KRILL OMEGA D3+K2 FULL TRANS GÉL ( TERMÉSZETES D3+K2 VITAMIN KRILL OLAJBAN )

6500 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Krill olaj Omega 3

Leírás:
Kizárólag természetes eredetű, nagy hatékonyságú és tisztaságú Antarktisz-i Krill olajból és vitaminokból álló immunrendszer erősítő táplálékkiegészítő kisállatoknak, magas hatóanyag tartalommal.
100% természetes!

​Az Antarktisz-i Krill olaj a leghatékonyabb Omega 3 zsírsav bázis, az asztaxantin tartalma miatt az egyik legerősebb antioxidáns.
​Semlegesíti a DNS-t károsító szabadgyököket. Növeli a szervezet ellenálló képességét.

​Támogatja az immunrendszert, allergiák esetében is. ​

A csontozat, bőr, szőrzet, a keringési és érrendszer állapotának egészséges működését segíti.
​Támogatja az összes testi sejt működését.​ Hatékony a daganatos megbetegedések megelőzésében.
Segíti a környezeti ártalmak kivédését. ​Lassítja az öregedési folyamatokat.
A K2-vitamin (MK-7, Full Trans) biológiailag aktív, legjobban hasznosuló forma, természetes formában a japán natto erjesztett élelmiszerben van jelen és ebből természetes úton van kivonva.

Laboratóriumi vizsgálata alapján 99,8% – ban hasznosuló full trans forma, amely teljes mértékben hasznosul a szintetikus K vitamintól eltérően. Aktiválja az osteocalcin nevű csontfehérjét, amely a vérben keringő kalciumot a csontokhoz tudja szállítani és oda be tudja építeni, így a csontritkulást megállítja és a csontosodást támogatja. Segíti a kálcium lerakódások feloldódását azokról a helyekről ahol a szervezetben normális esetben nem fordulhat elő (erek fala- érelmeszesedés, szívbelhártya, szívbillentyűk- billentyűelégtelenség, fogak- fogkő, vese és húgyutak- vese és hólyagkő, szemlencse- szürkehályog) Ezek megelőzésében és visszafordításában is fontos szerepe van.

Alkalmazás:

 • immunrendszer működésének erősítése
 • a szervezet regenerálása
 • ellenállóképesség növelése
 • egészséges bőr és szőrzet kialakítására és fenntartására
 • vedlés mennyiségének és időszakának csökkentésére, az új szőrzet kialakulásának támogatására
 • szőrhullás, viszketegség
 • keringési rendszer támogatása
 • érelmeszesedés
 • fogkő
 • szürkehályog
 • magas vérnyomás
 • vesekő
 • idegrendszeri problémák
 • egészséges csontképződés
 • daganatos megbetegedések megelőzése
 • daganatos megbetegedések
 • kölyköknél az egészséges csontok, bőr, szőr, kialakulására
 • idős állatok öregségi tüneteinek megelőzésére, csökkentésére

Rendszeres adagolása támogatja az immunrendszer működését, a csontozat, a bőr és a szőrzet jó minőségének fenntartását.

Összetevők 1 ml-ben: Antarktisz-i Krill olaj 0,75ml, 75,0%, D3 vitamin (kolekalciferol) 1000NE, 0,2%, K2 vitamin (MK7, menakion 7 total trans változat) 40 microgram 0,4% Extra szűz oliva olaj , 0, 244ml, 24,4%

Beltartalom, minőségi paraméterek: Antarktiszi krill olaj (Összes foszfolipid: 44.835 g/100g, Omega-3: 22,58 g/100g, EPA eikozapentaén-sav: 11.90 g/100g, DHA dokozahexaén-sav: 6.99 g/100g, Asztaxantin: 230.82 mg/kg ), D3 vitamin (természetes hal máj eredetű) 1000NE/ ml, K2 vitamin teljes transz forma (MK7) (fermentált non GMO szója eredetű) 40 Micro gramm/ml.

Peroxid érték: előírt ≤0.2 g/100g, mért 0.026 g/100g.

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket. GMO mentes.

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyának és macskának: 0,5 ml/5 testtömeg kg/ nap, szájon át beadva. 1 adagoló pumpa nyomás kb. 0,25 ml. Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag időlegesen duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni. A húsevők számára kellemes, kis rák ízű, ezért még a macskák döntő többsége is szívesen fogyasztja. Első adagolás megkezdése előtt néhány pumpálás szükséges lehet. Talpára állított helyzetben tárolandó. A termék csak természetben előforduló anyagokat tartalmaz, ezért meg kell védeni a levegő nedvességétől. A tartályt minden használat után gondosan le kell zárni.

Fontos figyelmeztetés!

Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.

Ennek a problémának a megoldása ( függően a gyártásnál alkalmazott tubus típusától):

 1. A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül.
 2. Más típusú pumpa is forgalomba került, melynek alján szintén van egy lélegző nyílás, de ennek a megindulásához nem szükséges a nyíláson át nyomást gyakorolni. Ennél fejjel lefelé állásba fordítjuk a flakont és úgy pumpáljuk még pár alakalommal, amíg érezhetően a vákuum megmozdítja a szivattyút a házában.

A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.

Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Kagylóra való allergia esetén nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.

Mellékhatás: Nem ismert

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. Az adagolóflakon kupakját minden használat után gondosan vissza kell zárni.

Származási hely: Európai Unió

Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240

reg. szám.: α HU 08-4-00010

40 ml gél olaj és vitamin keverék flakononként (airless adagolópumpás flakonban)

Kutya epilepsziáról bővebben >>>

Epilepszia csomag >>>

Értékelések

 1. Avatar

  Balogh H.

  A kutyáim imádják. Mióta eszik a fogaik is fehérebbek.

 2. Avatar

  Hajnalka Vittman

  Ismertem a terméket nagyon szuper, csak a cicák sajnos nem nagyon szeretik.

 3. Avatar

  Szabados Piroska

  Most kezdtem használni, úgy vettem észre kevésbé hullik a kutyusom szőre.

 4. Avatar

  Balogh Judit

  Jó termék de az adagolás nehézkes. Nem minden pumpálás ad eredményt

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Balogh Judit
 5. Avatar

  Korinek Ágota

  Sajnos nem tudom elérni, hogy megegye! Ha bele keverem a tartalmát a kedvenc alu tasakos kajájába inkább az imádott nedves kajáját sem eszi meg. A szájába cseppentés nem működik nála. Hiába lenne rá 3 felnőtt, hogy kettő lefogja(ezt a kevéssé filantrop (maine coon) fajtát) mire végeznénk kb. hármunknak egy szeme maradna. Így sajnos hiába adtam ki ezt a rengeteg pénzt. Mindezek ellenére, hajlandó lennék ha lenne injekciós kúrát megfizetni Szira és a mi nyugalmunk érdekében. Létezik ilyen?????????? Ha igen hol tudom megrendelni?????

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Ágota! Ilyen nehéz esetben ezeket a megoldásokat tudja választani: Macskák kezelése Energyvet és Supreme Immunity készítményekkel:

   Valamennyi Supreme Immunity kapszulás készítmény kapszulája kibontható és por formájában is beadható illetve hozzákeverhető kedvenc ételhez, folyadékhoz és úgy beadható. Amelyik macska szereti a tejszínt annak abba is keverhetünk készítményt, vagy mézes tejszínt is használhatunk. Vannak macskák, amelyek a kapszulás készítményeket por formájában a szokásos ételükre szórva is elfogyasztják.

   Jó lehetőség még – a magától nem táplálkozó macskáknak is – nyers húsból készített pépbe keverni a szükséges készítményeket. Amelyeket fecskendőből beadhatunk a kedvenceknek.

   Van lehetőség az alábbi – macskák számára igen kellemes ízű – port is rendelni és azzal keverni a kapszulák tartalmát, mely az ételüket is megízesíti és kedvezőbben elfogadják vele a szokatlan ízeket: YUMMY PET Táplálék ízesítő
   Amikor már minden fent felsorolt módszert megpróbáltunk, akkor a mini kapszulás ( “4” méretű kapszula Zselatin kapszula az egyszerűbb gyógyszer beadáshoz ) módszert igénybe vehetjük. Ez különösen érzékeny, vagy amikor már minden más módszert elutasító vagy terminális állapotban lévő nagy beteg állatokon kerül szóba. Ilyenkor kis méretű zselatin kapszulába cseppentjük és szórjuk a beadandó cseppeket és porokat, majd csipesszel vagy rugalmas végű kapszula beadóval ( Kapszula beadó ) beadjuk a betegnek. Ezzel az ellenállás mértéke jelentősen csökkenthető és biztonságosan , sérülés okozás veszélye nélkül beadhatjuk a szükséges kiegészítőket. Ebből már többet is megpróbált, de a kisméretű kapszulába való betöltést és a kapszula beadóval való beadással még próbálkozhat. Sajnos ezek természetes növényi kivonatok, melyeket injekciós módszerrel nem lehet beadni. Üdv Dr. Molnar

 6. Avatar

  Kovács E.

  A termék nagyon jó! Csak ajánlani tudom! A kutyusom szinte felpörög tőle…a szőre pedig sosem volt ennyire fényes és bársonyos 😊 Az adagoló pumpájával akadtak gondok ,de felhívtam a forgalmazót ,kaptam útmutatást,így ez is megoldódott! 😊

 7. Avatar

  Horváth Józsefné

  Energikusabb lett és ellenállobb!

 8. Avatar

  Nagy M.

  9 éves beagle kapja, nagyon szereti. Kissé nehézkes az adagolója, egy darabig működik aztán eldugul bárhogy is próbálkozom így aztán letekerem a pumpáját és szemre adagolom az ételbe.

 9. Avatar

  Borodi Zsuzsanna

  Ezzel egy kicsit birkózunk, már a flakon láttan szaladminden felé. De azért megoldjuk, sok simivel, meg egy kis jutalommal.

 10. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett

 11. Avatar

  Romencsákné Schmidt Ágnes

  Nem mertem kipróbálni😢

 12. Avatar

  Takács M.

  Tökéletesen elégedettek vagyunk a termékkel! Mióta szedi a kutyusunk a probléma megoldódott.

 13. Avatar

  edina.bollerne

  Kedves Doktor Úr,

  remek termék, már a második flakonnal fogyasztják maine coon cicáim és imádják. Az első vásárlásnál semmi problémám nem volt az olaj adagolásával, minden alkalommal kipumpálható volt a flakonból. A legutóbbi beszerzésénél viszont hasonló problémával szembesültem, mint az előttem szóló pár gazdi: képtelenség kipumpálni az olajat bárhogy próbálom (úgy, ahogyan kétféleképpen Ön is tanácsolta fentebb) – csak “kínlódik”, a flakon körben és a kezem tiszta olaj, oda viszont nem megy, ahová kellene. Nem az olaj sűrűbb, hanem az eszközzel van probléma, amibe töltötték. Ez azért bizonyos számomra, mivel korábban tapasztaltam, hogy ez a sűrű olaj ki tud azért minden probléma nélkül ürülni a flakonból. Ez csak azt jelentheti, hogy az egyik termék a pumpa miatt selejtes, a másik jól használható. Nem lehetne más megoldást találni esetleg, hogy a sorozatos reklamáció megelőzhető legyen? Még egyszer hangsúlyozom: a beltartalommal nagyon meg vagyunk elégedve, de mit sem ér, ha nem felhasználó barát a külső.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Edina! Hála Istennek nem sok reklamáció érkezik a pumpa állapotával kapcsolatban. De azért nem tudom kizárni, hogy lehet hibás pumpa. Ilyen esetben kérem visszaküldeni és kicserélem a terméket, amint én is meggyőződtem a hibás flakonról. Üdv Dr Molnar

 14. Avatar

  Alberti R.

  Nagyon rossz az adagoloja, kb hasznalhatatlan!!

  Uploaded video(s):

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! A Krill vákumpumpa adagolása az itt leírtak szerint történhet, melyet a termékleírásban a honlapon olvashat, de ide is bemásolom: Fontos figyelmeztetés!
   Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.

   Ennek a problémának a megoldása ( függően a gyártásnál alkalmazott tubus típusától):

   A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül.
   Más típusú pumpa is forgalomba került, melynek alján szintén van egy lélegző nyílás, de ennek a megindulásához nem szükséges a nyíláson át nyomást gyakorolni. Ennél fejjel lefelé állásba fordítjuk a flakont és úgy pumpáljuk még pár alakalommal, amíg érezhetően a vákuum megmozdítja a szivattyút a házában.
   A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.

 15. Avatar

  Virág Mariann

  Kevés idő telt el azóta

 16. Avatar

  Paksa Enikő

  Csodás termék, láthatóan javul a szőrzet állapota. Állataimnak a bundájukra teszem, nálunk így vált be :-).

 17. Avatar

  Kovácsné Kiss V.

  A kutya szőrzetén hamar látszott a változás, sokkal fényesebb, egészségesebb .

 18. Avatar

  Radványi-Dudás Andrea

  1 éve műtötték a gerincével a kiskutyámat, a termék segített a felépülésben, ezért azóta is kapja, jó kedvű és fürge tőle

 19. Avatar

  Nemes Nóra

  Kiváló termék.

 20. Avatar

  Horváth-Fodor R.

  Kutyusomnak nagyon ízlik, könnyen adagolható az ételéhez, nagyon fontos vitaminokat tartalmaz, kár, hogy előbb nem ismertem a terméket

 21. Avatar

  Kelemenné Varga Györgyi

  2 éve adom a kutyámnak energikus szép a szőre pedig ő beteg cushingos

 22. Avatar

  Meződy Marianne

  Régóta használom, szuper!

 23. Avatar

  Anikó Herke

  szőre megerősítésére, Imádja 🙂

 24. Avatar

  Enikő

  Két cicámnak és kutyusunknak is adom, máj-veseproblémára több készítménnyel együtt, mint a Multivit Mega C, Digestive Enzymes, Liver Detox, Renal Support, Chitosane, Stomach Bowel. A hatása az étrend átállítással a hagyományos konzervről a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldségek kacsazsírral menüvel együtt, csodálatos pozitív változásokat hozott. Cicáim étvágya kitűnő, gyarapodtak súlyban, erősödtek, székletük normalizálódott, kutyusunk szőre csodálatosan fényessé vált, megszűnt a korpásodása és szemmel láthatóan mozgékonyabb, élénkebb, aktívabb. Szinte hihetetlen látni, hogy mennyire örülnek a megújult menüjüknek :-). Doktor Úr tanácsai életmentőek, hálás köszönetünk értük! 
  Kedves Gazdik! Kérem ne adják fel a pumpálás miatti esetleges kellemetlenség miatt! A termék alatt ott áll a megoldás, mégpedig 🙂 :
  “Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.
  Ennek a problémának a megoldása: A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül. A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.” Sok sikert! Megéri a próbálkozást! 🙂

 25. Avatar

  Mózes R.

  Ez a fajta pumpás adagoló nehezen használható. Nem is minden nyomásra jön az olajból és nem is azonos mennyiségekben, ez ellehetetleníti az adagolást és a használatot.

 26. Avatar

  Krebán Miklós

  Ez is működik.Köszönöm.

 27. Avatar

  Turinè T.

  Sajnálatos módon a pumpa része nem működik megfelelően,alig lehet pumpalni,ennyi pénzért az ember többet várna….

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Kérem írja meg pontosabban , hogy mi nem működik a pumpa részénél. Köszönöm. Dr.Molnar

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés