EAR EASE

7500 Ft

(10 vásárlói értékelés)

Leírás

EAR EASE – Fül egészség támogató

Leírás:
KIEGÉSZÍTŐ ÁLLATELEDEL KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE.
100%-BAN TERMÉSZETES. ÁLLATORVOSI TAPASZTALATOK ALAPJÁN ÖSSZEÁLLÍTOTT NAGY HATÉKONYSÁGÚ, JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS HASZNOSULÓ HATÓANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNY KIVONATOKAT, TERMÉSZETES VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZ.
SEGÍTHET FENNTARTANI A NORMÁLIS FÜLZSÍR TERMELŐDÉST. TÁMOGATHATJA A TEST MÉREGTELENÍTŐ FUNKCIÓIT EZÁLTAL SEGÍTHETI A FÜLVÁLADÉK KÉPZŐDÉS CSÖKKENTÉSÉT ÉS A VÉR ÉS NYIROK TISZTÁN TARTÁSÁT. CSILLAPÍTHATJA A HALLÓJÁRAT GYULLADÁS OKOZTA VISZKETÉST ÉS IRRITÁCIÓT.

Alkalmazási lehetőségek:
A termék alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi diagnózist. Alkalmazható az egészséges állapot fenntartására, továbbá az alábbi betegségek állatorvos által javasolt kezelésének támogatására a következő esetekben: váladékozó nedves és kipirulással járó száraz hallójárat gyulladások, erős fülzsír és váladék képződés, viszkető fülkagylók,

Összetevők: Pericarpium Citri Reticulate Viride extract ( 16%), Radix Scutellariae extract ( 14%), Fructus Luffae Retinervus extract ( 13%), Herba Lophatheri extract ( 12%), Cortex Moutan extract ( 10%), Fructus Tribuli extract ( 9%), Radix Bupleuri extract ( 9%), Herba Artemisiae Annuae extract ( 9%), Spica Prunellae extract ( 8%)

Beltartalom 1 kapszulában, minőségi paraméterek:

 • Pericarpium Citri Reticulate Viride extract 64mg
 • Radix Scutellariae extract 56 mg
 • Fructus Luffae Retinervus extract 52mg
 • Herba Lophatheri extract 48 mg
 • Cortex Moutan extract 40mg
 • Fructus Tribuli extract 36 mg
 • Radix Bupleuri extract 36 mg
 • Herba Artemisiae Annuae extract 36mg
 • Spica Prunellae extract 32mg

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, töltelékanyagot, tartósítószert.  GMO mentes!

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyáknak és macskáknak: 5 ttkg-ig 0,5 kapszula/nap, 10 ttkg -ig 1 kapszula/nap, 10-20 ttkg – 2 kapszula/nap, 20-40 ttkg – 3 kapszula/nap, 40 ttkg felett – 4 kapszula/nap. A napi adagot 2 részletben is be lehet adni.  Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni.

Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.
Mellékhatás: Nem ismert

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. A termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, ezért a levegő páratartalmától óvni szükséges. A tárolóedényt minden használat után gondosan le kell zárni a nedvszívás elkerülése végett.
Származási hely: Európai Unió
Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240
reg. szám.: α HU 08-4-00010
90 db kapszula (400 mg/ kapszula) dobozonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záros, műanyag dobozban)

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

EAR EASE termékről 10 értékelés

 1. Névtelen

  németjuhászom füle rendben van mióta ezt kapja

 2. Névtelen

  A terméket az Audivet fülcseppel együtt alkalmaztam. Nagyon sokat segített a kutyám fülproblémáján, levette a gyulladást. A tabletta alkalmazása óta nem rázza és nem is vakarja a fülét.
  Az epilepsziára alkalmazható teremékeiket is használom nagyon jó eredménnyel, azóta nem volt rohama a kutyámnak. Szívesen ajánlom a termékeiket másoknak is. Köszönöm!

 3. Névtelen

  Nagyon szeretjük. A fülvakarózás és a belső fül gyulladása teljesen megszűnt. Köszönjük.

 4. Böröcz Katalin

  Nagyon hatásos a termék.

 5. Klúcsik V.

  Az első 3 hetes kezelés után mondhatom, hogy a Füles francia bulldog kutyusunk állandó gyulladásban lévő füle már nincs állandó gyulladásban, egyértelműen használ neki az Ear Ease, nem vörös a füle és nem is termelődik már benne annyi váladék, nem is vakarja olyan sűrűn, nekünk jó választás volt a kapszula.

 6. Anonim

  Kutyusom kevésbé vakarja a füleit tőle.

 7. Böröcz Katalin

  Fül kezelésére használom régóta! Az állatorvos akinél voltunk lemondott a kutyámról! De örülök,hogy rátaláltam a termékekre!

 8. Kisné Fehér Éva

  Most kezdtem még csak adni, de szinte napok alatt megszűnt a fülvakarás a westiemnek.

 9. Anonim

  Szuper

 10. k.jenni93

  Sötét váladékos fülprobléma miatt rendeltem meg az audivet cseppel együtt és rengeteget segített!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Mondd el a véleményed