Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II.

40200 Ft 36180 Ft

(27 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1db Renovet, 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére II. csomag

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Így elkerülhető a kezelés szünerteiben történő esetleges visszaesés.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet, Renovet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II. termékről 27 értékelés

 1. Wolf Zsuzsa

  A kutyám 2 hete szedi a mozgásszervi csomagot, de egyelőre nem tapasztalok javulást a mozgásában, illetve a végtag remegések csillapodásában. Sajnos.

 2. Anonim

  3 hét használat után látható a javulás, nagyon jó termékek. Köszönöm.

 3. Parag Gyula

  küldtem már róla képeket és videót is

 4. Nyári Noémi

  Pár évvel ezelőtt használtuk ezt a csomagot az állítólagos kezdődő porckorong sérvre. Most újra előjött a nehézkes mozgás a kedvetlenség. Alig 2 hét használat után visszatért a kutyus életkedve feltámaszkodik a kerítésre felugrik az ágyra.

 5. Anonim

  Látható a javulás

 6. Szűcs Levente

  Harmadik hónapja fogyasztja magyar vizsla kutyám a mozgásszervi és gerinccsomag II. terméket. Korábban csípőizületi fájdalmai voltak. Már az első hét után jelentősen javult az állapota. Jelenleg nincsenek fájdalmai.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Szűcs Levente
 7. Anonim

  Sajnos eddig még semmilyen javulást nem tapasztaltam. Bízom benne,hogy csak idő kell ahhoz, hogy meginduljon a pozitív folyamat.

 8. Pintér Géza

  Az első háromhetes kúránál tartunk. A kiskuyánk (beagle, 10 éves) szemmel láthatóan mozgékonyabb, energikusabb. Ízületi fájdalmai csökkenni látszanak.

 9. Anonim

  Mióta használjuk a kutya mozgásszervi és gerinc csomagot(2), azóta sokat javult kiskutyánk állapota. Mozgása magabiztosabb, kevesebb fájdalom jelét mutatja.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Anonim
 10. Anonim

  Szemmel láthatóan javult az állapota a kutyának

 11. Szakács Eszter

  Pár hete használjuk még csak

 12. Gáborné Szobonya

  A kutyusunkkal hetente járunk szteroidos injekcióra így nehéz megállapítani mi milyen mértékben segít neki és 12 éves már, ez gondolom egy hosszabb folyamat az ő korában. De az biztos, hogy most kb 3 hete szedi a termékeket és azóta jobban van. Már jön az erdőben és a két hátsó lebénult láb közül az egyik mozog, a másik még nem. Továbbra is adom neki a termékeket.

 13. Ballai Brigitta

  Meg vagyok elégedve vele

 14. Anonim

  sokat javított a gerincműtéten átesett kutyám állapotán, fizioterápiával kombinálva újra tud futni éd boldog

 15. Bodáné Bátori Erzsébet

  Egy kevés javulást már látok a kutyus mozgásában, de még csak a 3.-ik hétnél tartunk.Tudom, hogy a végleges gyógyuláshoz hosszabb időre van szükség.

 16. Roberta Varga

  6 éves tacskó kutyánk Tappancs 2020 októberében egyik napról a másikra nem tudott ráállni hátsó lábaira, imbolyogva járt, vizeletét maga alá engedte ( nem tudott 3 lábon megállni). Azonnal orvoshoz vittük és több orvos véleményét is kikértük, volt aki azt mondta, hogy azonnal műteni kell MR vizsgálat után, volt aki a szteroidos kezelést javasolta, hogy ez általában segít és volt aki azt mondta, hogy műtét után sem biztos, hogy talpra fog állni. Aznap elkezdtük a szteroidos infúziós kezelést ami 3 napig tartott és a továbbiakban gyógyszereket írtak fel otthoni kezelésként. (Medrol, Omeprazol-Teva, B vitamin komplex vagy Milgamma javasolt). Porckorongsérvet állapítottak meg.
  Már az első nap mikor tapasztaltuk a tüneteket, keresgélés után neten rátaláltunk a SKELEVET termékre, ahol az összes vélemény elolvasása után úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk bízva benne, hogy nekünk is segíteni fog. Ekkor vettük fel a kapcsolatot Dr. Molnár Gábor állatorvossal, aki hamar választ adott kérdéseinkre és a Mozgásszervi csomagot ajánlotta, amit még aznap megrendeltük, hogy minél hamarabb ideérjen. A honlapon található részletes adagolási útmutató szerint adtuk a kutyának a termékeket 3 hetes kúra után 3 napos szünettel addig amíg tartott a csomag. Már egy hét után észrevettük a javulást a mozgása sokkal stabilabb lett, újra tudott 3 lábon pisilni, székletürítésnél rendesen tudott horpasztani, nem dülöngélt. Tappancs újra a régi, fut, szalad rendesen, de jobban odafigyelünk rá, hogy ne ugráljon, a lépcsőnél rámpát alkalmazunk, hogy ezzel is kíméljük. Az időjárás változásait észrevesszük rajta, hidegebb időben kicsit lassabban mozog, hátát kicsit behorpassza. Köszönettel tartozunk Dr. Molnár Gábornak gyors válaszai és segítőkészsége miatt valamint az Energyvet termékeknek. A továbbiakban is biztos fogjuk alkalmazni a visszaesés megelőzéseképp. Bátran merem ajánlani, azoknak akik ilyen problémával állnak szemben és azoknak akik megelőzésképp szeretnék alkalmazni, hisz ezek a termékek100%-ban természetes anyagokból készülnek és nincs mellékhatásuk.

 17. Nagy Ildikó

  Nyáron lesz 9 éves a westynk. Néhány hónapja vettük észre, hogy nehezebben mozog, mint korábban. Először más vitaminkészítménnyel próbálkoztunk, ám az utóbi hetekben nem javult, inkább romlott az állapota. Nehezen kelt fel, három lábon sántikált, a lépcsőt sem szívesen használta, megvárta, míg valaki leviszi. Ugyan nagyon jó természetű kutya, az állatorvosi vizsgálatokat nem tűri, így csak “távgyógyításra” van lehetőségünk. Kapott egy izületi problémákra való gyógyszert, de azt nem bírta a gyomra, véres volt a széklete. Rákerestem a neten a problémánkra, és ekkor találtam rá az Önök által forgalmazott termékcsaládra. Az orvosunkkal való konzultáció után döntöttem úgy, hogy megrendelem a termékeket. Szerencsére nagyon jó erednényekről tudok beszámolni, Mazsolának megszüntek a fájdalmai, ugyan olyan energikus kutya, mint korábban volt. Újra szívesen sétál, szaladgál, játszik. Ismét teljes értékű életet tud élni. Biztosan használni fogjuk a termékeket rendszeresen! Köszönjük! Önöknek további eredményes munkát kívánok! Tisztelettet: Nagy Ildikó

 18. Horváth Miklós

  Sajnos a gyógyulás nagyon lassú folyamat, egy kis javulás látható. A kiskutyám hangulata, étvágya kifogástalan, csak néha szembesül azzal hogy nem olyan a mozgása mint régen

 19. Anonim

  Nagyon pozitív változás történt a kutyánknál a második héten, az állatorvos porckorongsérvet állapított meg, azt mondta 48 órán belül műtét amiből kicsúsztunk, ezután mondták,hogy akkor sajnos el kell altatni, mert a két hátsó lába a bénulás jeleit hozta, csuklottak a lábai, a bal hátsó lábujjait nem érezte a vizsgálat során. Ekkor döntöttünk az Energy-Vet csomagja mellett. Bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg hatásos. Alig észrevehető a járásán, hogy bármi probléma lett volna előtte.

 20. Kobzi-Kovács A.

  Hálásan köszönjük! Szinte csoda ez a csomag! Nagyon szuper termékek, a kutyánk 2 hét alatt gyakorlatilag újra lábraállt, és sétál. Sajnos még hamar elfárad és akkor nagyon ingatag a hátulja és néhány naponta nagyon fájlalja a gerincét. Pontos diagnózist nem tudtak megállapítani nála. Remélem, hogy idővel a stabilitás is rendbejön, illetve a fájdalmai is el múlnak! Bízunk az Energyvet termékekben továbbra is!

 21. Anonim

  Még csak 3.hete szedi.,bízok a gyógyulásban.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Anonim
 22. Horváth Éva

  Nagyon bíztam a termékekben és nem csalódtam.19. napja szedjük és látványos a javulás.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Horváth Éva
  Image #2 from Horváth Éva
 23. Horváth Józsefné

  Nagyon meg vagyok elégedve! Kb 2. héttől már látszott a javulás! Mi diszpláziára vettük a készítmény csomagot. 3.hete szedi és már fut,rohan! Sajnos fotó nem készült!

 24. Dr. Székely Zsuzsanna

  11 éves tacskókutyámnak rendeltem a csomagot, kiszakadt porckorongsérv miatt műtötték.
  2 napja érkezett, pozitívum, hogy a drazsét és a cseppeket nem kell erőltetni, szépen elrágja, a kiskanálról a cseppeket lenyalja. Hatásáról még ennyi idő távlatából nem tudok nyilatkozni, de ha több idő eltelt, jelentkezem az eredménnyel.

 25. Parag Gyula

  Nagyon jó termék mert a kutyám jobban tud mozogni. A videókat és képeket már küldtem. 🙂

 26. Földesi Kata

  Zsebi nevű pulimnál 2 oldali nagyon súlyos csípő és közepesen súlyos hátsó térd diszpláziát diagnosztizáltak 7 hónapos korában. A vizsgálatot az állandó sántítás, mozgáskorlátozottság, fájdalmas ízületek indokolták. Mielőbbi csontfejezés műtétet javasoltak, amit nagyon szerettünk volna elkerülni, ezért folyamatos fizioterápiára járunk, aranygolyó beültetésen esett át és Molnár doktor javaslatára ezt a csomagot használtuk a tünetek javítására. Zsebi most 1 éves korára szalad, labdázik, játszik, ugrál, akár 2 lábon táncol és semmi fájdalmat nem mutat a hátsó felén. Köszönjük Molnár doktor!!! 🙂

 27. Krebán Miklós

  A kezelés korai szakaszában vagyunk még,de biztatóak az előjelek.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés