Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #115058
  henyke.l
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Egy egy éves Sziámi cica tulajdonosa vagyok akit tavaly augusztusban IBD bezegséggel diagnosztizáltak melyre Prendisolon 5mg tablettát szed a mai napig.
  Szeretnék számára egy probiotikumos kiegészítő kezelést beiktatni a gyomra és a belei valamit a veséje érdekében.
  Mivel minden hosszútávú gyógyszeres kezelésnek így a Prendisolonnak is vannak mellékhatásai , mint esetében a kötényhály megjelenése az alsó has tályélán ,a fokozott folyadék bevivtel illetve a sűrűbb vizelet ürítés.
  Így úgy gondolom hogy a probiotikum fontos lenne számára.Korábban már próbálkoztunk nála Gastroferm Cat probiotikus por fogyasztásával de sajnos azt folyamatosan kihányta így felfüggesztettem az adagolását.
  A Supreme emésztő enzim&probiotikum komplex termékük viszont felkeltette az érdeklődésemet, ígyhát az lenne a kérdésem ,hogy IBD betegséggel küzdő cica részére javasolja -e a fent említett terméket?
  Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

  #133988
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Heny! Igen abszolút alkalmazható, de még hatékonyabb lenne ez a csomag: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/emesztoszervi-megbetegedesek-kiegeszito-kezelesere/ Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.