IMUNOVET

6900 Ft

(76 vásárlói értékelés)

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: IMUNOVET

Leírás

IMUNOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. A Croton lechleri ​​( Sangre de Drago – Sárkányvér) dél amerikai növény 100%-os gyantanedvét tartalmazza. Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális,  antioxidáns hatása van.  Serkenti a kötőszövet fejlődését,  aktiválja a vértermelést és a celluláris immunitást. Specifikus hatással van a lépre, segíti a sebek, szövetek, nyálkahártyák, bőr gyógyulását és regenerálódását.  Növeli az állatok  szervezetének az  immunitását.

Alkalmazás:

Összetevők:
A Croton lechleri 100%-os töménységű latex gyantája, tartósítószer nélkül.

Javasolt adagolás:
Konkrét megbetegedés esetén: Ez esetben 10 nap alkalmazást 10 nap szünet kövesse, majd lehet ismételni. Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap. 2 és 50ttkg: 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe. 50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg-ra naponta 3 alkalommal.

Immunerősítésre, tartósan adagolva: 1 csepp/ 10 testtömeg kg 3 héten át adagolva. Ezután abba kell hagyni egy hétre, majd újra folytatni.

Alkalmazása időszakában és utána javasolt  probiotikum adagolása. Lehetőleg étkezés előtt egy órával adja be, amennyiben probiotikumot ( Probiotikumot ) is alkalmaz.

Ajánlások:
Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 514/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Vírusok és baktériumok okozta gyulladásoknál használom. Még akkor is hatékonyan, ha antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Műtétek után szisztémásan is használom. De még a fertőzött sebeket is eredményesen gyógyítja. Daganatok kiegészítő kezelésében is alkalmazom.

Dr. Daróczi Lajos
állatorvos
Eger

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

IMUNOVET termékről 76 értékelés

 1. Csordás Csilla

  Nem tudok velemenyt, másnak rendeltem.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Csordás Csilla
 2. Horváth Terézia

 3. Rácz Piroska

  Elégedett vàsàrlójuk vagyok. Köszönöm szépen

 4. Anonim

  Daganatos csomag részeként használjuk. 8.hónapja, jelenleg tünetmentes a kutyus.

 5. Anonim

  Javult cicánk állapota, jobb lett a közérzete, az étvágya. Köszönöm.

 6. Anonim

  A cicának szőrtüszőgyulladást állapított meg az orvos, túl voltunk 2 féle antibiotikumos kezelésen, és szteroid kúrán is. Nem segített egyik sem tartósan, ezért a természetes növényi hatóanyag mellett döntöttek és megbízom ezekben a termékekben, mert már eddig is bizonyítottak. Az Imunovet-et 3×3 csepp 10 napig kezdtem el adni a cicának, a 3. nap után brutálisan felerősödtek a tünetei, nagyon sok gyulladt sebecske jött ki rajta test szerte, de ettől én nem ijedtem meg, természetes/átmeneti reakciónak vettem az immunrendszer részéről ezeket az erősödött tüneteket. Mellette 50ml tisztított vízbe is tettem 10 csepp Imunovet kivonatot és a problémás helyekre fújtam is a bőrére. 10 nap végére teljesen elmúltak a tünetek, aztán jött 7 nap szünet, most megint 10 nap Imunovet és már szinte teljesen tünetmentes. Már megrendeltem, a következő a Virovet lesz, amit ezután kapni fog. Köszönjük szépen, szuperek és hatékonyak a termékek!!! A cicamentésnél is rendszeresen használjuk a termékeket. CATherina cicamentés

 7. Kertész Kata

  Minden rendben volt vele. Cseppeket könnyű volt fecskendőből kocsit vízzel hígítva adagolni.

 8. Kriston Adrienn

  Egyelőre még nem használjuk hosszú ideje.

 9. Anonim

  Folyamatosan kapja a kutyus még nem alakult ki velemeny

 10. Anonim

  Kivalo termek

 11. Révész Judit

  A cseppek használata óta cicánk állapota (allergia okozta bőrproblémák) sokat javult. A bőrén levő nagy piros folt fokozatosan eltűnik, bundája is szépen nő.

 12. Gömbös G.

  Jo termek

 13. Szűcs Györgyi

  Megelőzésre, fogágy gyulladásra alkalmazzuk. Kiváló termékek. Köszönöm! 🐾

 14. Piroska Rácz

  super

 15. Csécsiné Kobialka

 16. Hering Noémi

  11 éves, ivartalanított, nőstény házi cicánknál észrevettem, hogy foltokban hullik a szőre és a bőrén piros foltok jelentek meg. Mivel kisvárosban lakunk, ahol nincs állatklinika – utaztatni pedig nem akartam szegényt (nincs hozzászokva az autóhoz) -, utánaolvasást követően arra gondoltam, teszek egy próbát az Imunovet, Virovet és Audivet termékekkel. Leírás szerint 3 hétig adtam neki naponta egy-egy cseppet, az Audivetet szintén naponta egyszer használtam külsőleg. És használt! A pirosas foltok eltűntek és kezd visszanőni a szőre. (Sajnos a képeken ez nem látszik olyan jól, mert izgett-mozgott.) Most a “szüneteltető” héten vagyunk, ahogy a lírásban van, de az Imunovet-et továbbra is adni fogom neki három hetes ciklusokban.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Hering Noémi
  Image #2 from Hering Noémi
  Image #3 from Hering Noémi
  Image #4 from Hering Noémi
  Image #5 from Hering Noémi
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés