Akció!

Bőrbetegségek, allergiák csomag

37000 Ft 33300 Ft

(17 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet vagy 1db Pet Shampoo, 1db Stomach Digestive Helper

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya és macska bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag

Kutya és macska bőrbetegségek kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segítik az immunrendszer egyensúlyi állapotának kialakítását (allergiák esetén fontos), a gyulladások csökkentését, a szövődményeket okozó baktériumok és erjesztőgombák visszaszorítását belsőleg és külsőleg is, a szőrhullás és a viszketés csillapítását, majd megszűnését, a nedves, bűzös bőrfelület szárítását és szagtalanná válását.

Lényeges része e kezelésnek a bél egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán, továbbá az allergiák hátterében meglévő un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket az előnyös változásokat segít visszaállítani ez a szerkombináció.

Kutya és macska bőrbetegségek okai, tünetei és kezelésük >>>

Allergiás és más viszketegséget okozó betegségek >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Supreme Immunity weboldal

Bőrbetegségek, allergiák csomag termékről 17 értékelés

 1. Sándorné Pásti

  A gyógyulás hosszú folyamat lesz de kis javulás már tapasztalható.

 2. Gaál Andrea

  Német juhász keverék kutyám van, sűrű aljszőrzettel. Tavaly mire kiderült, hogy nem sima vedléssel állok szemben, konkrétan már késő volt. Az állat patikából mindenféle drága készítményt rám beszéltek, de semmi nem segített, szteroidokról, injekció kúrákról hallani se akartam. Szeptemberre nagy felületeken kihullott szinte minden szőre, főleg mellkas, has tájékon. Sebesre rágta magát mindenhol. A pollenszezon végére megszűnt és talán némileg a probiotikum kúrának köszönhetőn, ami már saját gondolat volt, csak hogy valahogy segítsek rajta. Nem hagyott nyugodni ez a szenvedéssel teli időszak, borzasztóan sajnáltam a kutyát, tudtam, hogy ez elő fog jönni újra. Egy ajánlásnak köszönhetőn találtam rá az Energyvet oldalára. Idén tavasszal, amint kezdődött a vakarózás, azonnal megrendeltem ezt a komplex bőr csomagot. Először nem nagyon volt eredmény, de úgy a második hét után nagyon gyors javulást tapasztaltunk. Minden korabbinál egészségesebb, finomabb bundája lett a kutyának és a legfontosabb, hogy nem rágja halálra magát, nyugodt, kiegyensúlyozott, testsúlya se ingadozik. A szinte azonnal megjelenő hólyagok hamar el is múltak és nem lett belőlük hatalmas viszkető seb. Már a második csomagot rendeltem meg, nem szeretném, ha a legdurvább pollen időszakban megint előjönne a probléma. Se rágcsa, se csomók, se hólyagok. Csak boldog kutya napok 😀 köszönöm ezeket a homeopátiás szereket, nagy segítség számunkra!

 3. Bogár Cecília

  Meg nem tudok véleményt mondani a hatásosságáról 1hete eszi a kutyusom

 4. Anonim

  Kiváló termékek, rövid idön belül látványos eredmény!

 5. dr. Hoffmann Brigitta

  Annyi ideje még nem használjuk, hogy nagy változást vettünk volna észre, de reméljük idővel rendbe teszi a kutyát, aki minden zokszó nélkül elfogadja a tablettákat.

 6. Kovácsné Menyhárt Edit

  Most jár le az 1 hónap, a gyógyszerek már majdnem elfogytak, Lara kutyus összeszedte magát kicsit de sajnos a hátán lévő viszkető foltok nem nagyon javulnak.Az egyik egy régebbi műtéti heg (2. kép) valamint mellette egy kisebb folt (1.kép) ami már jobb volt de most újra úgy látszik hogy kihullik a szőr.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Kovácsné Menyhárt Edit
  Image #2 from Kovácsné Menyhárt Edit
 7. Póczos Mercédesz

  Nagyon Örülünk hogy rátaláltunk Önökre kiválló a hatásuk

 8. Czeglédi Sándorné

  Az ár a mai viszonylatban kedvező, a termékek megjelenéséhez igazodik.

 9. Anonim

  Még a kezelés elején tartunk, de eddig jónak tűnik

 10. Horváth Zsófia

  Már egy éve szedjük az allergia csomagot, mert a 7 éves yorkim sajnos por, pollen és még sok minden másra allergiás. Teljesen elhagytuk a gyógyszert és csak ezeket a termékeket kapja. Nagyon elégedett vagyok és a kutyám sokkal energikusabb is.

 11. Marianne

  Fél éve adom a 2 éves Boston terrier kutyusomnak a bőr-szőr problémákra (Malassezia élesztőgombás bőrfertőzés, folyamatos szőrhullás, erőteljes vakarózás, nyaldosás, hasánál, belső combjainál megritkult szőr, kipirosodott bőr, elszórva piros kiütésekkel) a „bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag”szereit, a Doktor úr javaslata, tanácsa alapján.
  Ezeket szükségszerűen kiegészítve Regavet, Annovet, Imunovet és Cytovet szerekkel. A 6 hónapos kezelés eredményeként lassan, fokozatosan megszűntek a problémák. A Probiovet a székletevés problémáján segített.
  Egészségmegőrzésre és megelőzésre a doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát (kéthavonta a terápiás dózisok felét) tervezem, hogy a kutyusom továbbra is egészséges maradjon.
  Most is csak ajánlani tudom minden gazdinak a készítményeket és a Doktor úr hozzáértését.

 12. B.Anikó

  Pollenallergiás retriver-kuvasz kutyámnak rendeltem meg a csomagot. Október óta adom a szereket az ajánlásnak megfelelően. Hetente fürdettem az Epivet samponnal, ami jótékonyan nyugtatta a bőrét és csillapította a viszketést, selymes és jó illatú lett a szőre. Mostanra már a hátán keletkezett kopasz foltok is eltűntek, szépen benőtte az új bundája és újra van aljszőrzete. Az emésztése is rendeződött, és szemmel láthatóan jobb a közérzete, nagyobb a vitalitása. Nekünk nagyon bevált, ajánlom másoknak is.

 13. Tóth Tamásné

  Mindenkinek ajánlom a csomag szereit. 4 hét használat után szünni látszik a lábrágcsálás, valamint az emésztési probléma is megoldódni látszik.
  Hála és köszönet érte a DOKTOR ÚRNAK!!

 14. M. Marianne

  Bőrprobléma miatt (élesztőgomba elszaporodása) használom a csomag szereit. Az eltelt 1,5 hónap alatt szépen javul a kutyus állapota. Kevesebb viszketés, elmúló bőrpír és kiütés. A doktor úr javaslata alapján a táplálėkán is változtattam, kizártam a gyorsan bomló szénhidrátokat. Megoldódni látszik a probléma, mely a szereknek és a doktor úr javaslatainak tudható be. Köszönet érte.

 15. Inkeiné Vadál Éva

  Az allergia csomag szereit pár hete kezdtük használni. Meg vagyok elégedve, mert látható javulás történt. Mindenkinek tudom ajánlani.

 16. Kis Csilla

  Teljesen meg vagyunk elégedve vele. A kutyusnak elmúltak a panaszai, újra elkezdett kinőni a szőr a hátán.

 17. János Geröly

  Meg vagyunk elégedve, visszanyerte gyorsaságat a kutyus.
  De vannak gyenge előjelek a fűl gyulladással kapcsolatban.
  Bátran merem ajánlaní bámelyik kisállat gazdinak.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés