Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #178280
  tsuby
  Felhasználó

  Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

  10 éves lány cicámnak egy vérvétel alapján pajzsmirigy túlműködése van (tT4 – 74,9 nmol/L, a vérkép egyebekben jó). Tünetei nem nagyon vannak, belső combok szőrhiányosak, illetve újabban néha köhécsel/nyeldekel (immungyengülés?), de amúgy jól van. A kérdésem, hogy van-e olyan termékük, amit erre javasolna? A GYNEVET, ha jól olvastam alul működésre van, vagyis ellenjavallt ez esetben(?) Köszönöm válaszát.

  Csaba

  #181087
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Csaba! Sajnos félreértette , hogy hova kellene írnia , ha tőlem szertne kérdezni. Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

  De mivel már benne vagyok ebben a kérdésben válaszolok rá.
  A pajzsmirigy túl működést a lyukas bél szindroma miatt kialakuló bélgyulladás során képződött Anti TSH receptor antitestek váltják ki. Ezek képződésének megakadályozása a fő feladat, hogy bármilyen eredményt érjünk el. Vagyis a megfelelő eredményt a lyukas bél szindroma eredményes kezelésével érhetjük el, melyről itt olvashat: https://energy-vet.hu/kezelesi-protokollok/emesztessel-kapcsolatos/lyukas-bel-szindroma/ A kezelésére ezt a csomagot javaslom: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/emesztoszervi-megbetegedesek-kiegeszito-kezelesere/ üdv dr. molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.