Akció!

Idült veseelégtelenség csomag

40320 Ft

(5 vásárlói értékelés)

–          Renal support

–          Kingvet

–          Fytovet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Chitosane

–         Liver Support TMG

 

 

Leírás

Idült veseelégtelenség kiegészítő kezelésére csomag.

Napjainkban nagyon gyakori az idült veselégtelenség kialakulása főként macskák, de sajnos kutyák esetén is. Ez szinte gyógyíthatatlan állapot, de megfelelő táplálkozási változásokkal és hasznos kiegészítők adásával sokáig megállítható a további romlás és teljes életet élhet a veseelégtelenségben szenvedő állat.

Ezeknek a betegeknek a kiegészítő kezelését szolgálhatja ez a speciális vesebetegségekhez kifejlesztett étrend-kiegészítő csomag is. Ez a csomag olyan esszenciális tápanyagokat tartalmaz, melyek célzottan segítik a vese működését, enyhítik a vesekárosodás tüneteit és csökkentik a szövődmények kialakulásának kockázatát. Rendszeres használatával a betegség progressziója lelassulhat, ami hosszabb és minőségibb életet biztosít kedvencünknek.

FONTOS! Ezt a csomagot a betegség megelőzésére ne alkalmazza, csak a már kialakult betegség esetén az orvosi kezelés kiegészítésére vegye igénybe. A kiegészítők nem helyettesítik az állatorvos által előírt kezelést, csupán támogatják azt.

Az étrend-kiegészítő csomag mellett az állatorvos által előírt rendszeres kontrollvizsgálatok és vérvizsgálatok is elengedhetetlenek ahhoz, hogy a kedvenc állat optimális egészségi állapotban maradhasson. Az időben történő beavatkozás, az állatorvossal való együttműködés és az odafigyelés nagymértékben befolyásolhatja a kedvencünk életminőségét és élettartamát.

A vesebetegségek megelőzése érdekében fontos a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és az ivóvíz minőségének ellenőrzése is. A betegség korai felismerése és az állatorvossal történő időben történő konzultáció szintén kulcsfontosságú. A megfelelő odafigyeléssel és gondoskodással a cukorbeteg kutyák és macskák is boldog, egészséges és aktív életet élhetnek.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási útmutató

veseelégtelenség javasolt kezelési protokollja

Supreme Immunity hivatalos oldala

Idült veseelégtelenség

Idült veseelégtelenség csomag termékről 5 értékelés

 1. Bolyáné Ildikó

  Megszabott étrend mellett is emelkedett a toxin a szervezetében, de mióta szedjük a termékeket azóta kicsit emelkedett veseértékekkel, de boldog és kiegyensúlyozott kutyus.

  #1 kép innen:Bolyáné Ildikó
  #2 kép innen:Bolyáné Ildikó
 2. Deákné Szecskő Krisztina

  A cicám idült vesebeteg, sajnos az orvos szerint 3. stádiumban van. A gyógyszeres kezelés kiegészítéseként adjuk az idült vesebetegnek való készítményeket. Január 04- én kezdődött az orvosi kezelés, január 25- étől kapja pluszban az Energy- Vet termékeket. Tegnap voltunk kontrollon, 4 hét telt el a legutóbbi vizsgálat óta. A cica vizelete rendben van, a veseértékek pedig kiugró javulást mutattak a vérben. A kreatinin pl 411 volt 5 hete, tegnap 276 😊 a Doktornő is nagyon ígéretesnek látja a javulást. Biztos vagyok benne, hogy ebben a gyógyszeres és a kiegészítő kezelés együttes szerepet játszik!

  #1 kép innen:Deákné Szecskő Krisztina
 3. Anonim

 4. Benkő Rita

  Nagyon méltányos az ár, így csomagban összepakolva meg nem is kellett nekem kitalálni mire kehet szüksége, köszönöm Dracula nevében is.

  #1 kép innen:Benkő Rita
 5. Zsigmond Zsuzsanna

  A probiotikum tényleg hatásos, mert hányos volt a kiskutyám (15 éves Westi), és ez megszűnt. Étvágya változó.Minden kapszulát betudok adni neki problémamentesen. Labor kontroll után többet tudnék mondani. Ez majd most lesz hamarosan. A kutyus veseelegtelenséggel, nyelőcsőszűkülettel beteg.

  #1 kép innen:Zsigmond Zsuzsanna
  #2 kép innen:Zsigmond Zsuzsanna
Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…