Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #125733
  katonazsa
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy körülbelül 5 és fél éves (utcáról összeszedett) tacskószerű törzsű keverék kutyám, 6,5 kg-os.
  Nagyon mozgékony, nagyon ugrálós.
  December 28-án este, minden előzmény nélkül a fotelra felugráskor furcsán többször rugózott, majd nagyot sikítva érkezett. Minden megszokott mozdulat fájt neki, de lábra állt.
  Másnap az orvos tapintással vizsgálta, azt mondta, hogy porckorongsérve van, injekciót kapott, és tablettákat.
  2-szer fél Canidryl 50 mg, és fél Milgammát.
  Az első napi gyógyszerszedés után úgy ugrált, mintha mi sem történt volna, az orvos utasítása szerint feleztem a gyógyszeradagot, de vissza kellett térni a reggel fél, este negyed adagra (nincs több gyógyszerem), mert újra fájdalmakat mutatott.
  Szeretném, ha elkerülnénk a műtétet, többen ajánlották az oldalon lévő készítményt, kérem segítsen abban, hogy mit rendeljek neki, hogyan adagoljam.
  Köszönöm.

  #129064
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Zsa! A porckorongsérv kezelésére és megelőzésére ezt a csomagot alkalmazom sikerrel: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/mozgasszervi-es-gerincproblemak-kiegeszito-kezelesere/ Így adagolja: https://energy-vet.hu/gyogyszer-adagolas-allatoknak/ Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.