IMUNOVET

7900 Ft

(1 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: IMUNOVET

Leírás

IMUNOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. A Croton lechleri ​​( Sangre de Drago – Sárkányvér) dél amerikai növény 100%-os gyantanedvét tartalmazza. Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális,  antioxidáns hatása van.  Serkenti a kötőszövet fejlődését,  aktiválja a vértermelést és a celluláris immunitást. Specifikus hatással van a lépre, segíti a sebek, szövetek, nyálkahártyák, bőr gyógyulását és regenerálódását.  Növeli az állatok  szervezetének az  immunitását.

Alkalmazás:

Összetevők:
A Croton lechleri 100%-os töménységű latex gyantája, tartósítószer nélkül.

Javasolt adagolás:
Konkrét megbetegedés esetén: Ez esetben 10 nap alkalmazást 10 nap szünet kövesse, majd lehet ismételni. Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap. 2 és 50ttkg: 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe. 50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg-ra naponta 3 alkalommal.

Immunerősítésre, tartósan adagolva: 1 csepp/ 10 testtömeg kg 3 héten át adagolva. Ezután abba kell hagyni egy hétre, majd újra folytatni.

Alkalmazása időszakában és utána javasolt  probiotikum adagolása. Lehetőleg étkezés előtt egy órával adja be, amennyiben probiotikumot ( Probiotikumot ) is alkalmaz.

Ajánlások:
Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 514/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Vírusok és baktériumok okozta gyulladásoknál használom. Még akkor is hatékonyan, ha antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Műtétek után szisztémásan is használom. De még a fertőzött sebeket is eredményesen gyógyítja. Daganatok kiegészítő kezelésében is alkalmazom.

Dr. Daróczi Lajos
állatorvos
Eger

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

IMUNOVET termékről 1 értékelés

 1. Janekné Csányi Andrea

  Tisztelt Doktor Úr!

  15 éves daganatos /ajak, száj/, ivartalan nőstény cicánknak 1 hónapja adom a daganatos III csomagot krill olajjal, cbd olajjal és Oral health, Pet dental water additivvel kiegèszítve. Azt javasolta – es valószínűleg igaza van a betegséggel kapcsolatban – hogy ha ez a csomag lejár, váltsunk át az 1 esre. Igaz, hogy már elkezdtük a második kúrát, de nem lehetne most rögtön váltani? Néztem hogy egy terméket kellene elhagyni es két új lenne a csomagban. Ön szerint ez jarható út? Nem ártanék vele?

  Köszönettel: Janekné Csányi Andrea

  • Dr. Molnár Gábor

   Nyugodtan válthatnak azonnal is, csak a költség takarékosság miatt javasoltam a csomag elfogyása utáni váltást.

 2. dr. Szabó Márta

  Tartalék “házipatikának” rendeltem, tapasztalatom szerint nagyon hasznos sebekre is,

 3. Nikolett Nagy

  Eddig elégedettek vagyunk. A probiotikum hatására majdnem megszűnt a korpásodás és a cica jobban is emészt. A szerómája és rajta a sipoly hamarabb gyógyult a napokban,10 napos szünet után folytatjuk az Imunovetet és tervben van a Cytovet és egyéb készítmények megrendelése is. Nagyon bízunk benne…

 4. Mónika Gutyina

  Először a vesecsomagot vásároltam, ami szinte csodát tett a cicámmal az étkezési protokoll betartása mellett. Ezt a terméket még 1 hete használjuk, de biztos vagyok a pozitív hatásában 🙂 Ajánlom mindenkinek, nekünk eddig nagyon bevált! És kiemelt köszönet a Doktor Úrnak, aki minden kérdésre készségesen, és a lehető legrövidebb időn belül válaszol!!! Köszönjük szépen 🙂

 5. Bernadett

  Leukózisos cicánknál alkalmazzuk már 1,5 éve és nagyon jól működik. 🙂

 6. Tünde

  Tacskó kutyámnak műtét után szétnyílt varrat utáni seb gyógyulásában nagyon sokat segített a termékkel való ecsételés.
  Sok mindent próbáltunk, de jelentős javulás csak ezzel tudtunk elérni!
  Nagyon elégedett vagyok vele.

 7. Névtelen

  .

 8. Nagy

  Még nem tartunk egy hónapnál, de a fülprobléma megszünt. Bár amikor belecseppentettem az látványosan zavarta a kutyát, így csak az ételére adom

 9. Izabella Tari

  2022. Julius honapban szuletett kolyok cicaink (2db, nem szobacicak) folyamatosan szem kotohartya-gyulladassal kuszkodnek, ill mar lassan eljutunk oda, hogy csak kuszkodtek.
  10 napos C.iloxan (antibiotikum) kezelesek csak ideiglenes megoldaskent szolgaltak (min. 4 kuran vannak tul).
  IMMUNOVET mellett meg FYTOVET-tel tamogattam meg a szervezetuket.
  14. napja kapjak a cseppeket.
  Az egyik kolyok szemei a 4. napra mar teljesen helyre is jottek.
  A masik cicanak az egyik szeme meg neha-neha “csipas”, de az o szeme is helyre fog jonni.

 10. Julianna

  Csodálatosan segít a cicusaim egészségének helyreállításában.

 11. Mihályi Norbert

  Hasznos nagyon.energikusabb lett a kutyusunk.

 12. Szőcs Éva

  Ezt a terméket már többször használtuk, mindig hatékonyan, így újra és újra visszanyúlok hozzá első sorban általános egészség megőrzési céllal.

 13. Névtelen

  Szuper

 14. dr. Gabai J.

  Bevette.

 15. Névtelen

  Ezt a terméket nem kaptam meg.

 16. Névtelen

  Malesszezia gyanúra vettem,viszketés és szőrkopás miatt ami a fején van.Talán az első napon vettem észre,hogy kicsit energikusabb,későbbiekben semmit nem vettem észre,hogy segítene,nem segített a problémánkon,égett a gyomra tőle és külsőleg sem vált be.Két hétig szedte,de a gyomorégés miatt nem folytattuk.Nagyon sajnálom.

 17. Nyáray Alexandra

  Miután beadtam ezt a keserű terméket a cicámnak, sokkot kapott a szervezete!Kihányta,majd meghalt!

 18. Pál

  Nagyon jó termék

 19. Böröcz Katalin

  Nagyon jó.

 20. Flickné Székely Erzsébet

  Hatásos, jó termék.

  #1 kép innen:Flickné Székely Erzsébet
 21. Jurák Tiborné

  Nekünk megfelelő immunerősítést biztosít a jó közérzethez.

 22. Nagy Viktor

  túl vagyunk az első 10 napon, még nincs átütő eredmény

 23. Bódis Tamás

  Tavaly sajnos a kutyusaimban bőrkaparék mintavétel utan derült ki ,hogy gomba és baktérium van bennük. A szörük foltokban hullott. Orvostól kaptunk szurikat és gyógyszert. Mellette az Imunovetet es a Probiovetet alkalmaztuk. Az elejen el voltam keseredve,hogy soha nem fog kinőni a szőrük és lám 1hónap után kezdett vissza nőni. Csodaszép kutyusok lettek belölük. Köszönhetjük az Imunovetnek és a Probiovetnek. Már nem alkalmazzuk de van itthon belőle hát ha bármikor szükség lenne rá.

 24. Tuba P.

  Gyors megérkezés, minden rendben volt! Macskákba nem egyszerű bele trükközni a cseppeket:-) Ételbe keverve vagy száraz táppra rá csepegtetve úgy hogy felszívja legtöbbször megeszik. Felves cicák kapják, mellette még sok más immun erősítővel (Vetri DMG, Béres csepp)

 25. Jurák

  Szépen gyógyult a seb a kutya lábán.

 26. Tüske Zsófia

  Nagyon hatásos szer, csak az ízét utálja Bella

 27. Laki A.

  Még nem próbáltam, ajánlásra vettem, kimondottan immunerősítő hatása miatt.

 28. Horváth-Fodor R.

  Emlődaganat kiegészítő kezelésére kapja, immunerősítés céljából

 29. András Perényi

  Kiváló termék! Daganatos kutyánknak nagyon szépen kisebbedik tőle a daganata.

 30. Böröczfy Szilvia

  Nagyon sokat segített, a 10 éves boxerem vizelettartási problémáján. Több terméket is használtam már, mind nagyon jótékony hatású volt.

 31. Borbély S.

  Eddig úgy tűnik, használ az Aids-es cicáknak.

 32. Váradi E.

  A termék használatával sokat javult a cica állapota.

 33. Szedlák Izabella

  A 12 éves kutyám olyan játékos, mint kölykök korában.

 34. Hegedűs Zsuzsanna

  Nem tudom értékelni.

 35. Radvánszky Katalin

  😀

 36. Kerekes Istvánné

  Meg vagyok elègedve a termekkel

 37. Gyanits Ildikó

  A kutya gond nélkül fogyasztja, javuló állapotot tapasztalatok, már az első hónap után. Egy idős, leromlott állapotú állat, több problémával küzd. 14 éves németjuhász. De élni akar, nem adjuk fel! A Cytovetet, Kingvetet és a mozgásszervi csomagot használjuk még.

 38. Mercédesz Póczos

  Aaa

 39. Anonim

  Az Energy termékeket/embereknek szánt termékek/ több mint 20 éve használom , már sok alkalommal segítettek. Remélem sokat fog fenti termék segíteni , gyógyíthatatlan kiskutyám életének meghosszabbításában .

 40. Geyer Laura

  Kombinálva kapja a nyuszim a termékeket. (tályogosodásra)
  Hála ezeknek a termékeknek, az orvosokat megcáfolva 7 éves a nyuszim 🙂 Köszönjük!!!! Mindenkinek szívből ajánlom! (JA és a nyuszim is imádja, ha nincsenek a tápon a termékek akkor nem eszik, megvárja amíg rárakom neki :D)

 41. Hornyákné Szenáki Ágnes

  Kiváló termék

 42. Sándor

  Külsőleg (sebgyógyításra) és belsőleg is használjuk, előbbi esetben úgy tűnik, látható eredménnyel, utóbbiról nem tudok nyilatkozni (több terméket használunk egyszerre és várhatóan hosszabb távon lehet majd kimutatható eredményre számítani)

 43. Rudkov A.

  Szuper termék tele vitaminokkal
  Könnyen adagolható kiszerelésben
  Szfinx cicám, staffordshire terrierem és uszkárom is fogyasztja immunerősítés céljából

 44. Anonim

  Szerintem a probiotikum ami nekünk többet használ, így ezt a termeket csak rövid ideig használtam.

 45. Magdi Kovács

  A 4 éves ónémetjuhász kutyámnál elhúzódó szájszél gyulladás állt fenn, valamint a végbélnél egy babszemnyi daganatot találtak. Ezt műtéti úton eltávolították. A műtét előtt és után adtam neki a cseppeket. A szájszéle javulóban. A kutyus vidám, eleven és tud enni jó étvággyal. Tudom ajánlani.

 46. Mónika

  krónikus léguti problémás cicának vettem, jelenleg 2 cseppet kap naponta

 47. Csordás Csilla

  Nem tudok velemenyt, másnak rendeltem.

  #1 kép innen:Csordás Csilla
 48. Horváth Terézia

 49. Rácz Piroska

  Elégedett vàsàrlójuk vagyok. Köszönöm szépen

 50. Anonim

  Daganatos csomag részeként használjuk. 8.hónapja, jelenleg tünetmentes a kutyus.

 51. Anonim

  Javult cicánk állapota, jobb lett a közérzete, az étvágya. Köszönöm.

 52. Anonim

  A cicának szőrtüszőgyulladást állapított meg az orvos, túl voltunk 2 féle antibiotikumos kezelésen, és szteroid kúrán is. Nem segített egyik sem tartósan, ezért a természetes növényi hatóanyag mellett döntöttek és megbízom ezekben a termékekben, mert már eddig is bizonyítottak. Az Imunovet-et 3×3 csepp 10 napig kezdtem el adni a cicának, a 3. nap után brutálisan felerősödtek a tünetei, nagyon sok gyulladt sebecske jött ki rajta test szerte, de ettől én nem ijedtem meg, természetes/átmeneti reakciónak vettem az immunrendszer részéről ezeket az erősödött tüneteket. Mellette 50ml tisztított vízbe is tettem 10 csepp Imunovet kivonatot és a problémás helyekre fújtam is a bőrére. 10 nap végére teljesen elmúltak a tünetek, aztán jött 7 nap szünet, most megint 10 nap Imunovet és már szinte teljesen tünetmentes. Már megrendeltem, a következő a Virovet lesz, amit ezután kapni fog. Köszönjük szépen, szuperek és hatékonyak a termékek!!! A cicamentésnél is rendszeresen használjuk a termékeket. CATherina cicamentés

 53. Kertész Kata

  Minden rendben volt vele. Cseppeket könnyű volt fecskendőből kocsit vízzel hígítva adagolni.

 54. Kriston Adrienn

  Egyelőre még nem használjuk hosszú ideje.

 55. Anonim

  Folyamatosan kapja a kutyus még nem alakult ki velemeny

 56. Anonim

  Kivalo termek

 57. Révész Judit

  A cseppek használata óta cicánk állapota (allergia okozta bőrproblémák) sokat javult. A bőrén levő nagy piros folt fokozatosan eltűnik, bundája is szépen nő.

 58. Gömbös G.

  Jo termek

 59. Szűcs Györgyi

  Megelőzésre, fogágy gyulladásra alkalmazzuk. Kiváló termékek. Köszönöm! 🐾

 60. Piroska Rácz

  super

 61. Csécsiné Kobialka

 62. Hering Noémi

  11 éves, ivartalanított, nőstény házi cicánknál észrevettem, hogy foltokban hullik a szőre és a bőrén piros foltok jelentek meg. Mivel kisvárosban lakunk, ahol nincs állatklinika – utaztatni pedig nem akartam szegényt (nincs hozzászokva az autóhoz) -, utánaolvasást követően arra gondoltam, teszek egy próbát az Imunovet, Virovet és Audivet termékekkel. Leírás szerint 3 hétig adtam neki naponta egy-egy cseppet, az Audivetet szintén naponta egyszer használtam külsőleg. És használt! A pirosas foltok eltűntek és kezd visszanőni a szőre. (Sajnos a képeken ez nem látszik olyan jól, mert izgett-mozgott.) Most a “szüneteltető” héten vagyunk, ahogy a lírásban van, de az Imunovet-et továbbra is adni fogom neki három hetes ciklusokban.

  #1 kép innen:Hering Noémi
  #2 kép innen:Hering Noémi
  #3 kép innen:Hering Noémi
  #4 kép innen:Hering Noémi
  #5 kép innen:Hering Noémi
 63. Reich Tímea

  Pár héttel azután, hogy hozzánk került a cicánk, elkezdett kopaszodni a füle töve és a szeme fölötti terület. Az orvosok bőrgombára gyanakodtak. Kaptunk is rá gélt, de nem hozott tartós eredményt. Az Immunovetet belsőleg és külsőleg is alkalmaztam a cicámon. 3 nap után gyönyörűen elkezdett visszanőni a szőre és már alig látszik a gombásodás helye. Elégedett vagyok a termékkel. Köszönöm szépen!

 64. Tar Tímea

  Cicám legyengült immunrendszere miatt állandóan begyulladt a füle.Ez a második üveg.Szemlátomást vitálisabb,gyarapodott a súlya,és életvidám.

 65. Germán Norbert

  .

 66. Sinkovits

  Rég óta használom ezt a terméket idős kutyáim számára kúra szerűen. Elégedett vagyok vele, mert a kis öregek majd ki csattannak az egészségtől!

 67. Nagy G.

  Korábban is használtam, kiváló termék.

 68. Bíró Anita

  Csak pozitív eredményeket tapasztalok.

 69. Horváth Judit

  E-mailben megy.

 70. Madocsai Gáborné

  Az Immunovetet már használtam a kutyánk szőr, bőrproblémájára tavaly. Csodás eredménye lett, így a cicánk gyengülő immunrendszerére ismét megrendeltem. Egy hete szedi, máris élettel teli, jobb az étvágya. Jó szívvel ajánlom.

 71. Üveges K.

  Daganatos II.-es csomag részeként használjuk 4.hónapja, eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Csak ajánlani tudom.

 72. Solymosi Enikő

  Tökéletes szer. Hideg időben, munka szezonban minden kutyám kapja rendszeresen

 73. Csizik A.

  A lépdaganat eltávolítása után vérszegénységgel küzdünk, a 10 éves francia buldogommal, általános immunerősítés, daganatos betegség kiegészítő kezelésére.

 74. dr. Szabó Márta

  A Daganatos csomag II részeként már a második havi csomagot kapja 8. éves boxer kan kutyám, akit tavaly epulis-szal műtöttek, majd félév múlva újra megjelent egy-két kis csomó. A második havi folyamatos szedés alatt a csomók nem nőttek, stagnálnak, de a kutya nagyon energikus, fitt, gyönyörű lett a bundája is, mintha az őszülés a pofiján is lassulna, ezt vettük észre.

 75. Malasits Gergő

 76. Anonim

  Még nem tudom hogyan válik be.

 77. szucs a.

 78. Tímea Tar

  Sokkal energikusabb, és kiegyensúlyozottabb a cicám.

 79. Árvay

  Már másodszor használom, jónak tartom.

 80. Anonim

  Sajnos iszonyat keserű, ételbe keverve az egészet otthagyja, ha csak 1helyre cseppentem, kikerüli. Magyar leírás hiányzott a dobozról. Izesített verzió kéne hogy megegye..

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Felhasználó! Sajnos ha ízesítjük a készítményeket akkor az már nem az lesz amit így kap az állat. A beadás könnyebbítő módszereit megtalálja a honlapon, ide bemásolom: Hogyan alkalmazzuk a készítményeket?
   A cseppeket közvetlenül a szájba kell beadni egy cseppszámlálóval. Viszonylag kis mennyiségek kerülnek beadásra, így például egy macska esetén a mancsára is cseppentheti az adagot, amit le fog nyalni a tisztálkodása során. Amikor nagyobb állatokat kell kezelni, a folyadékot felszívhatja egy tű nélküli fecskendőbe (amely bármely gyógyszertárban, vagy egészségügyi termékeket árusító boltban beszerezhető) és bejuttathatja az állat szájába a fogak között. Ha az állat túl agresszív, javasolt a terméket a kedvenc eledelére juttatni, vagy összekeverni az eledellel. Az állatok intelligensebbek annál, mint amit általában gondolunk róluk, ezért még a kedvenc ételüket is át fogják kutatni. Emiatt érdemes az állatnak előbb a készítmény nélküli eledelt odaadni és csak utána a termékkel összekevertet. Ettől függetlenül az állatok nagy része hozzászokik az alkalmazott Energyvet készítményhez és gyakran még ők igénylik azt.

   A Fytovet készítményt lehetőleg az ivóvízbe kell keverni, de megfelelő az ételbe történő beadás vagy a közvetlen szájba csepegtetés is ( töményen vagy vízzel hígítva is ) Érzékeny mnacskéáknél nyálzást válthat ki, mint minden keserű és/vagy savanyú anyag. Az ivóvízben adás esetében az állatnak először egy kis mennyiségű vizet kell adni, hogy biztosítható legyen a Fytovet megfelelő dózisának bejuttatása és csak ezt követően adjon bőséges mennyiségű vizet (ad libitum). A zselatinkapszulákat ugyanúgy kell beadni, mint a hagyományos tablettát. Helyezze a kapszulát a szájba a lehető legmélyebbre és győződjön meg róla tapintással, hogy lenyelte-e az állat. Javasolt előtte benedvesíteni a kapszulát a könnyebb lenyelés elősegítése érdekében. Ugyanakkor az előzőekben leírtaknak megfelelően óvatosabb és megfelelőbb módja a kapszula bejuttatásának, ha elrejti azt az állat kedvenc eledelébe.

   Ebben az esetben javasolt először a kapszula nélküli eledelt odaadni, majd rögtön utána azt, amiben elrejtette a kapszulát. Ügyeljen arra, hogy az állat ne lássa, hogy elrejti a kapszulát az eledelben! Ne becsülje alá az állatait!

   Kisállatok esetén nem adható be az egész kapszula, ezért egy rövid ideig lágyítsa meg a zselatinos kapszulát vízben, majd vágja le a végét egy késsel, vagy szúrja ki egy tűvel és az ujjaival préselje ki a kapszula szükséges mennyiségű tartalmát az állat eledelébe, vagy kedvenc ételébe. A Cytovet kapszulák felnyithatók és a tartalmukat vízbe kell önteni, melyet ezután az ivóvízbe kell keverni. 1 kg-nál kisebb tömegű állatoknak is be lehet adni napi egy Cytovet kapszulát, az egyetlen korlátozó tényező az lehet, hogy az állat képes-e lenyelni a kapszulát.

   Az Imunovet és a gyógynövény koncentrátumok adagolása különleges instrukciókat igényel, mivel fanyar ízük van és emiatt nehezebb lehet bejuttatni. Megfelelő megoldás lehet egy szirup elkészítése, melyet nem lehet közvetlenül legyártani, ugyanis az Imunovet-nek jótékony hatása van a külső sebek gyógyulására és egy szirup eleve meggátolná az ilyen formájú alkalmazását a készítménynek. Készítsen 1:1 arányú, vízből és cukorból álló sűrű szirupot vagy mézet és juttassa bele a kívánt számú Imunovet cseppet. 1 ml szirupba vagy mézbe 2 csepp Imunovet-et vagy gyógynövény koncentrátumot kell juttatni. Az állat nagyságától függően a szirupot ml értékek szerint (egy tű nélküli fecskendővel szájon át), vagy cseppekben kell bejuttatni. Ideális esetben friss szirupot kell készíteni, vagy fel kell forralni és a zárt üvegben kell tartani az esetleges későbbi használat céljára.

   Kutyák kezelése Energyvet és Supreme Immunity készítményekkel:

   A kutyák többsége előszeretettel fogyasztana édes dolgokat / persze a gondos gazda nem ad magas glikémiás indexű szénhidrátokat ebének, de betegség idején ez alól felmentést adhatunk /. Ezt felhasználva adhatjuk a keserű cseppjeinket mézbe keverve. Ha nincs méz, akkor répacukor szirupot is készíthetünk helyette.
   Vagy mézes vízbe, lekvárba keverhetjük a cseppeket vagy a kapszulák tartalmát.
   Vagy májkrémbe „belecsomagoljuk” a kapszulákat és így szívesen lenyelik a legrafináltabb ebek is.
   Egyes kutyák annyira megszeretik a készítményeket, hogy amikor meglátják a szerek üvegét, akkor a szájukat nyalják, úgy várják, hiába keserű a csepp. De azért nem minden kutya van ezzel így.

   Amikor már minden fent felsorolt módszert megpróbáltunk, akkor a kis testű ( 10 ttkg alatti) kutyáknál a mini kapszulás ( “4” méretű kapszula https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/zselatin-kapszula-az-egyszerubb-gyogyszer-beadashoz-2/) vagy normál méretű “0” kapszulás módszert igénybe vehetjük. Ez különösen érzékeny, vagy amikor már minden más módszert elutasító vagy terminális állapotban lévő nagy beteg állatokon kerül szóba. Ilyenkor kis vagy normál méretű zselatin kapszulába cseppentjük és szórjuk a beadandó cseppeket és porokat, majd csipesszel vagy rugalmas végű kapszula beadóval ( https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kapszula-beado/ ) beadjuk a betegnek. Ezzel az ellenállás mértéke jelentősen csökkenthető és biztonságosan , sérülés okozás veszélye nélkül beadhatjuk a szükséges kiegészítőket.

   Ha akarjuk, akkor a macskánál javasolt módszereket is használhatjuk kutyáknál.

   Macskák kezelése Energyvet és Supreme Immunity készítményekkel:

   Több gazda jelezte, hogy Kalopet pasztát használ a cseppek beadására.
   Amelyik macska szereti a tejszínt annak abba is keverhetünk készítményt, vagy mézes tejszínt is használhatunk. Vannak macskák, amelyek a Probiovetet a szokásos ételükre rászórva fogyasztják.
   Jó lehetőség még – a magától nem táplálkozó macskáknak is – nyers húsból készített pépbe keverni a szükséges készítményeket. Amelyeket fecskendőből beadhatunk a kedvenceknek.
   Amikor már minden fent felsorolt módszert megpróbáltunk, akkor a mini kapszulás ( “4” méretű kapszula https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/zselatin-kapszula-az-egyszerubb-gyogyszer-beadashoz-2/) módszert igénybe vehetjük. Ez különösen érzékeny, vagy amikor már minden más módszert elutasító vagy terminális állapotban lévő nagy beteg állatokon kerül szóba. Ilyenkor kis méretű zselatin kapszulába cseppentjük és szórjuk a beadandó cseppeket és porokat, majd csipesszel vagy rugalmas végű kapszula beadóval ( https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kapszula-beado/ ) beadjuk a betegnek. Ezzel az ellenállás mértéke jelentősen csökkenthető és biztonságosan , sérülés okozás veszélye nélkül beadhatjuk a szükséges kiegészítőket.

 81. Tunde

  Kivalo termek!

 82. dr. Szabó Márta

  Az Imunovet cseppeket külsőleg is használtuk sebre, süni megszúrta a kíváncsi boxerünk orrát és az ínyét is. Néhány nap alatt teljesen begyógyult.
  E mellett belsőleg is Daganatos csomag II. epulis-ra is használjuk a javaslat szerint, belsőlegesen, bízunk benne, hogy így is hatásos lesz.

 83. Kertész Alexandra

  A mi történetünk Marci cicámmal úgy kezdődött hogy idén május környékén hozzám szegődött egy végtelenül éhes cica, ételt adtam neki megszelídítettem. A nagyon pajkos-játékos Marcin  azonban szomorúan vettem észre hogy tüsszög hol jobban, volt hogy kevésbé, elvittem az állatorvoshoz aki sikeresen elkezdte őt kezelni. Azonban a korai sikerek mindig egy két-napig tartottak csak, több hónapos antibiotikumos kezelés után, felvittük a cicuskát Budapestre ahol átmosták az orrát, és baktériumokat vírusokat kerestek, többek között már egy teljes vérképen is túl voltunk (eredményei teljesen jók voltak, Fiv negatív). Budapesten az orvosok arról adtak további tájékoztatást hogy az orrában szakadások láthatóak több helyen, a bakteriális tesztjei mind negatívak lettek.

  Marcit ez a tüsszögés soha nem viselte meg ugyanúgy játszott evett ivott, szóval így nagy baj nem volt, csak számomra ijesztő volt hogy egymás után rengeteget tudott tüsszenteni, és amilyen dolgok kijöttek szegénykém orrából, ilyenkor mindig összeszorult a gyomrom,-és ekkor fogadtam meg hogy ha kell akkor kisimogatom belőle a vírusokat 🙂 -szóval addig keresem a megoldást a vitaminokat még eltűnik a tüsszögés a nózi folyás.

  Ezután is többször egyeztettem az orvosokkal, tényleges gyógymódot nem tudtak ajánlani.-így elkezdtem az interneten keresgélni immunerősítők után, és ekkor találtam rá a készítményre, mivel mások is megírták a véleményüket, többek között olyan doktor is, akit személyesen is volt szerencsém megismerni, ő írta hogy vírusos macskanáthával már sikeresen kikezelt egy cicust, az itt található készítménnyel.

  Szóval megrendeltem neki az itt található készítményeket,

  Nagyon Szépen Köszönjük a segítséget!

  Megjeleníthető mind a facebookon mind az energyvet hivatalos oldalán

  #1 kép innen:Kertész Alexandra
 84. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

 85. Hanczár Tímea

  Két napja adom a daganatos kutyámnak, még nem tudok érdemben nyilatkozni.

 86. Krebán Miklós

  Nekünk bevált.Köszönöm.

 87. Pálinkás Ildikó

  Még kipróbálás előtt vagyunk.

 88. Hollós Natália

  Nagyszerű termék

 89. Kulcsár

  A szerek kombinációja, együttesen alkalmazva hatásosnak bizonyulnak.

 90. Anonim

  1 éve használjuk az energyvet termékeket mindkét kutyusunknál. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nekünk már nagyon sokat segített.

 91. Póczos Mercédesz

  Köszönjük

 92. Anonim

  jo

 93. Majorosné Vasvári Judit

  Másodszor használjuk autoimmun beteg cicánknál. Sokat javít az állapotán.

 94. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

  #1 kép innen:Horváth Terézia
 95. Hanyi Tamás

  Règebben is használtam ès bevált

 96. dr.Koncz Béla Sándor

  Még nem kezdtem használni

 97. Dvorszki Nikoletta

  Szuper termèk ez is,mint a többi.
  13 éves yorkim étvágya,kondíciója jobb lett.

 98. Hegyesi Erzsébet

  A macskám saját fejét sebezte meg 4-5 naponként. A seb felületét kezeltem, mely jelentős gyógyulást mutat.

 99. Rovó Helga

  Több mint 1 hónappal ezelőtt az itt kapott javaslatra kezdtük alkalmazni az alábbi készítményeket:
  Immunovet, Kingvet, Multivit mega C complex, Emésztő enzimek probiutikum komplex.
  A beadásanak kikiserletezese sokszor próbálkozást vett igénybe.
  Nálunk a következő módszer vált be.
  Reggeli első étkezés előtt egy kiskanálnyi borjúmájasba belekeverve az egész napi adagot.
  Ezt követően a szokásos eledeleket kapja. Semmi más módszer nem vált be, s a lényeget szem előtt tartva (önként, gyorsan a javasolt adagokat napi rendszerességgel megegye) alakítottam ki ezt.
  A készítmények jótékony hatása 1 hét után látható volt.
  Javulás mutatakozott:
  – étvágyaban,
  – kullemeben
  – mozgásában,
  – szekleteben,
  – lelki stabilitásában.
  A három hetes kúrát követő 1 hetes szünetben sajnos ismét romlás következett be, amely megerősítette a készítmények abszolút jótékony hatását.

 100. Mészáros Andrea

  Sajnos az én cicámon már nem tudott segíteni ez a készítmény, a limfóma nagyon agresszíven haladt előre a kemoterápia és a daganelleness csomag, annak kiegészítésre adott Imunovet cseppek ellenére, agyi áttétetbe torkolva. Ha higítás nélkül adtam 1 cseppet a szájába, akkor előforult hányás utána. Remélem, mások szerecsésebbek…

 101. Miklós

  A következő termékeket használva (Regavet, Probiovet, Immunovet, Cytovet, Multivit mega C complex, Emésztő enzim & probiotikum komplex) a rendszeresen jelentkező hasmenés, és hányás, egy 3 hónapos kúra után elmúlt. A kutyánk étvágya, kedve jó, széklete is normálissá vált. elégedett vagyok a terméekkel.

 102. Sinkovits Rita

  Idősödő kutyusomnak rendeltem, immun erősítés céljából!
  Nagyon meg vagyok vele elégedve! Mióta szedi,szinte megfiatalodott a kutyám! Újra élettel teli és energikus!

 103. zsoter.erika

  Mentett LEUKÓZISOS cica miatt kerestem meg, Dr. Molnár Gábor Úrat, aki a következő termékeket javasolta : VIROVET – IMUNOVET – DIGESTIVE ENZYMES PROBIUTIKUM – MULTI MEGA C.
  A temékek adagolását az oldalon megadottak szerint alkalmazom, se több, se kevesebb.
  Egy hét után a cicánál nagyon gyors, és nagyon látványos állapotjavulást eredményeztek az ajánlott termékek!!! A cica életerős, energikus, kiegyensúlyozott, boldog és továbbra is teljesen tünetmentes, ami ennél a halálos kórnál a legfontosabb, továbba a töredezett bajuszkái is már a múlté !!! 🙂
  Hálás köszönet a Dr. Úrnak a kiváló szakvéleményért !!! Mindenkinek ajánlom, szuper termékek!!! Mérgezéses kutyusomnál is alkalmazom az ENERGYVET es SUPREME TERMEKEKET !!!

 104. Vittman Hajnalka

  Az Imunovet (sárkányvér) terméket azért rendeltem mert az előző elfogyott és kiváló sebgyógyító hatással rendelkezik. A cicám sajnos allergiás több dologra is, ezért bőrirritációi vannak és sebesre vakarta ki egy helyen a nyakát sajnos a betadin használata csak helyi fertőtlenítést eredményezett, azonban az Imunovet rendszeres használatával elképesztő hegesedésnek indult és össze is húzodott a sérült terület ráadásul fertőtlenített is. Ez egy szuper gyógynövény!

 105. Horváth terézia

  Együtt értékelem a megrendelt termékeket, Immunovet, Fytovet, Virovet, és Renovet.Teljesen elégedett vagyok a termékekkel. 14., és 9 éves Mopsznak,adom az egészségük fenntartásához.,éés nem romlik az állapotuk. Az idős kutyának gerinc_ideg baja van. Az orvosunk mindig megdicséri hogy korához képest jó állapotban van a 9-évesnek légzési problémája van,most már nem mindennapos .még kísérletezünk hogy .mi a jobb.

 106. horvath.bea.reka

  Kiskutyámnak tüdőgyulladása, bélgyulladása és 40 fokod láza volt, amibe majdnem elpusztult. A fejlődésben teljesen elmaradt, valamint a szőre a bőrével együtt hullott ki! Imunovetet, Skelevetet és Probiovetet használunk! Minden problemaja elmúlt, utolerte magát a fejlődésben és a szőre teljesen visszanőtt. Nagyon köszönjük!

 107. Dienes János

  Használt, reményen felül. Jó.

 108. Pàlya Sàndorné

  Köhögésre rendeltem a 13éves cicàm részêre.Tartósan adagoljuk az ételébe,természetesen az előírt szünetek betartàsa mellett. Úgy tapasztaltam,hogy a köhögésre mostanra teljesen megszűnt,így nem szükséges tovàbb kezelni.Az étvàgya és a kondíciója remek.Csak ajànlani tudom mindenkinek .Nagyon örülök,hogy megrendeltem ezt a terméket.

 109. Fogl Györgyné

  14 éves kan jagdterrier, amely áttétes, (1 éve állapította meg az orvos) többféle szert kap, most már 5 félét, úgy látom hatása már a 2. héttől érezhető, élénkebb lett, éber a tekintete. Mivel a betegsége összetett, 1-1 készítményt nem tudok értékelni, összességében leírhatom, hogy hatásosak.

 110. Vermes Barbara

  Virovettel ès fitovettel együtt adagolom 2 hete hot-spot miatt.Kiváló termékek,jelentôs a javulás.

 111. Kerekgyartó Dàvid

  Mèg csak 2 hete haszmáljuk, még eredményemről nem tudok beszámolni. Remélem jó lest!

 112. tgpont

  Közvetlenül a gyulladt sebre csepegtettem, gyorsabban gyógyult cytovettel kombinálva.

 113. F.Szabo Z

  Remek!

 114. Erika

  A cicám teljesen étvágytalan volt. Próbáltam neki drága tápot, olcsó tápot, megszokott tápot, új tápot, házi ételt, de nem kellett neki semmi. Gondoltam megpróbálom az Imunovet cseppet. Pár alkalom után megevett egy teljes konzervet (ami nem állateledel volt) Másnap elfogadta az állateledelt is, egy teljes adagot megevett és vacsorára is evett egy fél adagot. Nagy változás volt az elmúlt napok teljes étvágytalanságához képest. Úgy látom, nagyon jó és hatásos szer.

 115. Horváth terézia

  Két mopsznak adom,egyik 14-éves a másik 8.Nagyon elégedett vagyok vele

 116. Pék Andi

  Kiegészítésnek vettem, az egyik cicánk fején egy kerek foltban teljesen kihullot a szőr, az orvos szerint gomba okozza. Kaptunk gombairtó sprayt, amivel közvetlenül a foltot kezeljük, de azt gondoltam hogy egy kis immunerősítés nem árthat, mert belülről is meg kell támogatni, bár a kis kandúrom elég stramm legény, nem látszik rajta semmilyen gyengeség. Reggel és este megkapja az Imunovet-et, amit rákenegetek a kis szájára, fogaira, a mancsocskájára és este a jutalom krémjébe belekeverem a Probiovet-et. Már szőrösödik a folt, úgyhogy remélem hamar meg fog gyógyulni.

 117. Adu Zsanett

  Nekünk nagyon bevált!
  Chilli rengeteget vakarozott ahogy hozzank kerult es az immunrendszere is gyenge volt de ez a csepp rengetegett segitett!!

 118. Horváth Terézia-2017.12 09

  Köhögésre is nagyon jó

 119. B. Ágnes

  Nagyon jól bevált, a kutyánk akinek perianalis fistulája van, a fájdalom csillapításában segít. Élénkebb.

 120. Szemes Gabi

  Először vásároltam Imunovet cseppet, három nap használat után a 12 éves , sokat megélt puli kutyusom, szinte megfiatalodott.

 121. Botos Ferenc

  A macskánk nem bírt enni, csak az eledel levét nyalogatta már végül azt sem akarta, mert félt a fájdalomtól. Valószínűleg megint be volt neki gyulladva a szájnyálkahártya, mint régebben is. Mivel pont hétvége volt és nem rendelt az állatorvos, ezért elkezdtük az Imunovet cseppet közvetlenül a szájába cseppenteni; napi 3×1 cseppet hígítatlanul. Még aznap este elkezdett enni! Eleinte óvatosan, majd pár perccel a cseppek beadása után újra enni kért, végül egészen jól evett. Ebből arra következtettünk, hogy talán helyi érzéstelenítő, vagy fájdalomcsillapító hatása is lehet a szernek. A harmadik nap már farkaséhesen, gond nélkül evett. Ezért teljesen nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek az IMUNOVET cseppet, jónak találom!

 122. Sárvári Noémi

  Nagyon jól bevált szer vírusos betegségek kiegészítésére

Mondd el a véleményed