Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II.

41580 Ft

(68 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére II. csomag

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Közben a többi készítményt változatlanul adagolja. Így elkerülhető a kezelés szüneteiben történő esetleges visszaesés. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és stabilizálódni kell a porckorongoknak és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II. termékről 68 értékelés

 1. Valér

  A kutyus egy hétig gyógyszeres kezelés mellett szedte a gerinc csomag II-at. Azóta is folytattuk a szedését, a panaszok a gyógyszer elhagyása után nem újultak ki, csak minimális mozgásszervi nehézség tapasztalható. Úgy tűnik, hogy hatékony.

 2. Névtelen

  Már az első kúra eredményt hozott: kutyusunk újra vidáman szaladgál, az ízületeit már nem nyalogatja, nem vakarózik, sebei begyógyultak.

 3. Kornél

  Liza a törpe tacsi, 5 éves. Már lábra állt a 6. napi kezelés után.

 4. Anita

  Sziasztok! A kutya gyerekem már túl van egy bénuláson ami 4 éve volt….most nem olyan régen megint vissza jött neki 😞 minden áron műteni akarták 4 éve is és most is viszont én nem akartam ennek kitenni a kutyám és reméltem hogy van más megoldás is…. És szerencsére rá találtam az Energy-Vet mozgásszervi vitamin csomagra aminek jobban utána olvastam és meg is rendeltem…. Gyors volt a szállítás is minden termék összetevője használata szépen le van írva értelmezhetően. Majd másfél hét után már tapasztaltuk a változást… végre újra játszott jobb kedve volt már a vizeletèt is tudta tartani és már a sétát is bírja…jó nem olyan sokat mert egy idő után elfáradt de nekem már ez is nagy boldogság.
  Nekem amúgy egy 6 éves kislány bucim van. Szóval nagyon Boldog vagyok hogy létezik ilyen termék ami tényleg hatásos. Szívből ajánlom mindenkinek.

  #1 kép innen:Anita
  #2 kép innen:Anita
  #3 kép innen:Anita
 5. Hunor Holló

  10 éves labrador-Berni pásztor keverék kutyusunknak hirtelen romló hátsó láb problémája akadt : egyik lábát húzta, maga alá csuklott, hátát púposította. MR vizsgálatra nem került sor ennek hiányában pontos diagnózis nem született, de valószínűleg porckorong probléma. Röntgen csípő diszpláziát nem mutatott. Egy hét gyulladáscsökkentő után sem volt változás. Ekkor rendeltük meg a gerinc csomag II. t. A harmadik naptól már éreztünk némi javulást: kevésbé volt ingatag, ismét lábát emelve pisilt. A második 3 hetes kúra közepén tartunk. Az egy hét szünetben kissé visszaesett az állapota, de azóta ismét egyre stabilabb. Futáskor a “nyuszis ugrálás” hátsó lábaival még megvan, időnként húzza a körmét ha elfárad.
  A három hónapot mindenképp végig szedi, bízunk a teljes javulásban. Köszönjük, nagyon minőségi termékek!!

 6. Horváth E.

  EGyenlőre annyi a tapasztalat, hogy nem hullik a szőre a kiskutyámnak. Nem igazán ezért vettem, hanem azért, mert Lotti lebénult a két hátsó lábára, sajnos ő porckorongsérves és már ugy látják az orvosok, hogy nem fog többé járni.
  Ettől függetlenül végig fogom használni a megvásárolt terméket, bizva a jótékony hatásában a későbbi romlást megelőzendően.

  #1 kép innen:Horváth E.
  #2 kép innen:Horváth E.
 7. HAVAS BEÁTA

  két hete kezdtük a kúrát, vannak jobb és rosszabb napok is, de a kedve határozottan jobb, a “robotszerű” hátsó lábas járás szinte teljesen megszűnt, bizakodóak vagyunk

  #1 kép innen:HAVAS BEÁTA
 8. béres nikoletta

  Alakul a kis kutyám

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés