Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42061
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor
  #42944
  neszeneked21
  Felhasználó

  Tisztelt Dr. Molnár Gábor Úr!

  3 éves német juhász kutyámnak szeretnék valami diszplázia megelőző, ízületvédő szettet össze állítani.

  Fél éves, 1 éves illetve 1,5 éves korában volt diszplázia szűrésen, (csípő illetve könyök rtg-en) a legutóbbi rtg felvételen kiderült, hogy a későbbiek folyamán a jobb könyökével lehetnek problémák.

  Ezt szeretném megelőzni, és erősíteni, hogy minden rendben legyen.

  A következő termékeket gondoltam: Skelevet, Kingvet, Fytovet, Probiovet.

  Ha esetleg tudna mondani esetleg össze állítani számunkra egy kedvező és eredményes csomagot megköszönném.

  Várom mielőbbi szíves válaszát.

  #42977
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Tisztelt István! A tapasztalataimat felhasználva az Ön által írt szerek kombinációját továbbfejlesztettük, hogy a porcfejlődési zavarokat is eredményesebben lehessen megelőzni. Így az alábbi kombinációt javaslom alkalmazni : https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/mozgasszervi-es-gerincproblemak-kiegeszito-kezelesere/. A szükséges adagolásokat itt találja: https://energy-vet.hu/gyogyszer-adagolas-allatoknak/. Arra figyeljen, hogy a porcok regenerációja hosszabb időt vesz igénybe, ezért ne hagyja abba a javulás beállta után hamar a kezelést, mert visszaeshet a kutya, ha nem stabilizálja megfelelően az elért állapotot. üdv Dr. Molnár

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.