Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #152181
  vigh.marcsi
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  13 éves, 40 kg-os labrador kutyusunk néhány hete sántít a hátsó lábaira, nagyon nehezen áll fel. Pénteken voltunk orthopéd orvosnál, aki MR vizsgálatra küldött bennünket, CEC-gyanúval. Sajnos a kora miatt már nem szeretnénk az altatás veszélyének kitenni a kutyusunkat, ezért alternatív megoldásokat keresek. Szív UH is készült, teljesen rendben van, és a laboreredménye is jó értéket mutat. Száraztápot eszik reggel (Select Gold), este sertéscombot vagy csirkemellet főzök neki, répával, zöldséggel. Jelenleg a SciPet ízület és porcerősítő kutyáknak táplálékkiegészítőt szedjük + a Vetri DMG-t, Milgammát. Azt szeretném kérdezni Doktor Úrtól, hogy az Ön által hirdetett, izületre való csomag alkalmas lehet az én CEC-gyanús kutyusomnak? Várható lehet ettől javulás, vagy legalább szinten tartás, hogy ne bénuljon le?
  Próbálom megkeresni a legmegfelelőbb alternatív gyógymódot, ha lehet, elkerülnénk az MR vizsgálatot és a műtétet.
  Kedves Doktor Úr!
  Várom mielőbbi válaszát, esetleges javaslatát a hogyan továbbra?
  Üdvözlettel:
  Vígh Mária

  #157386
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Mária! Igen, a Mozgásszervi csomag II. -t javaslom alkalmazni tartós kezelés formájában. Üdv Dr.Molnar

  #158548
  marcsella
  Felhasználó

  Üdvözlöm érdeklődöm, hogy a IMMUNSTIMULÁLÓ ROBORANT ANTIOXIDÁS POR, ezt régen használtam a cicámnál, de sajnos már nincs forgalomban, van helyette Immunovet tabl és granulátum. Adhatom ezt is a 17-éves cicának,?Ezekben a készítményekben is megvannak a mikró és makró elemek, illetve vitaminok. Mert csak az van feltüntetve, hogy fermentált búza csira kivonat.
  köszön. Marcsi

  #159324
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Marcsi! A két M -mel írt Immunovet készítményt én nem alkalmazom, így információm sincsen a hatásairól. Mi az Imunovet cseppet forgalmazzuk és alkalmazzuk. Ennek itt tud utána olvasni: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/imunovet/ Üdv drmolnar

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.