KRILL OMEGA D3+K2

6500 Ft

(78 vásárlói értékelés)

Leírás

KRILL OMEGA D3+K2 FULL TRANS GÉL ( TERMÉSZETES D3+K2 VITAMIN KRILL OLAJBAN )

Leírás:
Kizárólag természetes eredetű, nagy hatékonyságú és tisztaságú Antarktisz-i Krill olajból és vitaminokból álló immunrendszer erősítő táplálékkiegészítő kisállatoknak, magas hatóanyag tartalommal.
100% természetes!

​Az Antarktisz-i Krill olaj a leghatékonyabb Omega 3 zsírsav bázis, az asztaxantin tartalma miatt az egyik legerősebb antioxidáns.
​Semlegesíti a DNS-t károsító szabadgyököket. Növeli a szervezet ellenálló képességét.

​Támogatja az immunrendszert, allergiák esetében is. ​

A csontozat, bőr, szőrzet, a keringési és érrendszer állapotának egészséges működését segíti.
​Támogatja az összes testi sejt működését.​ Hatékony a daganatos megbetegedések megelőzésében.
Segíti a környezeti ártalmak kivédését. ​Lassítja az öregedési folyamatokat.
A K2-vitamin (MK-7, Full Trans) biológiailag aktív, legjobban hasznosuló forma, természetes formában a japán natto erjesztett élelmiszerben van jelen és ebből természetes úton van kivonva.

Laboratóriumi vizsgálata alapján 99,8% – ban hasznosuló full trans forma, amely teljes mértékben hasznosul a szintetikus K vitamintól eltérően. Aktiválja az osteocalcin nevű csontfehérjét, amely a vérben keringő kalciumot a csontokhoz tudja szállítani és oda be tudja építeni, így a csontritkulást megállítja és a csontosodást támogatja. Segíti a kálcium lerakódások feloldódását azokról a helyekről ahol a szervezetben normális esetben nem fordulhat elő (erek fala- érelmeszesedés, szívbelhártya, szívbillentyűk- billentyűelégtelenség, fogak- fogkő, vese és húgyutak- vese és hólyagkő, szemlencse- szürkehályog) Ezek megelőzésében és visszafordításában is fontos szerepe van.

Alkalmazás:

 • immunrendszer működésének erősítése
 • a szervezet regenerálása
 • ellenállóképesség növelése
 • egészséges bőr és szőrzet kialakítására és fenntartására
 • vedlés mennyiségének és időszakának csökkentésére, az új szőrzet kialakulásának támogatására
 • szőrhullás, viszketegség
 • keringési rendszer támogatása
 • érelmeszesedés
 • fogkő
 • szürkehályog
 • magas vérnyomás
 • vesekő
 • idegrendszeri problémák
 • egészséges csontképződés
 • daganatos megbetegedések megelőzése
 • daganatos megbetegedések
 • kölyköknél az egészséges csontok, bőr, szőr, kialakulására
 • idős állatok öregségi tüneteinek megelőzésére, csökkentésére

Rendszeres adagolása támogatja az immunrendszer működését, a csontozat, a bőr és a szőrzet jó minőségének fenntartását.

Összetevők 1 ml-ben: Antarktisz-i Krill olaj 0,75ml, 75,0%, D3 vitamin (kolekalciferol) 1000NE, 0,2%, K2 vitamin (MK7, menakion 7 total trans változat) 40 microgram 0,4% Extra szűz oliva olaj , 0, 244ml, 24,4%

Beltartalom, minőségi paraméterek: Antarktiszi krill olaj (Összes foszfolipid: 44.835 g/100g, Omega-3: 22,58 g/100g, EPA eikozapentaén-sav: 11.90 g/100g, DHA dokozahexaén-sav: 6.99 g/100g, Asztaxantin: 230.82 mg/kg ), D3 vitamin (természetes hal máj eredetű) 1000NE/ ml, K2 vitamin teljes transz forma (MK7) (fermentált non GMO szója eredetű) 40 Micro gramm/ml.

Peroxid érték: előírt ≤0.2 g/100g, mért 0.026 g/100g.

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket. GMO mentes.

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyának és macskának: 0,5 ml/5 testtömeg kg/ nap, szájon át beadva. 1 adagoló pumpa nyomás kb. 0,25 ml. Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag időlegesen duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni. A húsevők számára kellemes, kis rák ízű, ezért még a macskák döntő többsége is szívesen fogyasztja. Első adagolás megkezdése előtt néhány pumpálás szükséges lehet. Talpára állított helyzetben tárolandó. A termék csak természetben előforduló anyagokat tartalmaz, ezért meg kell védeni a levegő nedvességétől. A tartályt minden használat után gondosan le kell zárni.

Fontos figyelmeztetés!

Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.

Ennek a problémának a megoldása ( függően a gyártásnál alkalmazott tubus típusától):

 1. A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül.
 2. Más típusú pumpa is forgalomba került, melynek alján szintén van egy lélegző nyílás, de ennek a megindulásához nem szükséges a nyíláson át nyomást gyakorolni. Ennél fejjel lefelé állásba fordítjuk a flakont és úgy pumpáljuk még pár alakalommal, amíg érezhetően a vákuum megmozdítja a szivattyút a házában.

A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.

Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Kagylóra való allergia esetén nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.

Mellékhatás: Nem ismert

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. Az adagolóflakon kupakját minden használat után gondosan vissza kell zárni.

Származási hely: Európai Unió

Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240

reg. szám.: α HU 08-4-00010

40 ml gél olaj és vitamin keverék flakononként (airless adagolópumpás flakonban)

Kutya epilepsziáról bővebben >>>

Epilepszia csomag >>>

KRILL OMEGA D3+K2 termékről 78 értékelés

 1. Jánosné Feth

  Kiváló

 2. Anonim

  valószinüleg jó, csak a kutyámnak nem izlik

 3. Kardosné Pajor Zsuzsanna

  Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel, mi epilepsziára kezdtük el használni York-i kutyusunknak és abszolút csak ajánlani tudjuk mindenkinek, nekünk nagyon bevált a csomag, biztos hogy rendszeres vásárlók leszünk!
  Köszönjük🙏☺️

 4. Németh E.

  Egy hét után a gyulladás megszünt a szájában és kevésbé volt büdös a lehelete.

 5. Szobolits Mária

  Kiváló.

 6. Magyar H.

  Brúnó fogkövei a két hetes használat óta látványosan csökkennek. Kevésbé vakarózik.

 7. Zsarnovszki A.

  Cukorbetegségből adódó szürkehályog kezelésére rendeltem. A pumpa jól működik, az adagolás egyszerű. A szürkehályogot nem szünteti meg, de mérsékli az előrehaladottságát.

 8. Görög Regina

  Imádja a boxerem és nagyon jót tesz neki!

 9. Borbély Szabina Niké

  Kutya és cica is előszeretettel ette. Hamar elfogyott.

 10. Pintér Géza

  A kiskutyánk szívesen elfogadja, szereti az ízét.

 11. Fischer A.

  Eros “illatu”, kisebb rabeszeles utan kutyank etelet elfogyasztja. Sajnos az adagolo pumpa picit folyik, de ezt orvosoltuk. Hatasarol meg nem tudok irni omega 3-t, halolajat ciklikusan idaig is kapott.

 12. Ligner Beáta

  A második mozgásszervi csomaggal együtt adom 12 éves labradoromnak és csupa pozitívumot tudok róla elmondani.A kis kutyám lelkes ,boldog , vidám és a szőre gyönyörű. Szívből ajánlom!

 13. Nagy Ádám

  Szintén megfelelt

 14. Anonim

  Kiskutyánk imádja és nagyon jó hatással van a szervezetére.

 15. Nagy Veronika

  Szotyival csodát tettek a készítmények, nyaki porckorong és nyaki instabilitás problémánk volt hatalmas fájdalommal. Műteni akarta mindenki. Utolsó reménykényt rendeltem egy komplex csomagot amiben ez a termék is szerepelt. Egy hónap után minden tünet, fájdalom eltünt így műtét sem volt. Túrázunk akár 8km-t is gond nélkül megtesz. Jön fut szalad. Minden évben tartok egy ilyen kúrát neki, hogy ezt a csodás állapotot megtartsuk.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Nagy Veronika
 16. Vágner I.

  Még rövid ideje használom, nem tudom értékelni

 17. Fekete Zsuzsanna

  Kiskutyám jó kedvvel fogyasztja el táppal adagolva napi kétszeri étetéssel.

 18. Anonim

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés