyógyszereknek és ezeknek a készítményeknek az eladási stratégiáján való elgondolkodást. És ez az ami miatt eldöntöttem….
  A tacsim nevében köszönöm a termék elérésében szerepet játszó minden résztvevőnek, de most itt az alkalom hogy a megmaradt termékeket és plusz egy-két teljes csomagot én szedjem be.
  Nem vagyok lebénulva, de a mozgásszervi tünetek már néha erősen itt vannak, így ha bármit is hat, akkor érezni fogom. Már 4 nap eltelt és negatív mellékhatás nincs, így lehet megmaradok.

 3. Viktória M.

  Csodàs termèkek, ès valóban hasznosak!

 4. Bianka V.

  Most kezdtük el szedni 🙂 Kiskutyámnak 2-3 helyen porckorong sérv van kialakulóban. Remélem hogy sokat fog segíteni.

 5. Timea Mihálicz

  Szuper termékek nagyon örülök hogy rá találtam

 6. Gábor

  Kiskutyánk fittebb mint valaha.

 7. Éva Szakolczainé Temesi

  A készítmények két hetes szedése után a kutyus sokkal jobban van😊. Köszönöm.

 8. Névtelen

  Nagyon jó készítmények. Idős tacsimnak teljesen megszüntették a sántítást, fiatalabbnak megelőzés céljából adom.

 9. Csilla

  Gyors javulás elindult 4napon belül

 10. Tamás Protovin

  Szuper termèk,a kutyànk teljesen rendbejött töle!

 11. László Kozák

  A kezelési hatására a lebénult, járóképtelen kutya( Luna ) talpraállt már játszik. Köszönöm

  #1 kép innen:László Kozák
  #2 kép innen:László Kozák
  #3 kép innen:László Kozák
 12. Andrea Szabó

  Kedves Doktor Úr!

  Hálistennek a mi kutyusunknak csak nagyon elmeszesedett a hátsó két lába, minimális gerincelváltozást is mutatott a röntgen, ezért döntöttem úgy hogy azonnal megrendelem. Korábban egy kedves ismerősöm beszélt erről a vitaminról mert neki már sajnos lebénult a kutyusa, ezért jutott rögtön eszembe amikor észleltük hogy baj van a mi kutyusunknak a lábával, nekünk ez kell a mi kutyusunkkal ez nem fog megtörténni. Ezért rendeltem azonnal Önöktől ezt a csomagot, és nagyon hálás vagyok, a kutyusunknak nagyon nagy fájdalom volt a jobb lábába és nem nagyon akarta azt a lábát használni, de vitamin elkezdésétől 2 hétre, újból használja, és ugyanolyan jókedvű és játékos azóta is. És arról nem beszélve hogy nagyon szereti is az energy vitaminokat, ízlik neki. Mi biztos rendszeres használói leszünk a vitaminjainak, ajánlom szerintem megelőzésre is nagyon nagyon jó!
  Mégegyszer hála és köszönet🙏

  #1 videó a következőtől: Andrea Szabó
 13. Beatrix Rittmann

  A kutyánk gerinc problémája rengeteget javult. 6 hét szedés után visszakaptuk a kutyusunkat! Örülünk, hogy léteznek ilyen termékek. Köszönjük Dr Molnár Gábornak a gyors választ és a termékeket!

 14. Noémi B.

  Kutyusaim láthatóan jobban mozognak a termékek használata után. Egyikük idős, másikuk diszpláziás.

 15. Tamás S.

  Kutya 2 hét után láthatóan jobban érzi magát.

 16. Virgínia K.

  Drazsé kutyusnak porckorongsérvet állapítottak meg a nyakánál és a gerincén. Kétszer is kapott szterodios kúrát, de csak addig használt ameddig szedte, utána visszaesett. Az orvosunk MRI vizsgálatot javasolt, de mivel idős kutyusról van szó, aki már egyszer majdnem belehalt az altatásba, így nem mertük bevállalni és kerestünk valami megoldást. Ekkor találtam rá az Energyvetes termékekre. Doktor Úr javaslatára megrendeltük a Mozgásszervi csomag 2.-t és most tartunk a második 3 hetes kúra elején. Jelenleg azt tapasztaljuk, hogy Drazsé aki eddig nem akart enni, nem akart játszani, sokszor felvisított a fájdalomtól, most megy a labda után (nem szalad, de már az is csoda, hogy érdekli őt a játék), eszik a tányérjából és még kunyerál is. 🙂 Ezt egy pár napja tapasztaljuk, az első kúránál még nem volt ekkora változás, most bizakodóak vagyunk, hogy az állapota még inkább javulni fog. 🙂 Nagyon hálásak vagyunk! 

  #1 kép innen:Virgínia K.
 17. Györgynè z.

  Màrcius közepèn a semmiböl jött a kutyànknàl,egy 7. èves tacskò, egy gerincsèrv.a kèt hàtsò làba nem volt lebènulva,de nagyon nehezen jàrt,làbai össze akadtak.szèkletèt,vizeletèt tudta üritene,nem piszkitott maga alà.nem ismertem az enegyvet termèkeket,az interneten talàltam rà a mozgàsszervi csomag II-re.elolvastam a hozzàszòlàsokat ami 98%-ban pozitiv volt.megrendeltem az interneten,harmadik nap reggelèn màr ki is hozta a futàrszolgàlat.azonnal elkezdtük a kúràt a leirtaknak megfelelöen,emelt dòzisban.napròl-napra szemmel làthatò javulàs volt tapasztalhatò a kutyus mozgàsàn,a szemei ùjra csillogtak,egyre bàtrabban közlekedett a lakàsban.lassan a harmadik hèthez èrünk,màr rövid sètàkat teszünk.a kèt hàtsó làba mèg ugyan nem 100%-os,de a termèk hasznàlata,làtva a közel hàrom hèt alatt bekövetkezett javulàst,remènyt ad a teljes gyógyulàsra.azt hozzà kell tennem,hogy az àllatorvosomnak elmondtam hogy milyen termèkeket adok a kutyusnak,itt èrtem ezalatt a mozgàsszervi csomag II-t,megerösitett benne,hogy tàmogatja ö is az alkalmazàsàt,illetve ajànlotta hogy pàrhuzamosan adjam a kutyànak napi 2×1 B1 vitamint,10mg,ès milgammàt napi 2×1.

 18. Névtelen

  Évek óta használjuk

 19. Péterné Huszics

  Pár nap adagolás után a kutyámon látványos javulás állt be. Megszűnt a sántítása, fürgébb, aktívabb lett. Gerincsérv gyanuval, ill. részleges szalagszakadással diagnosztizálták, műtétet javasoltak. Egyelőre a műtét elmarad.

 20. Hódi Kitti

  Nagyon szuper termék a kutyusom 3 hét után lábra is állt, nagyon boldog vagyok hogy van ilyen termékcsalád🙏🏼❤️

 21. Valér

  A kutyus egy hétig gyógyszeres kezelés mellett szedte a gerinc csomag II-at. Azóta is folytattuk a szedését, a panaszok a gyógyszer elhagyása után nem újultak ki, csak minimális mozgásszervi nehézség tapasztalható. Úgy tűnik, hogy hatékony.

 22. Névtelen

  Már az első kúra eredményt hozott: kutyusunk újra vidáman szaladgál, az ízületeit már nem nyalogatja, nem vakarózik, sebei begyógyultak.

 23. Kornél

  Liza a törpe tacsi, 5 éves. Már lábra állt a 6. napi kezelés után.

 24. Anita

  Sziasztok! A kutya gyerekem már túl van egy bénuláson ami 4 éve volt….most nem olyan régen megint vissza jött neki 😞 minden áron műteni akarták 4 éve is és most is viszont én nem akartam ennek kitenni a kutyám és reméltem hogy van más megoldás is…. És szerencsére rá találtam az Energy-Vet mozgásszervi vitamin csomagra aminek jobban utána olvastam és meg is rendeltem…. Gyors volt a szállítás is minden termék összetevője használata szépen le van írva értelmezhetően. Majd másfél hét után már tapasztaltuk a változást… végre újra játszott jobb kedve volt már a vizeletèt is tudta tartani és már a sétát is bírja…jó nem olyan sokat mert egy idő után elfáradt de nekem már ez is nagy boldogság.
  Nekem amúgy egy 6 éves kislány bucim van. Szóval nagyon Boldog vagyok hogy létezik ilyen termék ami tényleg hatásos. Szívből ajánlom mindenkinek.

