KRILL OMEGA D3+K2 FULL TRANS GÉL ( TERMÉSZETES D3+K2 VITAMIN KRILL OLAJBAN )

6500 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Krill olaj Omega 3

Leírás:
Kizárólag természetes eredetű, nagy hatékonyságú és tisztaságú Antarktisz-i Krill olajból és vitaminokból álló immunrendszer erősítő táplálékkiegészítő kisállatoknak, magas hatóanyag tartalommal.
100% természetes!

​Az Antarktisz-i Krill olaj a leghatékonyabb Omega 3 zsírsav bázis, az asztaxantin tartalma miatt az egyik legerősebb antioxidáns.
​Semlegesíti a DNS-t károsító szabadgyököket. Növeli a szervezet ellenálló képességét.

​Támogatja az immunrendszert, allergiák esetében is. ​

A csontozat, bőr, szőrzet, a keringési és érrendszer állapotának egészséges működését segíti.
​Támogatja az összes testi sejt működését.​ Hatékony a daganatos megbetegedések megelőzésében.
Segíti a környezeti ártalmak kivédését. ​Lassítja az öregedési folyamatokat.
A K2-vitamin (MK-7, Full Trans) biológiailag aktív, legjobban hasznosuló forma, természetes formában a japán natto erjesztett élelmiszerben van jelen és ebből természetes úton van kivonva.

Laboratóriumi vizsgálata alapján 99,8% – ban hasznosuló full trans forma, amely teljes mértékben hasznosul a szintetikus K vitamintól eltérően. Aktiválja az osteocalcin nevű csontfehérjét, amely a vérben keringő kalciumot a csontokhoz tudja szállítani és oda be tudja építeni, így a csontritkulást megállítja és a csontosodást támogatja. Segíti a kálcium lerakódások feloldódását azokról a helyekről ahol a szervezetben normális esetben nem fordulhat elő (erek fala- érelmeszesedés, szívbelhártya, szívbillentyűk- billentyűelégtelenség, fogak- fogkő, vese és húgyutak- vese és hólyagkő, szemlencse- szürkehályog) Ezek megelőzésében és visszafordításában is fontos szerepe van.

Alkalmazás:

 • immunrendszer működésének erősítése
 • a szervezet regenerálása
 • ellenállóképesség növelése
 • egészséges bőr és szőrzet kialakítására és fenntartására
 • vedlés mennyiségének és időszakának csökkentésére, az új szőrzet kialakulásának támogatására
 • szőrhullás, viszketegség
 • keringési rendszer támogatása
 • érelmeszesedés
 • fogkő
 • szürkehályog
 • magas vérnyomás
 • vesekő
 • idegrendszeri problémák
 • egészséges csontképződés
 • daganatos megbetegedések megelőzése
 • daganatos megbetegedések
 • kölyköknél az egészséges csontok, bőr, szőr, kialakulására
 • idős állatok öregségi tüneteinek megelőzésére, csökkentésére

Rendszeres adagolása támogatja az immunrendszer működését, a csontozat, a bőr és a szőrzet jó minőségének fenntartását.

Összetevők 1 ml-ben: Antarktisz-i Krill olaj 0,75ml, 75,0%, D3 vitamin (kolekalciferol) 1000NE, 0,2%, K2 vitamin (MK7, menakion 7 total trans változat) 40 microgram 0,4% Extra szűz oliva olaj , 0, 244ml, 24,4%

Beltartalom, minőségi paraméterek: Antarktiszi krill olaj (Összes foszfolipid: 44.835 g/100g, Omega-3: 22,58 g/100g, EPA eikozapentaén-sav: 11.90 g/100g, DHA dokozahexaén-sav: 6.99 g/100g, Asztaxantin: 230.82 mg/kg ), D3 vitamin (természetes hal máj eredetű) 1000NE/ ml, K2 vitamin teljes transz forma (MK7) (fermentált non GMO szója eredetű) 40 Micro gramm/ml.

Peroxid érték: előírt ≤0.2 g/100g, mért 0.026 g/100g.

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket. GMO mentes.

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyának és macskának: 0,5 ml/5 testtömeg kg/ nap, szájon át beadva. 1 adagoló pumpa nyomás kb. 0,25 ml. Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag időlegesen duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni. A húsevők számára kellemes, kis rák ízű, ezért még a macskák döntő többsége is szívesen fogyasztja. Első adagolás megkezdése előtt néhány pumpálás szükséges lehet. Talpára állított helyzetben tárolandó. A termék csak természetben előforduló anyagokat tartalmaz, ezért meg kell védeni a levegő nedvességétől. A tartályt minden használat után gondosan le kell zárni.

Fontos figyelmeztetés!

Mivel a Krill olaj nagyon sűrű gél formájú, előfordulhat, hogy a levegőmentes szivattyú, az első használat során nehezen mozdul meg a dugattyúházban. A felhasználó ezért úgy gondolhatja, hogy nem működik megfelelően a flakon.

Ennek a problémának a megoldása: A dugattyút a tubus aljának közepén lévő légzőnyíláson keresztül tartsa nyomás alatt, úgy, hogy egy hegyes tárgyat ( pl. fogpiszkáló) benyom a nyíláson keresztül, amivel nyomást gyakorol a dugattyúra, miközben többször lenyomva a pumpát folyamatosan szivattyúz. Ezután a dugattyú elindul. Ezt követően a légmentes szivattyú könnyen használható, amíg ki nem ürül. A légmentes szivattyú ház segít elkerülni a Krill gél minőségének romlását a hosszú távú tárolás során is.

Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Kagylóra való allergia esetén nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.

Mellékhatás: Nem ismert

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. Az adagolóflakon kupakját minden használat után gondosan vissza kell zárni.

Származási hely: Európai Unió

Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240

reg. szám.: α HU 08-4-00010

40 ml gél olaj és vitamin keverék flakononként (airless adagolópumpás flakonban)

Kutya epilepsziáról bővebben >>>

Epilepszia csomag >>>

Értékelések

 1. Avatar

  Anonim

  Szuper

 2. Avatar

  Szekrényesi Lajosné

  Érzékeny rá, így ezt nem kapja.

 3. Avatar

  Komáromi Judit

  Szuper

 4. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett vagyok

 5. Avatar

  Kozàri Hilda

  Szuper termék. A többivel együtt egészségesebbnek tűnik a kutyám.

 6. Avatar

  Póczos Mercédesz

  Remek

 7. Avatar

  Magyarné Tánczos Klára

  Kis francia bulldogunknak egy éve tartó titokzatos (a vér, bőr stb vizsgálatok eredménye mindenre negatív) kopaszodását kezdte kezelni dr. Orosz Andrea, már több eredménytelen gyógyszeres kúra után az Energyvet termékekkel. A nagy területű szőrtelen területeken egy hónap alatt a bundája 80 százaléka visszanőtt! 🙂A rendelt Krill olaj is a doktornő ajánlása volt. Köszönjük. A fotók egy előtte, utána állapotot mutatnak. 🙂♥️

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Magyarné Tánczos Klára
  Image #2 from Magyarné Tánczos Klára
 8. Avatar

  Vagner Nerva

  Maga a termék nagyon jó, csak ajánlani tudom. A tacsijaim már 2 hét után megfiatalodtak tőle. Sajnos, a 2. flakon megkezdésekor meggyűlt a bajom a csomagolással. Mivel nem kezdett el pumpálódni a készítmény magától, így a leírtak szerint egy pálcikávan megtoltam az alját a kis lyukon keresztül ( az elsőnél is így tettem), sajnos, ekkor sem indult meg, így még egyszer, ekkor kilyukadt az alja, értelemszerűen megszűnt a vákum. Így már nem tudom pontosan kiadagolni, ráadásul most hogy alul felül “nyitva” van, még külön edényben is kell tárolnom, amibe bele tud folyni…. Ennyi pénzért miért nem lehet adni annyit a csomagolásra, hogy normálisan fel lehessen használni?

 9. Avatar

  zoltán fuchs

  Sajnos, én egy valószínűleg selejt kiszerelést kaphattam, mindent a leírtaknak megfelelően cselekedtem, de a termék nem volt használható. Ennek hiányában nem tudom a hatást értékelni, de amiért mégis írok, az a cég korrekt hozzáállása és segítőkészsége! Azonnali költség visszautalást kaptam, és a termék cseréjét is felajánlották. Megjegyzem, más energy-vet termékeket már használtam, és csak pozitív hatásról tudok beszámolni (skelevet, immunovet)!

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Zoltán! A visszajuttatott terméket a fiam a szokásos módon kezdte el használni és teljesen szabályosan jött belőle a Krill olajos kombináció, melyet ezután én is megvizsgáltam és én is így tapasztaltam. Hál Istennek ezzel így valójában nem volt probléma. Üdv dr. molnár

 10. Avatar

  Jakab Evelin

  10 éves francia bulldogomnak kezdtem el adni, nagyon szereti, magától eszi meg egy kistányérból, nem is kell az ételébe tenni. Ez számomra azt jelzi, hogy valóban teljesen natúr, prémium minőség! Jót tesz a mozgásának, de még az emésztésének is, biztosan veszek neki a jövőben is!

 11. Avatar

  Kelemenné Varga Györgyi

  Kutyusom sokkal energikusabb szép a szőre jó étvágya van ő egyébként Cushingos több mint egy éve használom és fogom is a környezetemben
  már több gazdinak is ajánlottam és alkalmazzák is köszönöm szépen

 12. Avatar

  Hegyesi Erzsébet

  Táplálék váltás és a készítmény jelentős javulást mutat a macskámnál. A testsúlya csökkent, de élénkebb, kiegyensúlyozottabb lett.

 13. Avatar

  Gabo

  Mozgásszervi csomagban kapja a 14,5 éves kutyánk. Felgyógyult a részleges bénulásból a termékeknek és a Doktor Úrnak köszönhetően! Két hét után olyan puha szőre lett, mint kölyök korában és gyönyörű csillogóvá vált.

 14. Avatar

  Füzér Anni

  A Daganatos betegségek kiegészítő kezelésére szánt csomag részeként alkalmazzuk már július óta a cicámnál. Kemoterápiákon és a műtéten is túl vagyunk. A tapasztalataim nagyom pozitívak. A mútét után Immunovet- tel egészítettem ki a csomagot és a gyógyulás meglepően gyors volt. A sebe nagyon szépen gyógyul, szőre selymes, fényes . A leborotvált trületen rendkívül gyorsan nőtt vissza a szőre és a kihullott bajusza is újra a régi.A szövettan szerint NINCS rák. Továbbra is szedni fogjuk.

 15. Avatar

  Füzér Anni

  Július vége óta kapja a cicám a daganos kezelések kiegészítésére szolgáló csomagot. A kemoterápiákra rendkívül hamar és látványosan jól reagált. A szőre csodás, az étvágya , hangulata kiváló. Nagyon bízom a készítményekben továbbra is.

 16. Avatar

  Ildikó

  9 éves cocker spániel fiú – szürkehályog kezelésére.
  1 hónapja szedjük a Cytovet -el kombinálva.
  Látványos javulás még nincs, de nagyon bizom benne ! 1 hónap után még nem várunk csodát. .
  Szivesen fogyasztja Ali, játszik, szeleburdi, és szerintem hizott is 🙂

 17. Avatar

  Rudas Tamás

  A mozgásszervi csomag részeként szedjük már közel 3 hónapja.A szőre puhább és fényesebb lett.Nagyon szereti,szívesen elfogyasztja és nem kell semmibe sem belecsempészni.Kiváló termék!

 18. Avatar

  Darók Éva

  Száj daganatos kutyim már a 3. flakonnal fogyasztja más termékek mellett.
  Nagyon reménykedem a felépülésében és a rák feletti győzelemben.
  A fogköve nagyon látványosan csökkent viszont ez az időszak alatt.

 19. Avatar

  Kerekgyartó Eva

  A roti keverék kutyamnak 5 honapja tartó szekrekedesre alkalmaztam az Enzimes probiotikumot. Elotte mar allatorvos megallapitotta a vegbel tagulatot es csak muteti megoldast javasolt. Rendbejott az emedztese.Miota elkeztem a Multivitet es a Krill omegat alkalmazni, a kutyam nehezitett legzese 10 nap alatt elmult, a csalad nagy oromere. Minden gazdinak javaslom

 20. Avatar

  Csákiné Ilona

  2018.07.10-e óta fogyasztja ezt és több más EnergyVet terméket a 10 éves boxer kutyám, Chelsea. Ez év június 15-én mutatta ki a rtg., hogy csontrákja van a jobb mellső láb felső – váll alatti részén. 5 héttel később a kontroll rtg. még romlást mutatott a csont szerkezetében, de a kutyám továbbra is aktívan játszik, rendesen eszik és végzi a dolgát. Nem mutatja, hogy nagy fájdalmai lennének. Örül a családtagoknak és az ebhaveroknak. Továbbra is JÓL VAGYUNK. Köszönjük szépen a segítséget. Ilona és Chelsea

 21. Avatar

  Nagy Ágnes

  Brit cicánk, 8 éves kandúr, eddig semmilyen vitamint nem volt hajlandó megenni. Most örülünk, hogy a krill olajat örömmel megeszi, már szalad ahogy a tálkájába teszem. Két hete kapja, de már 3 nap után észrevettük, hogy a szőre fényesebb lett.
  Kiváló termék.

 22. Avatar

  Wiwczaroski Henrik

  Mióta ezt adjuk a macskánknak, sokkal jobb a hangulata, mozgékonyabb, tele van energiával.

 23. Avatar

  Antal Katalin

  A cicám bundája már a 3. napon sokkal fényesebb és puhább lett. Azóta még szebb, mintha bársonyból lenne. Örülök, hogy megvettem, csak ajánlani tudom!

 24. Avatar

  Kovács Áron

  Köszönöm, hogy állatorvosi szaktanácsot is kaptam a termékek mellé. A kutyánk, egy vizsla, már két hete kapja a terméket és a szőre kimondottan selymes és fényes lett tőle. Remek termék.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés