IMUNOVET

6900 Ft

(81 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: IMUNOVET

Leírás

IMUNOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. A Croton lechleri ​​( Sangre de Drago – Sárkányvér) dél amerikai növény 100%-os gyantanedvét tartalmazza. Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális,  antioxidáns hatása van.  Serkenti a kötőszövet fejlődését,  aktiválja a vértermelést és a celluláris immunitást. Specifikus hatással van a lépre, segíti a sebek, szövetek, nyálkahártyák, bőr gyógyulását és regenerálódását.  Növeli az állatok  szervezetének az  immunitását.

Alkalmazás:

Összetevők:
A Croton lechleri 100%-os töménységű latex gyantája, tartósítószer nélkül.

Javasolt adagolás:
Konkrét megbetegedés esetén: Ez esetben 10 nap alkalmazást 10 nap szünet kövesse, majd lehet ismételni. Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap. 2 és 50ttkg: 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe. 50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg-ra naponta 3 alkalommal.

Immunerősítésre, tartósan adagolva: 1 csepp/ 10 testtömeg kg 3 héten át adagolva. Ezután abba kell hagyni egy hétre, majd újra folytatni.

Alkalmazása időszakában és utána javasolt  probiotikum adagolása. Lehetőleg étkezés előtt egy órával adja be, amennyiben probiotikumot ( Probiotikumot ) is alkalmaz.

Ajánlások:
Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 514/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Vírusok és baktériumok okozta gyulladásoknál használom. Még akkor is hatékonyan, ha antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Műtétek után szisztémásan is használom. De még a fertőzött sebeket is eredményesen gyógyítja. Daganatok kiegészítő kezelésében is alkalmazom.

Dr. Daróczi Lajos
állatorvos
Eger

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

IMUNOVET termékről 81 értékelés

 1. Sándor

  Külsőleg (sebgyógyításra) és belsőleg is használjuk, előbbi esetben úgy tűnik, látható eredménnyel, utóbbiról nem tudok nyilatkozni (több terméket használunk egyszerre és várhatóan hosszabb távon lehet majd kimutatható eredményre számítani)

 2. Rudkov A.

  Szuper termék tele vitaminokkal
  Könnyen adagolható kiszerelésben
  Szfinx cicám, staffordshire terrierem és uszkárom is fogyasztja immunerősítés céljából

 3. Anonim

  Szerintem a probiotikum ami nekünk többet használ, így ezt a termeket csak rövid ideig használtam.

 4. Magdi Kovács

  A 4 éves ónémetjuhász kutyámnál elhúzódó szájszél gyulladás állt fenn, valamint a végbélnél egy babszemnyi daganatot találtak. Ezt műtéti úton eltávolították. A műtét előtt és után adtam neki a cseppeket. A szájszéle javulóban. A kutyus vidám, eleven és tud enni jó étvággyal. Tudom ajánlani.

 5. Mónika

  krónikus léguti problémás cicának vettem, jelenleg 2 cseppet kap naponta

 6. Csordás Csilla

  Nem tudok velemenyt, másnak rendeltem.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Csordás Csilla
 7. Horváth Terézia

 8. Rácz Piroska

  Elégedett vàsàrlójuk vagyok. Köszönöm szépen

 9. Anonim

  Daganatos csomag részeként használjuk. 8.hónapja, jelenleg tünetmentes a kutyus.

 10. Anonim

  Javult cicánk állapota, jobb lett a közérzete, az étvágya. Köszönöm.

 11. Anonim

  A cicának szőrtüszőgyulladást állapított meg az orvos, túl voltunk 2 féle antibiotikumos kezelésen, és szteroid kúrán is. Nem segített egyik sem tartósan, ezért a természetes növényi hatóanyag mellett döntöttek és megbízom ezekben a termékekben, mert már eddig is bizonyítottak. Az Imunovet-et 3×3 csepp 10 napig kezdtem el adni a cicának, a 3. nap után brutálisan felerősödtek a tünetei, nagyon sok gyulladt sebecske jött ki rajta test szerte, de ettől én nem ijedtem meg, természetes/átmeneti reakciónak vettem az immunrendszer részéről ezeket az erősödött tüneteket. Mellette 50ml tisztított vízbe is tettem 10 csepp Imunovet kivonatot és a problémás helyekre fújtam is a bőrére. 10 nap végére teljesen elmúltak a tünetek, aztán jött 7 nap szünet, most megint 10 nap Imunovet és már szinte teljesen tünetmentes. Már megrendeltem, a következő a Virovet lesz, amit ezután kapni fog. Köszönjük szépen, szuperek és hatékonyak a termékek!!! A cicamentésnél is rendszeresen használjuk a termékeket. CATherina cicamentés

 12. Kertész Kata

  Minden rendben volt vele. Cseppeket könnyű volt fecskendőből kocsit vízzel hígítva adagolni.

 13. Kriston Adrienn

  Egyelőre még nem használjuk hosszú ideje.

 14. Anonim

  Folyamatosan kapja a kutyus még nem alakult ki velemeny

 15. Anonim

  Kivalo termek

 16. Révész Judit

  A cseppek használata óta cicánk állapota (allergia okozta bőrproblémák) sokat javult. A bőrén levő nagy piros folt fokozatosan eltűnik, bundája is szépen nő.

 17. Gömbös G.

  Jo termek

 18. Szűcs Györgyi

  Megelőzésre, fogágy gyulladásra alkalmazzuk. Kiváló termékek. Köszönöm! 🐾

 19. Piroska Rácz

  super

 20. Csécsiné Kobialka

 21. Hering Noémi

  11 éves, ivartalanított, nőstény házi cicánknál észrevettem, hogy foltokban hullik a szőre és a bőrén piros foltok jelentek meg. Mivel kisvárosban lakunk, ahol nincs állatklinika – utaztatni pedig nem akartam szegényt (nincs hozzászokva az autóhoz) -, utánaolvasást követően arra gondoltam, teszek egy próbát az Imunovet, Virovet és Audivet termékekkel. Leírás szerint 3 hétig adtam neki naponta egy-egy cseppet, az Audivetet szintén naponta egyszer használtam külsőleg. És használt! A pirosas foltok eltűntek és kezd visszanőni a szőre. (Sajnos a képeken ez nem látszik olyan jól, mert izgett-mozgott.) Most a “szüneteltető” héten vagyunk, ahogy a lírásban van, de az Imunovet-et továbbra is adni fogom neki három hetes ciklusokban.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Hering Noémi
  Image #2 from Hering Noémi
  Image #3 from Hering Noémi
  Image #4 from Hering Noémi
  Image #5 from Hering Noémi
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés