Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II.

41580 Ft

(86 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére II. csomag

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Közben a többi készítményt változatlanul adagolja. Így elkerülhető a kezelés szüneteiben történő esetleges visszaesés. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és stabilizálódni kell a porckorongoknak és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves. 3 havi a közvetlen kezelésre. 6 havi a megelőzésre is alkalmas már.

4.Később egy hoszú távú megelőző fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II. termékről 86 értékelés

 1. Viktória M.

  Csodàs termèkek, ès valóban hasznosak!

 2. Bianka V.

  Most kezdtük el szedni 🙂 Kiskutyámnak 2-3 helyen porckorong sérv van kialakulóban. Remélem hogy sokat fog segíteni.

 3. Timea Mihálicz

  Szuper termékek nagyon örülök hogy rá találtam

 4. Gábor

  Kiskutyánk fittebb mint valaha.

 5. Éva Szakolczainé Temesi

  A készítmények két hetes szedése után a kutyus sokkal jobban van😊. Köszönöm.

 6. Névtelen

  Nagyon jó készítmények. Idős tacsimnak teljesen megszüntették a sántítást, fiatalabbnak megelőzés céljából adom.

 7. Csilla

  Gyors javulás elindult 4napon belül

 8. Tamás Protovin

  Szuper termèk,a kutyànk teljesen rendbejött töle!

 9. László Kozák

  A kezelési hatására a lebénult, járóképtelen kutya( Luna ) talpraállt már játszik. Köszönöm

  #1 kép innen:László Kozák
  #2 kép innen:László Kozák
  #3 kép innen:László Kozák
 10. Andrea Szabó

  Kedves Doktor Úr!

  Hálistennek a mi kutyusunknak csak nagyon elmeszesedett a hátsó két lába, minimális gerincelváltozást is mutatott a röntgen, ezért döntöttem úgy hogy azonnal megrendelem. Korábban egy kedves ismerősöm beszélt erről a vitaminról mert neki már sajnos lebénult a kutyusa, ezért jutott rögtön eszembe amikor észleltük hogy baj van a mi kutyusunknak a lábával, nekünk ez kell a mi kutyusunkkal ez nem fog megtörténni. Ezért rendeltem azonnal Önöktől ezt a csomagot, és nagyon hálás vagyok, a kutyusunknak nagyon nagy fájdalom volt a jobb lábába és nem nagyon akarta azt a lábát használni, de vitamin elkezdésétől 2 hétre, újból használja, és ugyanolyan jókedvű és játékos azóta is. És arról nem beszélve hogy nagyon szereti is az energy vitaminokat, ízlik neki. Mi biztos rendszeres használói leszünk a vitaminjainak, ajánlom szerintem megelőzésre is nagyon nagyon jó!
  Mégegyszer hála és köszönet🙏

  #1 videó a következőtől: Andrea Szabó
 11. Beatrix Rittmann

  A kutyánk gerinc problémája rengeteget javult. 6 hét szedés után visszakaptuk a kutyusunkat! Örülünk, hogy léteznek ilyen termékek. Köszönjük Dr Molnár Gábornak a gyors választ és a termékeket!

 12. Noémi B.

  Kutyusaim láthatóan jobban mozognak a termékek használata után. Egyikük idős, másikuk diszpláziás.

 13. Tamás S.

  Kutya 2 hét után láthatóan jobban érzi magát.

 14. Virgínia K.

  Drazsé kutyusnak porckorongsérvet állapítottak meg a nyakánál és a gerincén. Kétszer is kapott szterodios kúrát, de csak addig használt ameddig szedte, utána visszaesett. Az orvosunk MRI vizsgálatot javasolt, de mivel idős kutyusról van szó, aki már egyszer majdnem belehalt az altatásba, így nem mertük bevállalni és kerestünk valami megoldást. Ekkor találtam rá az Energyvetes termékekre. Doktor Úr javaslatára megrendeltük a Mozgásszervi csomag 2.-t és most tartunk a második 3 hetes kúra elején. Jelenleg azt tapasztaljuk, hogy Drazsé aki eddig nem akart enni, nem akart játszani, sokszor felvisított a fájdalomtól, most megy a labda után (nem szalad, de már az is csoda, hogy érdekli őt a játék), eszik a tányérjából és még kunyerál is. 🙂 Ezt egy pár napja tapasztaljuk, az első kúránál még nem volt ekkora változás, most bizakodóak vagyunk, hogy az állapota még inkább javulni fog. 🙂 Nagyon hálásak vagyunk! 

  #1 kép innen:Virgínia K.
 15. Györgynè z.

  Màrcius közepèn a semmiböl jött a kutyànknàl,egy 7. èves tacskò, egy gerincsèrv.a kèt hàtsò làba nem volt lebènulva,de nagyon nehezen jàrt,làbai össze akadtak.szèkletèt,vizeletèt tudta üritene,nem piszkitott maga alà.nem ismertem az enegyvet termèkeket,az interneten talàltam rà a mozgàsszervi csomag II-re.elolvastam a hozzàszòlàsokat ami 98%-ban pozitiv volt.megrendeltem az interneten,harmadik nap reggelèn màr ki is hozta a futàrszolgàlat.azonnal elkezdtük a kúràt a leirtaknak megfelelöen,emelt dòzisban.napròl-napra szemmel làthatò javulàs volt tapasztalhatò a kutyus mozgàsàn,a szemei ùjra csillogtak,egyre bàtrabban közlekedett a lakàsban.lassan a harmadik hèthez èrünk,màr rövid sètàkat teszünk.a kèt hàtsó làba mèg ugyan nem 100%-os,de a termèk hasznàlata,làtva a közel hàrom hèt alatt bekövetkezett javulàst,remènyt ad a teljes gyógyulàsra.azt hozzà kell tennem,hogy az àllatorvosomnak elmondtam hogy milyen termèkeket adok a kutyusnak,itt èrtem ezalatt a mozgàsszervi csomag II-t,megerösitett benne,hogy tàmogatja ö is az alkalmazàsàt,illetve ajànlotta hogy pàrhuzamosan adjam a kutyànak napi 2×1 B1 vitamint,10mg,ès milgammàt napi 2×1.

 16. Névtelen

  Évek óta használjuk

 17. Péterné Huszics

  Pár nap adagolás után a kutyámon látványos javulás állt be. Megszűnt a sántítása, fürgébb, aktívabb lett. Gerincsérv gyanuval, ill. részleges szalagszakadással diagnosztizálták, műtétet javasoltak. Egyelőre a műtét elmarad.

 18. Hódi Kitti

  Nagyon szuper termék a kutyusom 3 hét után lábra is állt, nagyon boldog vagyok hogy van ilyen termékcsalád🙏🏼❤️

 19. Valér

  A kutyus egy hétig gyógyszeres kezelés mellett szedte a gerinc csomag II-at. Azóta is folytattuk a szedését, a panaszok a gyógyszer elhagyása után nem újultak ki, csak minimális mozgásszervi nehézség tapasztalható. Úgy tűnik, hogy hatékony.

 20. Névtelen

  Már az első kúra eredményt hozott: kutyusunk újra vidáman szaladgál, az ízületeit már nem nyalogatja, nem vakarózik, sebei begyógyultak.

 21. Kornél

  Liza a törpe tacsi, 5 éves. Már lábra állt a 6. napi kezelés után.

 22. Anita

  Sziasztok! A kutya gyerekem már túl van egy bénuláson ami 4 éve volt….most nem olyan régen megint vissza jött neki 😞 minden áron műteni akarták 4 éve is és most is viszont én nem akartam ennek kitenni a kutyám és reméltem hogy van más megoldás is…. És szerencsére rá találtam az Energy-Vet mozgásszervi vitamin csomagra aminek jobban utána olvastam és meg is rendeltem…. Gyors volt a szállítás is minden termék összetevője használata szépen le van írva értelmezhetően. Majd másfél hét után már tapasztaltuk a változást… végre újra játszott jobb kedve volt már a vizeletèt is tudta tartani és már a sétát is bírja…jó nem olyan sokat mert egy idő után elfáradt de nekem már ez is nagy boldogság.
  Nekem amúgy egy 6 éves kislány bucim van. Szóval nagyon Boldog vagyok hogy létezik ilyen termék ami tényleg hatásos. Szívből ajánlom mindenkinek.

  #1 kép innen:Anita
  #2 kép innen:Anita
  #3 kép innen:Anita
 23. Hunor Holló

  10 éves labrador-Berni pásztor keverék kutyusunknak hirtelen romló hátsó láb problémája akadt : egyik lábát húzta, maga alá csuklott, hátát púposította. MR vizsgálatra nem került sor ennek hiányában pontos diagnózis nem született, de valószínűleg porckorong probléma. Röntgen csípő diszpláziát nem mutatott. Egy hét gyulladáscsökkentő után sem volt változás. Ekkor rendeltük meg a gerinc csomag II. t. A harmadik naptól már éreztünk némi javulást: kevésbé volt ingatag, ismét lábát emelve pisilt. A második 3 hetes kúra közepén tartunk. Az egy hét szünetben kissé visszaesett az állapota, de azóta ismét egyre stabilabb. Futáskor a “nyuszis ugrálás” hátsó lábaival még megvan, időnként húzza a körmét ha elfárad.
  A három hónapot mindenképp végig szedi, bízunk a teljes javulásban. Köszönjük, nagyon minőségi termékek!!

 24. Horváth E.

  EGyenlőre annyi a tapasztalat, hogy nem hullik a szőre a kiskutyámnak. Nem igazán ezért vettem, hanem azért, mert Lotti lebénult a két hátsó lábára, sajnos ő porckorongsérves és már ugy látják az orvosok, hogy nem fog többé járni.
  Ettől függetlenül végig fogom használni a megvásárolt terméket, bizva a jótékony hatásában a későbbi romlást megelőzendően.

  #1 kép innen:Horváth E.
  #2 kép innen:Horváth E.
 25. HAVAS BEÁTA

  két hete kezdtük a kúrát, vannak jobb és rosszabb napok is, de a kedve határozottan jobb, a “robotszerű” hátsó lábas járás szinte teljesen megszűnt, bizakodóak vagyunk

  #1 kép innen:HAVAS BEÁTA
 26. béres nikoletta

  Alakul a kis kutyám

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés

Érdekelhetnek még…