Címkézve: 

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42059
  AvatarDr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor
  #55854
  Avatarhhalga
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr,

  múlt héten 15 és fél éves cicám hónaljában szarkomát találtak, de ez esetben már nem műtötték meg (ez előzőt picit több mint egy hónapja távolították el), mert a röntgen képen mellkasi szóródást láttak és esetleges tüdő áttétet. A hét elején kezdtem böngészni a netet alternatív terápia után, illetve hogy hogyan tudnánk még időt nyerni, úgy hogy ő minőségi életet él.

  Tegnap este Budapesten megszereztem három terméküket: Annovet, Regavet és Fytovet, melyekből este kapott 1-1 cseppet. A ma délelőtti széklete folyós volt (reggel 1-1 cseppet kapott az Annovet-ből, illetve a Fytovet-ből), most pedig fura illatút pukizik (nem szokott), így feltételezem sajnos megint menni fog a hasa.. (ez nálunk ritka dolog) – most félek adni neki további cseppeket, mert hiába van jó karban (életvidám cica, még mindig ugrándozik és játszik relatív sokat, súlya 3 kg) félek hogy ez valamelyik összetevő okozhatja? Azt szeretném megkérdezni, hogy mindez természetes reakció-e nála, vagy valóban fel kell függesztenem a szerek adását (netán az egyiket)? Illetve Ön milyen terápiát javasol? (nehéz neki beadni bármit is, ezért örültem, hogy csak egy csepp az adag a termékeikből).

  Válaszát köszönöm,

  Schuszter Helga

  #56162
  AvatarDr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Helga! Egyik készítmény sem szokott hasmenést okozni. Főleg nem egy-egy csepptől, ami megfelelő adagolás. Próbálja meg elhagyni mindet és egyesével 3 naponta mindig csak egy szer adását vegyen be a kúrába. Megjegyzem, hogy daganattal korábban műtött állatnál az Annovet nem fej ki jelentős daganatsejt gátló hatást. Helyette a Cytovet és az imunovet jobb választás lenne. A krill omega d3K2 gél pedig szintén. A Regavet és a Fytovet jó választás, de nem elég. Üdv Dr. Molnár

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.