  #1 kép innen:Anita
  #2 kép innen:Anita
  #3 kép innen:Anita
 25. Hunor Holló

  10 éves labrador-Berni pásztor keverék kutyusunknak hirtelen romló hátsó láb problémája akadt : egyik lábát húzta, maga alá csuklott, hátát púposította. MR vizsgálatra nem került sor ennek hiányában pontos diagnózis nem született, de valószínűleg porckorong probléma. Röntgen csípő diszpláziát nem mutatott. Egy hét gyulladáscsökkentő után sem volt változás. Ekkor rendeltük meg a gerinc csomag II. t. A harmadik naptól már éreztünk némi javulást: kevésbé volt ingatag, ismét lábát emelve pisilt. A második 3 hetes kúra közepén tartunk. Az egy hét szünetben kissé visszaesett az állapota, de azóta ismét egyre stabilabb. Futáskor a “nyuszis ugrálás” hátsó lábaival még megvan, időnként húzza a körmét ha elfárad.
  A három hónapot mindenképp végig szedi, bízunk a teljes javulásban. Köszönjük, nagyon minőségi termékek!!

 26. Horváth E.

  EGyenlőre annyi a tapasztalat, hogy nem hullik a szőre a kiskutyámnak. Nem igazán ezért vettem, hanem azért, mert Lotti lebénult a két hátsó lábára, sajnos ő porckorongsérves és már ugy látják az orvosok, hogy nem fog többé járni.
  Ettől függetlenül végig fogom használni a megvásárolt terméket, bizva a jótékony hatásában a későbbi romlást megelőzendően.

  #1 kép innen:Horváth E.
  #2 kép innen:Horváth E.
 27. HAVAS BEÁTA

  két hete kezdtük a kúrát, vannak jobb és rosszabb napok is, de a kedve határozottan jobb, a “robotszerű” hátsó lábas járás szinte teljesen megszűnt, bizakodóak vagyunk

  #1 kép innen:HAVAS BEÁTA
 28. béres nikoletta

  Alakul a kis kutyám

 29. Névtelen

  Értékes termékek, valóban gyógyítanak, karbantartanak

 30. Liszkai E.

  Tacskó kutyusom csak pár másodpercre tudott a hátsó lábaira ráállni. Egyfolytában nyüszített és remegett a fájdalomtól. A szteroid, amit kapott pont annyira segített, hogy egy kis ideig meg tudott feledkezni magáról és egy rossz mozdulat miatt csak nagyobb fájdalma lett.
  Ezt követően elkezdtem adni a mozgásszervi csomag II-t. Már a második napon látszott kis javulás, de egy hét után mintha kicserélték volna…egy eredetinél sokkal elevenebb kutyára 🙂
  Azóta sincs semmi baja, gyorsabban fut, mint valaha
  Nagyon hálás vagyok ezért!
  Egyébként rendelésem másnapra megérkezett,nem kellett napokat várni rá

 31. Csapó András

  Nagyon örülök, hogy rátalálhattam ezekre a termékekre.A kutyusunk(Füles névre hallgató Basset Hound)nagyon szépen javul a tacskóbénulás betegségből.Csak ajánlani tudom a mozzgásszervi és gerinccsamag ll.-őt. Másoknak is ajánlani fogom ezeket a termékeket.Jómagam is egy kedves ismerősöm tanácsára rendeltem belőle.Később majd töltök fel videót is,de még csak kb. 10 napja használjuk a termékeket.

 32. Márk M.

  Most fog lejárni az első három hét, szemmel látható a javulás, reméljük marad is ez a javuló állapot

  #1 videó a következőtől: Márk M.
 33. Sipos Á.

  Egyértelműen használ a 10 éves tacskónknak: könnyebb lett a mozgása, energikusabb, láthatóan csökkentek a mozgásszervi fájdalmai.

 34. Soós László Mihályné

  Sajnos az 1hónapos használat után se látszik javulás a kis tacskónknál, nyaki gerincsérves 5éves múlt.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Küldje át a Röntgen leletet, megnézem. Nem kizárt, hogy nem vagy nem csak sérv van a háttérben hanem csigolya disztrófia, vagy gerincvelő myelopathia. Előbbi (csigolya disztrófia)esetén hosszabb időre van szükség a javuláshoz, utóbbi (gerincvelő myelopathia) esetén csak megállítja a rosszabbodást. Üdv Dr.Molnar

 35. Jancsek Istvánné

  A kutyámnak hasmenése lett csak a Skelevet -et tudom neki adni.Bánom hogy megvettem a csomagot de a Doktor Úr ezt a csomagot ajánlotta.Sajnos a többi használhatatlan számunkra.

 36. Nyári Judit

  lassan fél éve szedi a kutyus, eddig elégedettek vagyunk (porckorong műtét, tacskó)

 37. Mihály Matéz

  3éves tacskónkon az esti fürdetés közben vettük észre, hogy merev és kemény a hasa. Azt hittük valamit megevett az udvaron így gyorsan az állatorvosi ügyeletre vittük ahol röntgen felvétel készült. A röntgen szerint 3 csigolyánál van kezdődő probléma ezért feszíti a testét( ezért éreztük keménynek a hasát) . Ha hozzáértünk a hátához rögtön meg akart harapni minket. Az ügyeleten háromféle injekciót kapott illetve három gyógyszert (fájdalomcsillapítót,gyomorvédőt,vitamint) Ezeket kapta 2napig de az állapota rosszabb lett. Már a hátsó lábain nem állt magabiztosan. Mivel a tacskóbénulás ismert volt számunkra ezért gyógymód után kezdtem kutatni amíg nem késő. Így találtam rá Dr.Molnár Gábor oldalára illetve a mozgásszervi csomaghoz tartozó rengeteg pozitív értékelésre. Emailben érdeklődtem a termék után amire a Doktor Úr nagyon gyorsan válaszolt. Nagyon segítőkész volt . A csomag a rendelés másnapján megérkezett! 2 nap után látványos javulást láttunk Zserbón. A jókedve visszatért, a hátsó lábai még nem 100% osak de látszik a javulás. Kb 6napja kapja a M.SZ.CS . 2-t , csak ajánlani tudom.

  A leromlott állapotról nem készült videó mert ki sem akart kelni az ágyából. Kézben hoztuk-vittük. Saját lábán nem akart menni.

  Köszönöm Doktor Úr a segítséget és a gyors válaszokat!

  A videó fürdetés után készült 🙂

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Mihály! Nagyon köszönöm a leírását és Örülök a kutyus javulásának is. Üdv Dr.Molnar

 38. Pokol Adrienn

  Az én kutyusom 2hèt szedés után újra lábra állt. A 3héttől kezdett el újra járni. Ez napról napra jobban megy neki. Nagyon hálás vagyok ezért a termékcsaládért. Meg is rendeltem a következő adagot. Köszönjük.

 39. Kőhalmi János

  super

 40. Uszkay Gabriella

  Nagyon hatásos, tacskóbénulásból gyógyult fel a kutyusunk. A szedés elkezdését követő napon már látható volt a javulás. Fél évig alkalmaztuk, azóta 1 hónap szünetekkel, 3 hetes kúrában. Az első szünet kicsit hosszabb volt, de akkor meg a farkát nem tudta mozgatni, így azonnal kapta a csomagot, 5 nap után teljesen rendbe jött.

 41. CSAPÓ ISTVÁNNÉ

  Nagyon jó termékek. A kutyusunk egyre jobban van. Lassan visszanyeri a régi formáját.

 42. Venguszt Andrea

  Ez most már a sokadik kúra, negyedévente csináljuk végig. A Cane corsom állapota rengeteget javult, energikus, fut, rohan, lábait, csípőjét szemmel láthatóan nem fájlalja, a fekvésből felállás nem esik nehezére és nem sántít. Minden táplálék kiegészítőt ételébe keverve elfogyaszt, a kapszulákból szórom ki egyedül a port és keverem el.

 43. Túri Veronika

  Kialakuló sérv miatt rendeltem, az 5 éves kutyusunk hátsó lábai gyengültek, már már nem bírt állni, és menni. Elkezdtük a termékeket használni és a 9. napon a kutya lábra állt, sétál azóta az állapota csak tovább javult. Köszönünk mindent.

 44. Kovács-Kalmár Zsuzsa

  Imádjuk, mióta ezt adjuk kutyusunknak, újra a régi! Szalad, játszik, vidám.

 45. Névtelen

  a kutya megtáltosodott, szó szerint újra tud járni

 46. Kozák Lászlóné

  Nagyon jó. Köszönöm

 47. Szaniszlóné Zelenka Tímea

  Így egyben nagyon hatékonyak ízületes öreg pipi kutyánknak! Nagyon hálásak vagyunk a csomagért!

 48. Kozma Tamás

  Hasznos termék.

 49. Kocsik Zsuzsanna

  Látványos javulás

 50. Solcziné Buglyó R.

  A kutyusunk jobban van mióta szedi a termékeket.

 51. Tóth Emese

  Morpheus dobermann kutyánk kerincében, egy rossz mozdulat miatt érrög vagy hematóma keletkezett. A kutya hátsó lábai részlegesen bénultak és pokoli fájdalmai voltak. A szteroid gyulladás csökkentő után választottam a csomagot, és nagyon örülök neki. Rengeteget javult, a termékeket szívesen fogyasztotta.

 52. Anonim

  Minösèdi termèk

 53. Kovács-Kalmár Zsuzsa

  Boldogság látni, hogy a termékekről újra vidám, játékos és mozgékony a kutyusunk!

  #1 videó a következőtől: Kovács-Kalmár Zsuzsa
 54. Anonim

  Eddig nagyon elégedettek vagyunk, öreg tacsink nagyon nehezen mozgott, most már virgonckodik.

 55. Ferencné Hasznos

  Kicsit kevesebb a tünet, de várjuk a 2. adag tünetcsökkenését.

 56. Oláh Dávid

  Eredménytelen

 57. Szabó Imre

  Csípő problémás vizslám kapta a vitaminokat. Sajnos a probléma nem szűnt meg, de a kutya mozgása és kedve sokkal jobb mint volt így mindenképpen megérte.

 58. Bognár Ákos

  Rendkívül jó kombináció, a kapszulák beadásával nincs gond, a cseppekkel volt némi küzdelem, de ma már a napi rutin része. Némi javulást tapasztalok, de öreg kutyusomnál (19 éves) nyilván a hosszú kúra hoz majd némi javulást, nem türelmetlenkedem.

 59. SZABÓ K.

  Fantasztikus termékcsalád. Idős kutyám állapota a szteroidos kezelést követően sem javult, alig bírt menni, hátsó lábai folyton összecsuklottak, húzta a lábfejét a földön. Elkezdtük ezt a csomagot használni, utolsó mentsvárként. 2 és fél hét elteltével a kutyám szó szerint szaladgál a kertben, játszik és vidám. Hónapok óta nem tudott már tisztálkodni sem, most ez is megy. Nagyon hálás vagyok.

 60. Gerencsér Ferencné

  Mióta adom a termékeket a 9 és féléves németjuhász kutyámnak ,könnyebben mozog ,szebb a szőre és az általános állapota is javult !Szerintem nagyon jó termékek !

 61. Gerencsér Ferencné

  Porckorongsérves ,idős németjuhász kutyusom van ,3 éve könnyítik a mozgását ezek a szuper szerek .Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 62. Wolf Zsuzsa

  A kutyám 2 hete szedi a mozgásszervi csomagot, de egyelőre nem tapasztalok javulást a mozgásában, illetve a végtag remegések csillapodásában. Sajnos.

 63. Anonim

  3 hét használat után látható a javulás, nagyon jó termékek. Köszönöm.

 64. Parag Gyula

  küldtem már róla képeket és videót is

 65. Nyári Noémi

  Pár évvel ezelőtt használtuk ezt a csomagot az állítólagos kezdődő porckorong sérvre. Most újra előjött a nehézkes mozgás a kedvetlenség. Alig 2 hét használat után visszatért a kutyus életkedve feltámaszkodik a kerítésre felugrik az ágyra.

 66. Anonim

  Látható a javulás

 67. Szűcs Levente

  Harmadik hónapja fogyasztja magyar vizsla kutyám a mozgásszervi és gerinccsomag II. terméket. Korábban csípőizületi fájdalmai voltak. Már az első hét után jelentősen javult az állapota. Jelenleg nincsenek fájdalmai.

  #1 kép innen:Szűcs Levente
 68. Anonim

  Sajnos eddig még semmilyen javulást nem tapasztaltam. Bízom benne,hogy csak idő kell ahhoz, hogy meginduljon a pozitív folyamat.

 69. Pintér Géza

  Az első háromhetes kúránál tartunk. A kiskuyánk (beagle, 10 éves) szemmel láthatóan mozgékonyabb, energikusabb. Ízületi fájdalmai csökkenni látszanak.

 70. Anonim

  Mióta használjuk a kutya mozgásszervi és gerinc csomagot(2), azóta sokat javult kiskutyánk állapota. Mozgása magabiztosabb, kevesebb fájdalom jelét mutatja.

  #1 kép innen:Anonim
 71. Anonim

  Szemmel láthatóan javult az állapota a kutyának

 72. Szakács Eszter

  Pár hete használjuk még csak

 73. Gáborné Szobonya

  A kutyusunkkal hetente járunk szteroidos injekcióra így nehéz megállapítani mi milyen mértékben segít neki és 12 éves már, ez gondolom egy hosszabb folyamat az ő korában. De az biztos, hogy most kb 3 hete szedi a termékeket és azóta jobban van. Már jön az erdőben és a két hátsó lebénult láb közül az egyik mozog, a másik még nem. Továbbra is adom neki a termékeket.

 74. Ballai Brigitta

  Meg vagyok elégedve vele

 75. Anonim

  sokat javított a gerincműtéten átesett kutyám állapotán, fizioterápiával kombinálva újra tud futni éd boldog

 76. Bodáné Bátori Erzsébet

  Egy kevés javulást már látok a kutyus mozgásában, de még csak a 3.-ik hétnél tartunk.Tudom, hogy a végleges gyógyuláshoz hosszabb időre van szükség.

 77. Roberta Varga

  6 éves tacskó kutyánk Tappancs 2020 októberében egyik napról a másikra nem tudott ráállni hátsó lábaira, imbolyogva járt, vizeletét maga alá engedte ( nem tudott 3 lábon megállni). Azonnal orvoshoz vittük és több orvos véleményét is kikértük, volt aki azt mondta, hogy azonnal műteni kell MR vizsgálat után, volt aki a szteroidos kezelést javasolta, hogy ez általában segít és volt aki azt mondta, hogy műtét után sem biztos, hogy talpra fog állni. Aznap elkezdtük a szteroidos infúziós kezelést ami 3 napig tartott és a továbbiakban gyógyszereket írtak fel otthoni kezelésként. (Medrol, Omeprazol-Teva, B vitamin komplex vagy Milgamma javasolt). Porckorongsérvet állapítottak meg.
  Már az első nap mikor tapasztaltuk a tüneteket, keresgélés után neten rátaláltunk a SKELEVET termékre, ahol az összes vélemény elolvasása után úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk bízva benne, hogy nekünk is segíteni fog. Ekkor vettük fel a kapcsolatot Dr. Molnár Gábor állatorvossal, aki hamar választ adott kérdéseinkre és a Mozgásszervi csomagot ajánlotta, amit még aznap megrendeltük, hogy minél hamarabb ideérjen. A honlapon található részletes adagolási útmutató szerint adtuk a kutyának a termékeket 3 hetes kúra után 3 napos szünettel addig amíg tartott a csomag. Már egy hét után észrevettük a javulást a mozgása sokkal stabilabb lett, újra tudott 3 lábon pisilni, székletürítésnél rendesen tudott horpasztani, nem dülöngélt. Tappancs újra a régi, fut, szalad rendesen, de jobban odafigyelünk rá, hogy ne ugráljon, a lépcsőnél rámpát alkalmazunk, hogy ezzel is kíméljük. Az időjárás változásait észrevesszük rajta, hidegebb időben kicsit lassabban mozog, hátát kicsit behorpassza. Köszönettel tartozunk Dr. Molnár Gábornak gyors válaszai és segítőkészsége miatt valamint az Energyvet termékeknek. A továbbiakban is biztos fogjuk alkalmazni a visszaesés megelőzéseképp. Bátran merem ajánlani, azoknak akik ilyen problémával állnak szemben és azoknak akik megelőzésképp szeretnék alkalmazni, hisz ezek a termékek100%-ban természetes anyagokból készülnek és nincs mellékhatásuk.

 78. Nagy Ildikó

  Nyáron lesz 9 éves a westynk. Néhány hónapja vettük észre, hogy nehezebben mozog, mint korábban. Először más vitaminkészítménnyel próbálkoztunk, ám az utóbi hetekben nem javult, inkább romlott az állapota. Nehezen kelt fel, három lábon sántikált, a lépcsőt sem szívesen használta, megvárta, míg valaki leviszi. Ugyan nagyon jó természetű kutya, az állatorvosi vizsgálatokat nem tűri, így csak “távgyógyításra” van lehetőségünk. Kapott egy izületi problémákra való gyógyszert, de azt nem bírta a gyomra, véres volt a széklete. Rákerestem a neten a problémánkra, és ekkor találtam rá az Önök által forgalmazott termékcsaládra. Az orvosunkkal való konzultáció után döntöttem úgy, hogy megrendelem a termékeket. Szerencsére nagyon jó erednényekről tudok beszámolni, Mazsolának megszüntek a fájdalmai, ugyan olyan energikus kutya, mint korábban volt. Újra szívesen sétál, szaladgál, játszik. Ismét teljes értékű életet tud élni. Biztosan használni fogjuk a termékeket rendszeresen! Köszönjük! Önöknek további eredményes munkát kívánok! Tisztelettet: Nagy Ildikó

 79. Horváth Miklós

  Sajnos a gyógyulás nagyon lassú folyamat, egy kis javulás látható. A kiskutyám hangulata, étvágya kifogástalan, csak néha szembesül azzal hogy nem olyan a mozgása mint régen

 80. Anonim

  Nagyon pozitív változás történt a kutyánknál a második héten, az állatorvos porckorongsérvet állapított meg, azt mondta 48 órán belül műtét amiből kicsúsztunk, ezután mondták,hogy akkor sajnos el kell altatni, mert a két hátsó lába a bénulás jeleit hozta, csuklottak a lábai, a bal hátsó lábujjait nem érezte a vizsgálat során. Ekkor döntöttünk az Energy-Vet csomagja mellett. Bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg hatásos. Alig észrevehető a járásán, hogy bármi probléma lett volna előtte.

 81. Kobzi-Kovács A.

  Hálásan köszönjük! Szinte csoda ez a csomag! Nagyon szuper termékek, a kutyánk 2 hét alatt gyakorlatilag újra lábraállt, és sétál. Sajnos még hamar elfárad és akkor nagyon ingatag a hátulja és néhány naponta nagyon fájlalja a gerincét. Pontos diagnózist nem tudtak megállapítani nála. Remélem, hogy idővel a stabilitás is rendbejön, illetve a fájdalmai is el múlnak! Bízunk az Energyvet termékekben továbbra is!

 82. Anonim

  Még csak 3.hete szedi.,bízok a gyógyulásban.

  #1 kép innen:Anonim
 83. Horváth Éva

  Nagyon bíztam a termékekben és nem csalódtam.19. napja szedjük és látványos a javulás.

  #1 kép innen:Horváth Éva
  #2 kép innen:Horváth Éva
 84. Horváth Józsefné

  Nagyon meg vagyok elégedve! Kb 2. héttől már látszott a javulás! Mi diszpláziára vettük a készítmény csomagot. 3.hete szedi és már fut,rohan! Sajnos fotó nem készült!

 85. Dr. Székely Zsuzsanna

  11 éves tacskókutyámnak rendeltem a csomagot, kiszakadt porckorongsérv miatt műtötték.
  2 napja érkezett, pozitívum, hogy a drazsét és a cseppeket nem kell erőltetni, szépen elrágja, a kiskanálról a cseppeket lenyalja. Hatásáról még ennyi idő távlatából nem tudok nyilatkozni, de ha több idő eltelt, jelentkezem az eredménnyel.

 86. Parag Gyula

  Nagyon jó termék mert a kutyám jobban tud mozogni. A videókat és képeket már küldtem. 🙂

 87. Földesi Kata

  Zsebi nevű pulimnál 2 oldali nagyon súlyos csípő és közepesen súlyos hátsó térd diszpláziát diagnosztizáltak 7 hónapos korában. A vizsgálatot az állandó sántítás, mozgáskorlátozottság, fájdalmas ízületek indokolták. Mielőbbi csontfejezés műtétet javasoltak, amit nagyon szerettünk volna elkerülni, ezért folyamatos fizioterápiára járunk, aranygolyó beültetésen esett át és Molnár doktor javaslatára ezt a csomagot használtuk a tünetek javítására. Zsebi most 1 éves korára szalad, labdázik, játszik, ugrál, akár 2 lábon táncol és semmi fájdalmat nem mutat a hátsó felén. Köszönjük Molnár doktor!!! 🙂

 88. Krebán Miklós

  A kezelés korai szakaszában vagyunk még,de biztatóak az előjelek.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…