Akció!

Kutya és macska bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag

37000 Ft 33300 Ft

A csomag tartalma: 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet, 1db Stomach Digestive Helper

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya és macska bőrbetegségek kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segítik az immunrendszer egyensúlyi állapotának kialakítását (allergiák esetén fontos), a gyulladások csökkentését, a szövődményeket okozó baktériumok és erjesztőgombák visszaszorítását belsőleg és külsőleg is, a szőrhullás és a viszketés csillapítását, majd megszűnését, a nedves, bűzös bőrfelület szárítását és szagtalanná válását.

Lényeges része e kezelésnek a bél egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán, továbbá az allergiák hátterében meglévő un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket az előnyös változásokat segít visszaállítani ez a szerkombináció.

Kutya és macska bőrbetegségek okai, tünetei és kezelésük >>>

Allergiás és más viszketegséget okozó betegségek >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

Értékelések

 1. Avatar

  Anonim

  Kiváló termékek, rövid idön belül látványos eredmény!

 2. Avatar

  dr. Hoffmann Brigitta

  Annyi ideje még nem használjuk, hogy nagy változást vettünk volna észre, de reméljük idővel rendbe teszi a kutyát, aki minden zokszó nélkül elfogadja a tablettákat.

 3. Avatar

  Kovácsné Menyhárt Edit

  Most jár le az 1 hónap, a gyógyszerek már majdnem elfogytak, Lara kutyus összeszedte magát kicsit de sajnos a hátán lévő viszkető foltok nem nagyon javulnak.Az egyik egy régebbi műtéti heg (2. kép) valamint mellette egy kisebb folt (1.kép) ami már jobb volt de most újra úgy látszik hogy kihullik a szőr.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Kovácsné Menyhárt Edit
  Image #2 from Kovácsné Menyhárt Edit
 4. Avatar

  Póczos Mercédesz

  Nagyon Örülünk hogy rátaláltunk Önökre kiválló a hatásuk

 5. Avatar

  Czeglédi Sándorné

  Az ár a mai viszonylatban kedvező, a termékek megjelenéséhez igazodik.

 6. Avatar

  Anonim

  Még a kezelés elején tartunk, de eddig jónak tűnik

 7. Avatar

  Horváth Zsófia

  Már egy éve szedjük az allergia csomagot, mert a 7 éves yorkim sajnos por, pollen és még sok minden másra allergiás. Teljesen elhagytuk a gyógyszert és csak ezeket a termékeket kapja. Nagyon elégedett vagyok és a kutyám sokkal energikusabb is.

 8. Avatar

  Marianne

  Fél éve adom a 2 éves Boston terrier kutyusomnak a bőr-szőr problémákra (Malassezia élesztőgombás bőrfertőzés, folyamatos szőrhullás, erőteljes vakarózás, nyaldosás, hasánál, belső combjainál megritkult szőr, kipirosodott bőr, elszórva piros kiütésekkel) a „bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag”szereit, a Doktor úr javaslata, tanácsa alapján.
  Ezeket szükségszerűen kiegészítve Regavet, Annovet, Imunovet és Cytovet szerekkel. A 6 hónapos kezelés eredményeként lassan, fokozatosan megszűntek a problémák. A Probiovet a székletevés problémáján segített.
  Egészségmegőrzésre és megelőzésre a doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát (kéthavonta a terápiás dózisok felét) tervezem, hogy a kutyusom továbbra is egészséges maradjon.
  Most is csak ajánlani tudom minden gazdinak a készítményeket és a Doktor úr hozzáértését.

 9. Avatar

  B.Anikó

  Pollenallergiás retriver-kuvasz kutyámnak rendeltem meg a csomagot. Október óta adom a szereket az ajánlásnak megfelelően. Hetente fürdettem az Epivet samponnal, ami jótékonyan nyugtatta a bőrét és csillapította a viszketést, selymes és jó illatú lett a szőre. Mostanra már a hátán keletkezett kopasz foltok is eltűntek, szépen benőtte az új bundája és újra van aljszőrzete. Az emésztése is rendeződött, és szemmel láthatóan jobb a közérzete, nagyobb a vitalitása. Nekünk nagyon bevált, ajánlom másoknak is.

 10. Avatar

  Tóth Tamásné

  Mindenkinek ajánlom a csomag szereit. 4 hét használat után szünni látszik a lábrágcsálás, valamint az emésztési probléma is megoldódni látszik.
  Hála és köszönet érte a DOKTOR ÚRNAK!!

 11. Avatar

  M. Marianne

  Bőrprobléma miatt (élesztőgomba elszaporodása) használom a csomag szereit. Az eltelt 1,5 hónap alatt szépen javul a kutyus állapota. Kevesebb viszketés, elmúló bőrpír és kiütés. A doktor úr javaslata alapján a táplálėkán is változtattam, kizártam a gyorsan bomló szénhidrátokat. Megoldódni látszik a probléma, mely a szereknek és a doktor úr javaslatainak tudható be. Köszönet érte.

 12. Avatar

  Inkeiné Vadál Éva

  Az allergia csomag szereit pár hete kezdtük használni. Meg vagyok elégedve, mert látható javulás történt. Mindenkinek tudom ajánlani.

 13. Avatar

  Kis Csilla

  Teljesen meg vagyunk elégedve vele. A kutyusnak elmúltak a panaszai, újra elkezdett kinőni a szőr a hátán.

 14. Avatar

  János Geröly

  Meg vagyunk elégedve, visszanyerte gyorsaságat a kutyus.
  De vannak gyenge előjelek a fűl gyulladással kapcsolatban.
  Bátran merem ajánlaní bámelyik kisállat gazdinak.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés