Akció!

Bőrbetegségek (8)

allergiák csomag

52020 Ft

(27 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C, 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet, 1db Virovet, 1db Pet coat support

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya és macska bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag

Kutya és macska bőrbetegségek kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segítik az immunrendszer egyensúlyi állapotának kialakítását (allergiák esetén fontos), a gyulladások csökkentését, a szövődményeket okozó baktériumok és erjesztőgombák visszaszorítását belsőleg és külsőleg is, a szőrhullás és a viszketés csillapítását, majd megszűnését, a nedves, bűzös bőrfelület szárítását és szagtalanná válását.

Lényeges része e kezelésnek a bél egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán, továbbá az allergiák hátterében meglévő un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket az előnyös változásokat segít visszaállítani ez a szerkombináció.

Kutya és macska bőrbetegségek okai, tünetei és kezelésük >>>

Allergiás és más viszketegséget okozó betegségek >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Amennyiben allergiás tünetek miatt derül ki a lyukas bél szindroma fennállása akkor különösen fontos a teljes bélregeneráció, így 3 hónapos kezelés javasolt. Közben, a kúra kezdetétől fogva az addig etetetett takarmány teljes cseréjét javaslom. A kezelés alatt nem érheti a kutya bélrendszerét újabb toxikus hatás, mert akkor kezdődhet minden elölről. Ha maradéktalanul gyógyult a lyukas bél, akkor további 3 hónapra van szükség hogy eltünjön az allergénekre való reakció hajlam a szervezetből. Vagyis 3 hónap várakozás után térhetnek vissza a megszokott etetéshez, de azért akkor is csak óvatosan.

A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Bőrbetegségek (8) termékről 27 értékelés

 1. Ágnes Józsa

  Előzőleg próbáltuk ki a Digestiv enzymes&probiotics complexet. Ennek nagyon jó hatásai voltak. Abbamaradt Mokka hasmenése, amiért nagyon hálás vagyok. A többi terméket kb 2 hete használjuk. Ezért arról még nincs tapasztalatom. A Krill omega-3 adagolója nekem nem praktikus. Kifolyik, nem jön belőle. Ez az egy negatív észrevételem van. Remélem hosszútávon még jobban ki fogom tapasztalni és ugyanolyan kellemesen csalódok mint a probiotikumban. Köszönettel: Mokka kutya és gazdija

  #1 kép innen:Ágnes Józsa
  #2 kép innen:Ágnes Józsa
 2. Boglarka Nagy

  Bár még csak kicsit több mint 2 hete szedi a kutyám a termékeket, nagyon nagy a bizakodás, hogy javulást érünk el nála. Az ő esetében ez hónapokba fog telni de az eddigiek alapján pozitív irányba mutat a mérleg.

 3. Marianna Szabó

  Még csak két hete kapja a termékeket a kutyusom és némi javulás már tapasztalható. Bízom benne, hogy folytatódik a kedvező tendencia és nagyban mérséklődnek az allergiás tünetek.

 4. Bakonyi Z.

  Príma

 5. Meződy Marianne

  Évek óta használom, megelőzés céljából. Nincs is probléma azóta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szereket és a Doktor úr hozzáértését.

 6. Rein Klaudia

  A mozgásszervi csomag is bevált,épp ezért bíztam benne,hogy az allergia elleni csomag is használni fog.A kutyusom egy ideje már minden nyáron vakaródzik és ez az idén sajnos már eléggé durván kijött,Sebesre vakarta a lábát és a bőre apró,viszkető hólyagokkal volt tele.Nem csalódtam,már egy hét után látványosan csökkentek a tünetek.Mostanra napi egyszer ha vakaródzik és a hólyagok,sebek teljesen eltűntek.Köszönjük doktor úr,hogy a termékeivel megint segített!!

 7. Duskievicz Makai Veronika

  Szuper

 8. Szaller D.

  Nagyon szeretem a termékeket, az adott problémán segített, bár mi még nagyon az elején elcsíptük a dolgot, emiatt nem teljes erőbedobással adagoltam a kutyának, amit kellett, csak részletekben. Még így is gyönyörűen hatott!

 9. Anonim

  A sampont még nem próbáltuk, a többi termék szuper

 10. Anonim

  A készítmények nagyon jók, a mi kutyánk betegsége eddig még ismeretlen volt az állatorvosok körében. 2 évig a próbálkoztunk hagyományos orvoslással, eredménytelenül. (Amikor szteroidos kezelést javasoltak,akkor kezdtünk el alternatív megoldás után nézni.) Az ország legjobb specialistáit kerestük fel, akik a bőr betegségben jártasak. Legalább egy millió forinttal könnyebben és egy boldogtalan, fájdalmakkal küszködő, csontra soványodott kutyával próbáltuk megtalálni a helyes utat. Lyukas bél szindróma, Malassezia, és galand férgek okozta súlyos károsodásokat az Energy Vet allergia csomagjaival és Dr. Molnár Gábor által publikált táplálkozási segédletet követve sikerült a helyes mederbe terelni a kutyánk állapotát. A kutyánk már hízott, kedve jó, energia szintje a régi. A sebek begyógyultak kevesebb gyulladási hullám jelentkezik nála. Ami megfigyelhető az az, ha többet eszik a kutya vagy nyersebb a hús akkor viszket a bőre és pirosság jellemzi. Ez a fajta betegség sok időt és türelmet, valamint kitartást követel mind a gazditól mind a kutyától.
  Mi már 3x rendeltünk az allergia csomagból, mert a nagytestű kutyáknál az adagolás dupla mennyiségű, mint egy kis vagy közepes kutyánál. Egyszer próbáltam az összetevők alapján egy dobozt helyettesíteni Chlorella algával, és humin savval nem volt jó ötlet, mert gyulladt sebek jelentek meg, és az a jellegzetes szag is visszatért, de mivel másnap a Doktor Úr elküldte a megrendelt allergia csomagot így hál istennek túl nagy állapot romlás nem keletkezett csak egy kis gyulladás, mely másnapra szerencsésen felszívódott. Mivel ez egy nagyon kényes betegség, ahol a megfelelő sav-lúg arány fontos, de a túl sok gyomorsav pusztító az ilyen betegséggel küzdő állatok számára, így nem ajánlom senkinek, hogy szak avatatlanul kísérletezzen a kutyájával. Mi egy bőrápoló hab készítményt is használunk a kutyára ami, a fülben, has aljon illetve bárhol megjelenő gennyes sebek kezelésére nagyon jól működik (az ecetes lemosás alternatívájaként).

  #1 kép innen:Anonim
  #2 kép innen:Anonim
  #1 videó a következőtől: Anonim
 11. Sándorné Pásti

  A gyógyulás hosszú folyamat lesz de kis javulás már tapasztalható.

 12. Gaál Andrea

  Német juhász keverék kutyám van, sűrű aljszőrzettel. Tavaly mire kiderült, hogy nem sima vedléssel állok szemben, konkrétan már késő volt. Az állat patikából mindenféle drága készítményt rám beszéltek, de semmi nem segített, szteroidokról, injekció kúrákról hallani se akartam. Szeptemberre nagy felületeken kihullott szinte minden szőre, főleg mellkas, has tájékon. Sebesre rágta magát mindenhol. A pollenszezon végére megszűnt és talán némileg a probiotikum kúrának köszönhetőn, ami már saját gondolat volt, csak hogy valahogy segítsek rajta. Nem hagyott nyugodni ez a szenvedéssel teli időszak, borzasztóan sajnáltam a kutyát, tudtam, hogy ez elő fog jönni újra. Egy ajánlásnak köszönhetőn találtam rá az Energyvet oldalára. Idén tavasszal, amint kezdődött a vakarózás, azonnal megrendeltem ezt a komplex bőr csomagot. Először nem nagyon volt eredmény, de úgy a második hét után nagyon gyors javulást tapasztaltunk. Minden korabbinál egészségesebb, finomabb bundája lett a kutyának és a legfontosabb, hogy nem rágja halálra magát, nyugodt, kiegyensúlyozott, testsúlya se ingadozik. A szinte azonnal megjelenő hólyagok hamar el is múltak és nem lett belőlük hatalmas viszkető seb. Már a második csomagot rendeltem meg, nem szeretném, ha a legdurvább pollen időszakban megint előjönne a probléma. Se rágcsa, se csomók, se hólyagok. Csak boldog kutya napok 😀 köszönöm ezeket a homeopátiás szereket, nagy segítség számunkra!

 13. Bogár Cecília

  Meg nem tudok véleményt mondani a hatásosságáról 1hete eszi a kutyusom

 14. Anonim

  Kiváló termékek, rövid idön belül látványos eredmény!

 15. dr. Hoffmann Brigitta

  Annyi ideje még nem használjuk, hogy nagy változást vettünk volna észre, de reméljük idővel rendbe teszi a kutyát, aki minden zokszó nélkül elfogadja a tablettákat.

 16. Kovácsné Menyhárt Edit

  Most jár le az 1 hónap, a gyógyszerek már majdnem elfogytak, Lara kutyus összeszedte magát kicsit de sajnos a hátán lévő viszkető foltok nem nagyon javulnak.Az egyik egy régebbi műtéti heg (2. kép) valamint mellette egy kisebb folt (1.kép) ami már jobb volt de most újra úgy látszik hogy kihullik a szőr.

  #1 kép innen:Kovácsné Menyhárt Edit
  #2 kép innen:Kovácsné Menyhárt Edit
 17. Póczos Mercédesz

  Nagyon Örülünk hogy rátaláltunk Önökre kiválló a hatásuk

 18. Czeglédi Sándorné

  Az ár a mai viszonylatban kedvező, a termékek megjelenéséhez igazodik.

 19. Anonim

  Még a kezelés elején tartunk, de eddig jónak tűnik

 20. Horváth Zsófia

  Már egy éve szedjük az allergia csomagot, mert a 7 éves yorkim sajnos por, pollen és még sok minden másra allergiás. Teljesen elhagytuk a gyógyszert és csak ezeket a termékeket kapja. Nagyon elégedett vagyok és a kutyám sokkal energikusabb is.

 21. Marianne

  Fél éve adom a 2 éves Boston terrier kutyusomnak a bőr-szőr problémákra (Malassezia élesztőgombás bőrfertőzés, folyamatos szőrhullás, erőteljes vakarózás, nyaldosás, hasánál, belső combjainál megritkult szőr, kipirosodott bőr, elszórva piros kiütésekkel) a „bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag”szereit, a Doktor úr javaslata, tanácsa alapján.
  Ezeket szükségszerűen kiegészítve Regavet, Annovet, Imunovet és Cytovet szerekkel. A 6 hónapos kezelés eredményeként lassan, fokozatosan megszűntek a problémák. A Probiovet a székletevés problémáján segített.
  Egészségmegőrzésre és megelőzésre a doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát (kéthavonta a terápiás dózisok felét) tervezem, hogy a kutyusom továbbra is egészséges maradjon.
  Most is csak ajánlani tudom minden gazdinak a készítményeket és a Doktor úr hozzáértését.

 22. B.Anikó

  Pollenallergiás retriver-kuvasz kutyámnak rendeltem meg a csomagot. Október óta adom a szereket az ajánlásnak megfelelően. Hetente fürdettem az Epivet samponnal, ami jótékonyan nyugtatta a bőrét és csillapította a viszketést, selymes és jó illatú lett a szőre. Mostanra már a hátán keletkezett kopasz foltok is eltűntek, szépen benőtte az új bundája és újra van aljszőrzete. Az emésztése is rendeződött, és szemmel láthatóan jobb a közérzete, nagyobb a vitalitása. Nekünk nagyon bevált, ajánlom másoknak is.

 23. Tóth Tamásné

  Mindenkinek ajánlom a csomag szereit. 4 hét használat után szünni látszik a lábrágcsálás, valamint az emésztési probléma is megoldódni látszik.
  Hála és köszönet érte a DOKTOR ÚRNAK!!

 24. M. Marianne

  Bőrprobléma miatt (élesztőgomba elszaporodása) használom a csomag szereit. Az eltelt 1,5 hónap alatt szépen javul a kutyus állapota. Kevesebb viszketés, elmúló bőrpír és kiütés. A doktor úr javaslata alapján a táplálėkán is változtattam, kizártam a gyorsan bomló szénhidrátokat. Megoldódni látszik a probléma, mely a szereknek és a doktor úr javaslatainak tudható be. Köszönet érte.

 25. Inkeiné Vadál Éva

  Az allergia csomag szereit pár hete kezdtük használni. Meg vagyok elégedve, mert látható javulás történt. Mindenkinek tudom ajánlani.

 26. Kis Csilla

  Teljesen meg vagyunk elégedve vele. A kutyusnak elmúltak a panaszai, újra elkezdett kinőni a szőr a hátán.

 27. János Geröly

  Meg vagyunk elégedve, visszanyerte gyorsaságat a kutyus.
  De vannak gyenge előjelek a fűl gyulladással kapcsolatban.
  Bátran merem ajánlaní bámelyik kisállat gazdinak.

Mondd el a véleményed