Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II.

46200 Ft 41580 Ft

(57 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére II. csomag

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Így elkerülhető a kezelés szünerteiben történő esetleges visszaesés.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II. termékről 57 értékelés

 1. Márk M.

  Most fog lejárni az első három hét, szemmel látható a javulás, reméljük marad is ez a javuló állapot

  Feltöltött videó(k):

 2. Sipos Á.

  Egyértelműen használ a 10 éves tacskónknak: könnyebb lett a mozgása, energikusabb, láthatóan csökkentek a mozgásszervi fájdalmai.

 3. Soós László Mihályné

  Sajnos az 1hónapos használat után se látszik javulás a kis tacskónknál, nyaki gerincsérves 5éves múlt.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Küldje át a Röntgen leletet, megnézem. Nem kizárt, hogy nem vagy nem csak sérv van a háttérben hanem csigolya disztrófia, vagy gerincvelő myelopathia. Előbbi (csigolya disztrófia)esetén hosszabb időre van szükség a javuláshoz, utóbbi (gerincvelő myelopathia) esetén csak megállítja a rosszabbodást. Üdv Dr.Molnar

 4. Jancsek Istvánné

  A kutyámnak hasmenése lett csak a Skelevet -et tudom neki adni.Bánom hogy megvettem a csomagot de a Doktor Úr ezt a csomagot ajánlotta.Sajnos a többi használhatatlan számunkra.

 5. Nyári Judit

  lassan fél éve szedi a kutyus, eddig elégedettek vagyunk (porckorong műtét, tacskó)

 6. Mihály Matéz

  3éves tacskónkon az esti fürdetés közben vettük észre, hogy merev és kemény a hasa. Azt hittük valamit megevett az udvaron így gyorsan az állatorvosi ügyeletre vittük ahol röntgen felvétel készült. A röntgen szerint 3 csigolyánál van kezdődő probléma ezért feszíti a testét( ezért éreztük keménynek a hasát) . Ha hozzáértünk a hátához rögtön meg akart harapni minket. Az ügyeleten háromféle injekciót kapott illetve három gyógyszert (fájdalomcsillapítót,gyomorvédőt,vitamint) Ezeket kapta 2napig de az állapota rosszabb lett. Már a hátsó lábain nem állt magabiztosan. Mivel a tacskóbénulás ismert volt számunkra ezért gyógymód után kezdtem kutatni amíg nem késő. Így találtam rá Dr.Molnár Gábor oldalára illetve a mozgásszervi csomaghoz tartozó rengeteg pozitív értékelésre. Emailben érdeklődtem a termék után amire a Doktor Úr nagyon gyorsan válaszolt. Nagyon segítőkész volt . A csomag a rendelés másnapján megérkezett! 2 nap után látványos javulást láttunk Zserbón. A jókedve visszatért, a hátsó lábai még nem 100% osak de látszik a javulás. Kb 6napja kapja a M.SZ.CS . 2-t , csak ajánlani tudom.

  A leromlott állapotról nem készült videó mert ki sem akart kelni az ágyából. Kézben hoztuk-vittük. Saját lábán nem akart menni.

  Köszönöm Doktor Úr a segítséget és a gyors válaszokat!

  A videó fürdetés után készült 🙂

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Mihály! Nagyon köszönöm a leírását és Örülök a kutyus javulásának is. Üdv Dr.Molnar

 7. Pokol Adrienn

  Az én kutyusom 2hèt szedés után újra lábra állt. A 3héttől kezdett el újra járni. Ez napról napra jobban megy neki. Nagyon hálás vagyok ezért a termékcsaládért. Meg is rendeltem a következő adagot. Köszönjük.

 8. Kőhalmi János

  super

 9. Uszkay Gabriella

  Nagyon hatásos, tacskóbénulásból gyógyult fel a kutyusunk. A szedés elkezdését követő napon már látható volt a javulás. Fél évig alkalmaztuk, azóta 1 hónap szünetekkel, 3 hetes kúrában. Az első szünet kicsit hosszabb volt, de akkor meg a farkát nem tudta mozgatni, így azonnal kapta a csomagot, 5 nap után teljesen rendbe jött.

 10. CSAPÓ ISTVÁNNÉ

  Nagyon jó termékek. A kutyusunk egyre jobban van. Lassan visszanyeri a régi formáját.

 11. Venguszt Andrea

  Ez most már a sokadik kúra, negyedévente csináljuk végig. A Cane corsom állapota rengeteget javult, energikus, fut, rohan, lábait, csípőjét szemmel láthatóan nem fájlalja, a fekvésből felállás nem esik nehezére és nem sántít. Minden táplálék kiegészítőt ételébe keverve elfogyaszt, a kapszulákból szórom ki egyedül a port és keverem el.

 12. Túri Veronika

  Kialakuló sérv miatt rendeltem, az 5 éves kutyusunk hátsó lábai gyengültek, már már nem bírt állni, és menni. Elkezdtük a termékeket használni és a 9. napon a kutya lábra állt, sétál azóta az állapota csak tovább javult. Köszönünk mindent.

 13. Kovács-Kalmár Zsuzsa

  Imádjuk, mióta ezt adjuk kutyusunknak, újra a régi! Szalad, játszik, vidám.

 14. Névtelen

  a kutya megtáltosodott, szó szerint újra tud járni

 15. Kozák Lászlóné

  Nagyon jó. Köszönöm

 16. Szaniszlóné Zelenka Tímea

  Így egyben nagyon hatékonyak ízületes öreg pipi kutyánknak! Nagyon hálásak vagyunk a csomagért!

 17. Kozma Tamás

  Hasznos termék.

 18. Kocsik Zsuzsanna

  Látványos javulás

 19. Solcziné Buglyó R.

  A kutyusunk jobban van mióta szedi a termékeket.

 20. Tóth Emese

  Morpheus dobermann kutyánk kerincében, egy rossz mozdulat miatt érrög vagy hematóma keletkezett. A kutya hátsó lábai részlegesen bénultak és pokoli fájdalmai voltak. A szteroid gyulladás csökkentő után választottam a csomagot, és nagyon örülök neki. Rengeteget javult, a termékeket szívesen fogyasztotta.

 21. Anonim

  Minösèdi termèk

 22. Kovács-Kalmár Zsuzsa

  Boldogság látni, hogy a termékekről újra vidám, játékos és mozgékony a kutyusunk!

  Feltöltött videó(k):

 23. Anonim

  Eddig nagyon elégedettek vagyunk, öreg tacsink nagyon nehezen mozgott, most már virgonckodik.

 24. Ferencné Hasznos

  Kicsit kevesebb a tünet, de várjuk a 2. adag tünetcsökkenését.

 25. Oláh Dávid

  Eredménytelen

 26. Szabó Imre

  Csípő problémás vizslám kapta a vitaminokat. Sajnos a probléma nem szűnt meg, de a kutya mozgása és kedve sokkal jobb mint volt így mindenképpen megérte.

 27. Bognár Ákos

  Rendkívül jó kombináció, a kapszulák beadásával nincs gond, a cseppekkel volt némi küzdelem, de ma már a napi rutin része. Némi javulást tapasztalok, de öreg kutyusomnál (19 éves) nyilván a hosszú kúra hoz majd némi javulást, nem türelmetlenkedem.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés