IMUNOVET

7900 Ft

(113 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: IMUNOVET

Leírás

IMUNOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. A Croton lechleri ​​( Sangre de Drago – Sárkányvér) dél amerikai növény 100%-os gyantanedvét tartalmazza. Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális,  antioxidáns hatása van.  Serkenti a kötőszövet fejlődését,  aktiválja a vértermelést és a celluláris immunitást. Specifikus hatással van a lépre, segíti a sebek, szövetek, nyálkahártyák, bőr gyógyulását és regenerálódását.  Növeli az állatok  szervezetének az  immunitását.

Alkalmazás:

Összetevők:
A Croton lechleri 100%-os töménységű latex gyantája, tartósítószer nélkül.

Javasolt adagolás:
Konkrét megbetegedés esetén: Ez esetben 10 nap alkalmazást 10 nap szünet kövesse, majd lehet ismételni. Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap. 2 és 50ttkg: 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe. 50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg-ra naponta 3 alkalommal.

Immunerősítésre, tartósan adagolva: 1 csepp/ 10 testtömeg kg 3 héten át adagolva. Ezután abba kell hagyni egy hétre, majd újra folytatni.

Alkalmazása időszakában és utána javasolt  probiotikum adagolása. Lehetőleg étkezés előtt egy órával adja be, amennyiben probiotikumot ( Probiotikumot ) is alkalmaz.

Ajánlások:
Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 514/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Vírusok és baktériumok okozta gyulladásoknál használom. Még akkor is hatékonyan, ha antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Műtétek után szisztémásan is használom. De még a fertőzött sebeket is eredményesen gyógyítja. Daganatok kiegészítő kezelésében is alkalmazom.

Dr. Daróczi Lajos
állatorvos
Eger

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

IMUNOVET termékről 113 értékelés

 1. Julianna

  Csodálatosan segít a cicusaim egészségének helyreállításában.

 2. Mihályi Norbert

  Hasznos nagyon.energikusabb lett a kutyusunk.

 3. Szőcs Éva

  Ezt a terméket már többször használtuk, mindig hatékonyan, így újra és újra visszanyúlok hozzá első sorban általános egészség megőrzési céllal.

 4. Névtelen

  Szuper

 5. dr. Gabai J.

  Bevette.

 6. Névtelen

  Ezt a terméket nem kaptam meg.

 7. Névtelen

  Malesszezia gyanúra vettem,viszketés és szőrkopás miatt ami a fején van.Talán az első napon vettem észre,hogy kicsit energikusabb,későbbiekben semmit nem vettem észre,hogy segítene,nem segített a problémánkon,égett a gyomra tőle és külsőleg sem vált be.Két hétig szedte,de a gyomorégés miatt nem folytattuk.Nagyon sajnálom.

 8. Nyáray Alexandra

  Miután beadtam ezt a keserű terméket a cicámnak, sokkot kapott a szervezete!Kihányta,majd meghalt!

 9. Pál

  Nagyon jó termék

 10. Böröcz Katalin

  Nagyon jó.

 11. Flickné Székely Erzsébet

  Hatásos, jó termék.

  #1 kép innen:Flickné Székely Erzsébet
 12. Jurák Tiborné

  Nekünk megfelelő immunerősítést biztosít a jó közérzethez.

 13. Nagy Viktor

  túl vagyunk az első 10 napon, még nincs átütő eredmény

 14. Bódis Tamás

  Tavaly sajnos a kutyusaimban bőrkaparék mintavétel utan derült ki ,hogy gomba és baktérium van bennük. A szörük foltokban hullott. Orvostól kaptunk szurikat és gyógyszert. Mellette az Imunovetet es a Probiovetet alkalmaztuk. Az elejen el voltam keseredve,hogy soha nem fog kinőni a szőrük és lám 1hónap után kezdett vissza nőni. Csodaszép kutyusok lettek belölük. Köszönhetjük az Imunovetnek és a Probiovetnek. Már nem alkalmazzuk de van itthon belőle hát ha bármikor szükség lenne rá.

 15. Tuba P.

  Gyors megérkezés, minden rendben volt! Macskákba nem egyszerű bele trükközni a cseppeket:-) Ételbe keverve vagy száraz táppra rá csepegtetve úgy hogy felszívja legtöbbször megeszik. Felves cicák kapják, mellette még sok más immun erősítővel (Vetri DMG, Béres csepp)

 16. Jurák

  Szépen gyógyult a seb a kutya lábán.

 17. Tüske Zsófia

  Nagyon hatásos szer, csak az ízét utálja Bella

 18. Laki A.

  Még nem próbáltam, ajánlásra vettem, kimondottan immunerősítő hatása miatt.

 19. Horváth-Fodor R.

  Emlődaganat kiegészítő kezelésére kapja, immunerősítés céljából

 20. András Perényi

  Kiváló termék! Daganatos kutyánknak nagyon szépen kisebbedik tőle a daganata.

 21. Böröczfy Szilvia

  Nagyon sokat segített, a 10 éves boxerem vizelettartási problémáján. Több terméket is használtam már, mind nagyon jótékony hatású volt.

 22. Borbély S.

  Eddig úgy tűnik, használ az Aids-es cicáknak.

 23. Váradi E.

  A termék használatával sokat javult a cica állapota.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés