IMUNOVET

7900 Ft

(1 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: IMUNOVET Vissza a termékekhez

Leírás

IMUNOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. A Croton lechleri ​​( Sangre de Drago – Sárkányvér) dél amerikai növény 100%-os gyantanedvét tartalmazza. Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális,  antioxidáns hatása van.  Serkenti a kötőszövet fejlődését,  aktiválja a vértermelést és a celluláris immunitást. Specifikus hatással van a lépre, segíti a sebek, szövetek, nyálkahártyák, bőr gyógyulását és regenerálódását.  Növeli az állatok  szervezetének az  immunitását.

Alkalmazás:

Összetevők:
A Croton lechleri 100%-os töménységű latex gyantája, tartósítószer nélkül.

Javasolt adagolás:
Konkrét megbetegedés esetén: Ez esetben 10 nap alkalmazást 10 nap szünet kövesse, majd lehet ismételni. Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap. 2 és 50ttkg: 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe. 50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg-ra naponta 3 alkalommal.

Immunerősítésre, tartósan adagolva: 1 csepp/ 10 testtömeg kg 3 héten át adagolva. Ezután abba kell hagyni egy hétre, majd újra folytatni.

Alkalmazása időszakában és utána javasolt  probiotikum adagolása. Lehetőleg étkezés előtt egy órával adja be, amennyiben probiotikumot ( Probiotikumot ) is alkalmaz.

Ajánlások:
Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 514/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Vírusok és baktériumok okozta gyulladásoknál használom. Még akkor is hatékonyan, ha antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Műtétek után szisztémásan is használom. De még a fertőzött sebeket is eredményesen gyógyítja. Daganatok kiegészítő kezelésében is alkalmazom.

Dr. Daróczi Lajos
állatorvos
Eger

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

IMUNOVET termékről 1 értékelés

 1. Janekné Csányi Andrea

  Tisztelt Doktor Úr!

  15 éves daganatos /ajak, száj/, ivartalan nőstény cicánknak 1 hónapja adom a daganatos III csomagot krill olajjal, cbd olajjal és Oral health, Pet dental water additivvel kiegèszítve. Azt javasolta – es valószínűleg igaza van a betegséggel kapcsolatban – hogy ha ez a csomag lejár, váltsunk át az 1 esre. Igaz, hogy már elkezdtük a második kúrát, de nem lehetne most rögtön váltani? Néztem hogy egy terméket kellene elhagyni es két új lenne a csomagban. Ön szerint ez jarható út? Nem ártanék vele?

  Köszönettel: Janekné Csányi Andrea

  • Dr. Molnár Gábor

   Nyugodtan válthatnak azonnal is, csak a költség takarékosság miatt javasoltam a csomag elfogyása utáni váltást.

 2. dr. Szabó Márta

  Tartalék “házipatikának” rendeltem, tapasztalatom szerint nagyon hasznos sebekre is,

 3. Nikolett Nagy

  Eddig elégedettek vagyunk. A probiotikum hatására majdnem megszűnt a korpásodás és a cica jobban is emészt. A szerómája és rajta a sipoly hamarabb gyógyult a napokban,10 napos szünet után folytatjuk az Imunovetet és tervben van a Cytovet és egyéb készítmények megrendelése is. Nagyon bízunk benne…

 4. Mónika Gutyina

  Először a vesecsomagot vásároltam, ami szinte csodát tett a cicámmal az étkezési protokoll betartása mellett. Ezt a terméket még 1 hete használjuk, de biztos vagyok a pozitív hatásában 🙂 Ajánlom mindenkinek, nekünk eddig nagyon bevált! És kiemelt köszönet a Doktor Úrnak, aki minden kérdésre készségesen, és a lehető legrövidebb időn belül válaszol!!! Köszönjük szépen 🙂

 5. Bernadett

  Leukózisos cicánknál alkalmazzuk már 1,5 éve és nagyon jól működik. 🙂

 6. Tünde

  Tacskó kutyámnak műtét után szétnyílt varrat utáni seb gyógyulásában nagyon sokat segített a termékkel való ecsételés.
  Sok mindent próbáltunk, de jelentős javulás csak ezzel tudtunk elérni!
  Nagyon elégedett vagyok vele.

 7. Névtelen

  .

 8. Nagy

  Még nem tartunk egy hónapnál, de a fülprobléma megszünt. Bár amikor belecseppentettem az látványosan zavarta a kutyát, így csak az ételére adom

 9. Izabella Tari

  2022. Julius honapban szuletett kolyok cicaink (2db, nem szobacicak) folyamatosan szem kotohartya-gyulladassal kuszkodnek, ill mar lassan eljutunk oda, hogy csak kuszkodtek.
  10 napos C.iloxan (antibiotikum) kezelesek csak ideiglenes megoldaskent szolgaltak (min. 4 kuran vannak tul).
  IMMUNOVET mellett meg FYTOVET-tel tamogattam meg a szervezetuket.
  14. napja kapjak a cseppeket.
  Az egyik kolyok szemei a 4. napra mar teljesen helyre is jottek.
  A masik cicanak az egyik szeme meg neha-neha “csipas”, de az o szeme is helyre fog jonni.

 10. Julianna

  Csodálatosan segít a cicusaim egészségének helyreállításában.

 11. Mihályi Norbert

  Hasznos nagyon.energikusabb lett a kutyusunk.

 12. Szőcs Éva

  Ezt a terméket már többször használtuk, mindig hatékonyan, így újra és újra visszanyúlok hozzá első sorban általános egészség megőrzési céllal.

 13. Névtelen

  Szuper

 14. dr. Gabai J.

  Bevette.

 15. Névtelen

  Ezt a terméket nem kaptam meg.

 16. Névtelen

  Malesszezia gyanúra vettem,viszketés és szőrkopás miatt ami a fején van.Talán az első napon vettem észre,hogy kicsit energikusabb,későbbiekben semmit nem vettem észre,hogy segítene,nem segített a problémánkon,égett a gyomra tőle és külsőleg sem vált be.Két hétig szedte,de a gyomorégés miatt nem folytattuk.Nagyon sajnálom.

 17. Nyáray Alexandra

  Miután beadtam ezt a keserű terméket a cicámnak, sokkot kapott a szervezete!Kihányta,majd meghalt!

 18. Pál

  Nagyon jó termék

 19. Böröcz Katalin

  Nagyon jó.

 20. Flickné Székely Erzsébet

  Hatásos, jó termék.

  #1 kép innen:Flickné Székely Erzsébet
 21. Jurák Tiborné

  Nekünk megfelelő immunerősítést biztosít a jó közérzethez.

 22. Nagy Viktor

  túl vagyunk az első 10 napon, még nincs átütő eredmény

Mondd el a véleményed