Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #133829
  gabris69
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!
  Szeretném megkérdezni, hogy prednisolon gyógyszerrel egy idöben beadhatók-e az önök által forgalmazott epilepszia csomagban árult termékek? Vagy inkább a gyógyszer befejezése után adjuk?
  Köszönettel
  GA

  #133894
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves GA! Természetesen adhatók a hagyományos gyógyszerezés mellett is. Üdv Dr.Molnar

  #144156
  glaszgyorgyi
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!
  2,5 éves labrador, herélt kutyusunk ma hirtelen görcsös rohamot kapott. Állatorvoshoz rohantunk, infúziót kapott a kutyus és most jól van.Epilepsziára gyanakszik a Doktornő.
  Állandó gyógyszert még nem kell szednie hiszen most volt az első ilyen eset.
  Érdemes elkezdeni adni neki energyvet epilepsziára is jó termékeket, hogy megelőzzünk egy esetleges újabb rohamot?
  Mit ajánlana?
  Most dmguard T cseppet kapott 1,5ml/nap adagban és a lazac olajat pedig már régen kapja. Ezek mellett alkalmazhatóak az energyvet termékek vagy el kell hagynom ezeket?
  Válaszát köszönöm.
  G. Györgyi

  #146888
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Györgyi! Mielőtt a szintetikus szerekhez fordulna érdemes kezelést végezni az alábbi csomaggal: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kutya-epilepszia-kiegeszito-kezelesere-2/ Alkalmazhatja a már adott szintén természetes hatóanyagú szerek mellett. Üdv Dr.Molnar

  #148757
  kolanori
  Felhasználó

  Kedves Doktor úr! Tegnapi napon a 7 éves staffimnek epilepsziás rohama volt, összeesett, görcsbe rándult, folyt a nyála. Kb. 3-4 percig, aztán gyorsan tudatánál volt. Az utóbbi időben észrevettem hogy borzasztóan eszi a földet, melyet az állatorvosunknak is elmondtam. Véleménye szerint nem kell epilepsziára még gyógyszert szednie, 20 db Samylin multivitamint adott neki. Kérdésem lenne hogy ajánl esetleg valamilyen kiegészítő készítményt melyet érdemes lenne a multivitamin szedését követően adni neki? Válaszát előre is köszönöm.

  #157308
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Nóri! A szintetikus epilepszia szerek előtt javaslom a görcsös csomag minimum 3 hónapos alkalmazását, hogy meglássák megoldódnak e panaszok. Üdv Dr.Molnar

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.