IMUNOVET

6900 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: IMUNOVET

Leírás

IMUNOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. A Croton lechleri ​​( Sangre de Drago – Sárkányvér) dél amerikai növény 100%-os gyantanedvét tartalmazza. Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális,  antioxidáns hatása van.  Serkenti a kötőszövet fejlődését,  aktiválja a vértermelést és a celluláris immunitást. Specifikus hatással van a lépre, segíti a sebek, szövetek, nyálkahártyák, bőr gyógyulását és regenerálódását.  Növeli az állatok  szervezetének az  immunitását.

Alkalmazás:

Összetevők:
A Croton lechleri 100%-os töménységű latex gyantája, tartósítószer nélkül.

Javasolt adagolás:
Konkrét megbetegedés esetén: Ez esetben 10 nap alkalmazást 10 nap szünet kövesse, majd lehet ismételni. Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap. 2 és 50ttkg: 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe. 50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg-ra naponta 3 alkalommal.

Immunerősítésre, tartósan adagolva: 1 csepp/ 10 testtömeg kg 3 héten át adagolva. Ezután abba kell hagyni egy hétre, majd újra folytatni.

Alkalmazása időszakában és utána javasolt  probiotikum adagolása. Lehetőleg étkezés előtt egy órával adja be, amennyiben probiotikumot ( Probiotikumot ) is alkalmaz.

Ajánlások:
Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 514/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Vírusok és baktériumok okozta gyulladásoknál használom. Még akkor is hatékonyan, ha antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Műtétek után szisztémásan is használom. De még a fertőzött sebeket is eredményesen gyógyítja. Daganatok kiegészítő kezelésében is alkalmazom.

Dr. Daróczi Lajos
állatorvos
Eger

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

Értékelések

 1. Avatar

  Tímea Tar

  Sokkal energikusabb, és kiegyensúlyozottabb a cicám.

 2. Avatar

  Árvay

  Már másodszor használom, jónak tartom.

 3. Avatar

  Anonim

  Sajnos iszonyat keserű, ételbe keverve az egészet otthagyja, ha csak 1helyre cseppentem, kikerüli. Magyar leírás hiányzott a dobozról. Izesített verzió kéne hogy megegye..

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Felhasználó! Sajnos ha ízesítjük a készítményeket akkor az már nem az lesz amit így kap az állat. A beadás könnyebbítő módszereit megtalálja a honlapon, ide bemásolom: Hogyan alkalmazzuk a készítményeket?
   A cseppeket közvetlenül a szájba kell beadni egy cseppszámlálóval. Viszonylag kis mennyiségek kerülnek beadásra, így például egy macska esetén a mancsára is cseppentheti az adagot, amit le fog nyalni a tisztálkodása során. Amikor nagyobb állatokat kell kezelni, a folyadékot felszívhatja egy tű nélküli fecskendőbe (amely bármely gyógyszertárban, vagy egészségügyi termékeket árusító boltban beszerezhető) és bejuttathatja az állat szájába a fogak között. Ha az állat túl agresszív, javasolt a terméket a kedvenc eledelére juttatni, vagy összekeverni az eledellel. Az állatok intelligensebbek annál, mint amit általában gondolunk róluk, ezért még a kedvenc ételüket is át fogják kutatni. Emiatt érdemes az állatnak előbb a készítmény nélküli eledelt odaadni és csak utána a termékkel összekevertet. Ettől függetlenül az állatok nagy része hozzászokik az alkalmazott Energyvet készítményhez és gyakran még ők igénylik azt.

   A Fytovet készítményt lehetőleg az ivóvízbe kell keverni, de megfelelő az ételbe történő beadás vagy a közvetlen szájba csepegtetés is ( töményen vagy vízzel hígítva is ) Érzékeny mnacskéáknél nyálzást válthat ki, mint minden keserű és/vagy savanyú anyag. Az ivóvízben adás esetében az állatnak először egy kis mennyiségű vizet kell adni, hogy biztosítható legyen a Fytovet megfelelő dózisának bejuttatása és csak ezt követően adjon bőséges mennyiségű vizet (ad libitum). A zselatinkapszulákat ugyanúgy kell beadni, mint a hagyományos tablettát. Helyezze a kapszulát a szájba a lehető legmélyebbre és győződjön meg róla tapintással, hogy lenyelte-e az állat. Javasolt előtte benedvesíteni a kapszulát a könnyebb lenyelés elősegítése érdekében. Ugyanakkor az előzőekben leírtaknak megfelelően óvatosabb és megfelelőbb módja a kapszula bejuttatásának, ha elrejti azt az állat kedvenc eledelébe.

   Ebben az esetben javasolt először a kapszula nélküli eledelt odaadni, majd rögtön utána azt, amiben elrejtette a kapszulát. Ügyeljen arra, hogy az állat ne lássa, hogy elrejti a kapszulát az eledelben! Ne becsülje alá az állatait!

   Kisállatok esetén nem adható be az egész kapszula, ezért egy rövid ideig lágyítsa meg a zselatinos kapszulát vízben, majd vágja le a végét egy késsel, vagy szúrja ki egy tűvel és az ujjaival préselje ki a kapszula szükséges mennyiségű tartalmát az állat eledelébe, vagy kedvenc ételébe. A Cytovet kapszulák felnyithatók és a tartalmukat vízbe kell önteni, melyet ezután az ivóvízbe kell keverni. 1 kg-nál kisebb tömegű állatoknak is be lehet adni napi egy Cytovet kapszulát, az egyetlen korlátozó tényező az lehet, hogy az állat képes-e lenyelni a kapszulát.

   Az Imunovet és a gyógynövény koncentrátumok adagolása különleges instrukciókat igényel, mivel fanyar ízük van és emiatt nehezebb lehet bejuttatni. Megfelelő megoldás lehet egy szirup elkészítése, melyet nem lehet közvetlenül legyártani, ugyanis az Imunovet-nek jótékony hatása van a külső sebek gyógyulására és egy szirup eleve meggátolná az ilyen formájú alkalmazását a készítménynek. Készítsen 1:1 arányú, vízből és cukorból álló sűrű szirupot vagy mézet és juttassa bele a kívánt számú Imunovet cseppet. 1 ml szirupba vagy mézbe 2 csepp Imunovet-et vagy gyógynövény koncentrátumot kell juttatni. Az állat nagyságától függően a szirupot ml értékek szerint (egy tű nélküli fecskendővel szájon át), vagy cseppekben kell bejuttatni. Ideális esetben friss szirupot kell készíteni, vagy fel kell forralni és a zárt üvegben kell tartani az esetleges későbbi használat céljára.

   Kutyák kezelése Energyvet és Supreme Immunity készítményekkel:

   A kutyák többsége előszeretettel fogyasztana édes dolgokat / persze a gondos gazda nem ad magas glikémiás indexű szénhidrátokat ebének, de betegség idején ez alól felmentést adhatunk /. Ezt felhasználva adhatjuk a keserű cseppjeinket mézbe keverve. Ha nincs méz, akkor répacukor szirupot is készíthetünk helyette.
   Vagy mézes vízbe, lekvárba keverhetjük a cseppeket vagy a kapszulák tartalmát.
   Vagy májkrémbe „belecsomagoljuk” a kapszulákat és így szívesen lenyelik a legrafináltabb ebek is.
   Egyes kutyák annyira megszeretik a készítményeket, hogy amikor meglátják a szerek üvegét, akkor a szájukat nyalják, úgy várják, hiába keserű a csepp. De azért nem minden kutya van ezzel így.

   Amikor már minden fent felsorolt módszert megpróbáltunk, akkor a kis testű ( 10 ttkg alatti) kutyáknál a mini kapszulás ( “4” méretű kapszula https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/zselatin-kapszula-az-egyszerubb-gyogyszer-beadashoz-2/) vagy normál méretű “0” kapszulás módszert igénybe vehetjük. Ez különösen érzékeny, vagy amikor már minden más módszert elutasító vagy terminális állapotban lévő nagy beteg állatokon kerül szóba. Ilyenkor kis vagy normál méretű zselatin kapszulába cseppentjük és szórjuk a beadandó cseppeket és porokat, majd csipesszel vagy rugalmas végű kapszula beadóval ( https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kapszula-beado/ ) beadjuk a betegnek. Ezzel az ellenállás mértéke jelentősen csökkenthető és biztonságosan , sérülés okozás veszélye nélkül beadhatjuk a szükséges kiegészítőket.

   Ha akarjuk, akkor a macskánál javasolt módszereket is használhatjuk kutyáknál.

   Macskák kezelése Energyvet és Supreme Immunity készítményekkel:

   Több gazda jelezte, hogy Kalopet pasztát használ a cseppek beadására.
   Amelyik macska szereti a tejszínt annak abba is keverhetünk készítményt, vagy mézes tejszínt is használhatunk. Vannak macskák, amelyek a Probiovetet a szokásos ételükre rászórva fogyasztják.
   Jó lehetőség még – a magától nem táplálkozó macskáknak is – nyers húsból készített pépbe keverni a szükséges készítményeket. Amelyeket fecskendőből beadhatunk a kedvenceknek.
   Amikor már minden fent felsorolt módszert megpróbáltunk, akkor a mini kapszulás ( “4” méretű kapszula https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/zselatin-kapszula-az-egyszerubb-gyogyszer-beadashoz-2/) módszert igénybe vehetjük. Ez különösen érzékeny, vagy amikor már minden más módszert elutasító vagy terminális állapotban lévő nagy beteg állatokon kerül szóba. Ilyenkor kis méretű zselatin kapszulába cseppentjük és szórjuk a beadandó cseppeket és porokat, majd csipesszel vagy rugalmas végű kapszula beadóval ( https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kapszula-beado/ ) beadjuk a betegnek. Ezzel az ellenállás mértéke jelentősen csökkenthető és biztonságosan , sérülés okozás veszélye nélkül beadhatjuk a szükséges kiegészítőket.

 4. Avatar

  Tunde

  Kivalo termek!

 5. Avatar

  dr. Szabó Márta

  Az Imunovet cseppeket külsőleg is használtuk sebre, süni megszúrta a kíváncsi boxerünk orrát és az ínyét is. Néhány nap alatt teljesen begyógyult.
  E mellett belsőleg is Daganatos csomag II. epulis-ra is használjuk a javaslat szerint, belsőlegesen, bízunk benne, hogy így is hatásos lesz.

 6. Avatar

  Kertész Alexandra

  A mi történetünk Marci cicámmal úgy kezdődött hogy idén május környékén hozzám szegődött egy végtelenül éhes cica, ételt adtam neki megszelídítettem. A nagyon pajkos-játékos Marcin  azonban szomorúan vettem észre hogy tüsszög hol jobban, volt hogy kevésbé, elvittem az állatorvoshoz aki sikeresen elkezdte őt kezelni. Azonban a korai sikerek mindig egy két-napig tartottak csak, több hónapos antibiotikumos kezelés után, felvittük a cicuskát Budapestre ahol átmosták az orrát, és baktériumokat vírusokat kerestek, többek között már egy teljes vérképen is túl voltunk (eredményei teljesen jók voltak, Fiv negatív). Budapesten az orvosok arról adtak további tájékoztatást hogy az orrában szakadások láthatóak több helyen, a bakteriális tesztjei mind negatívak lettek.

  Marcit ez a tüsszögés soha nem viselte meg ugyanúgy játszott evett ivott, szóval így nagy baj nem volt, csak számomra ijesztő volt hogy egymás után rengeteget tudott tüsszenteni, és amilyen dolgok kijöttek szegénykém orrából, ilyenkor mindig összeszorult a gyomrom,-és ekkor fogadtam meg hogy ha kell akkor kisimogatom belőle a vírusokat 🙂 -szóval addig keresem a megoldást a vitaminokat még eltűnik a tüsszögés a nózi folyás.

  Ezután is többször egyeztettem az orvosokkal, tényleges gyógymódot nem tudtak ajánlani.-így elkezdtem az interneten keresgélni immunerősítők után, és ekkor találtam rá a készítményre, mivel mások is megírták a véleményüket, többek között olyan doktor is, akit személyesen is volt szerencsém megismerni, ő írta hogy vírusos macskanáthával már sikeresen kikezelt egy cicust, az itt található készítménnyel.

  Szóval megrendeltem neki az itt található készítményeket,

  Nagyon Szépen Köszönjük a segítséget!

  Megjeleníthető mind a facebookon mind az energyvet hivatalos oldalán

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Kertész Alexandra
 7. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

 8. Avatar

  Hanczár Tímea

  Két napja adom a daganatos kutyámnak, még nem tudok érdemben nyilatkozni.

 9. Avatar

  Krebán Miklós

  Nekünk bevált.Köszönöm.

 10. Avatar

  Pálinkás Ildikó

  Még kipróbálás előtt vagyunk.

 11. Avatar

  Hollós Natália

  Nagyszerű termék

 12. Avatar

  Kulcsár

  A szerek kombinációja, együttesen alkalmazva hatásosnak bizonyulnak.

 13. Avatar

  Anonim

  1 éve használjuk az energyvet termékeket mindkét kutyusunknál. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nekünk már nagyon sokat segített.

 14. Avatar

  Póczos Mercédesz

  Köszönjük

 15. Avatar

  Anonim

  jo

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés