Akció!

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére II. csomag

40200 Ft 36180 Ft

A csomag tartalma: 1db Renovet, 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Értékelések

 1. Avatar

  Dr. Székely Zsuzsanna

  11 éves tacskókutyámnak rendeltem a csomagot, kiszakadt porckorongsérv miatt műtötték.
  2 napja érkezett, pozitívum, hogy a drazsét és a cseppeket nem kell erőltetni, szépen elrágja, a kiskanálról a cseppeket lenyalja. Hatásáról még ennyi idő távlatából nem tudok nyilatkozni, de ha több idő eltelt, jelentkezem az eredménnyel.

 2. Avatar

  Parag Gyula

  Nagyon jó termék mert a kutyám jobban tud mozogni. A videókat és képeket már küldtem. 🙂

 3. Avatar

  Földesi Kata

  Zsebi nevű pulimnál 2 oldali nagyon súlyos csípő és közepesen súlyos hátsó térd diszpláziát diagnosztizáltak 7 hónapos korában. A vizsgálatot az állandó sántítás, mozgáskorlátozottság, fájdalmas ízületek indokolták. Mielőbbi csontfejezés műtétet javasoltak, amit nagyon szerettünk volna elkerülni, ezért folyamatos fizioterápiára járunk, aranygolyó beültetésen esett át és Molnár doktor javaslatára ezt a csomagot használtuk a tünetek javítására. Zsebi most 1 éves korára szalad, labdázik, játszik, ugrál, akár 2 lábon táncol és semmi fájdalmat nem mutat a hátsó felén. Köszönjük Molnár doktor!!! 🙂

 4. Avatar

  Krebán Miklós

  A kezelés korai szakaszában vagyunk még,de biztatóak az előjelek.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés