Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I.

34470 Ft

(20 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma:  1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja. A kapszulás készítményeket az első 7-10 napban az alap adagolásban megadott dupla dózisával is kezdheti, ezáltal a csont és porcépüléshez szükséges raktárak hamarabb feltöltődnek, így gyorsabb javulás várható.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet  termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Így elkerülhető a kezelés szünerteiben történő esetleges visszaesés.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a  Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet 3 hétig megy, majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen, de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I. termékről 20 értékelés

 1. béres nikoletta

  100%eléegedett vagyok

 2. Gedó Gabor

  Szerintem kiváló termék, Tesla Tacskóm küzdött sajnos vissza vissza térően tacskóbénulásos gerinc problémákkal. A termék kiváló hatással segítette a felépülését, megúsztuk műtét nélkül Tacsi gyógytornával 😀

  #1 kép innen:Gedó Gabor
 3. Szőcs Éva

  Kiegészítő terápiaként használtam a termékeket, melyek támogatni voltatk hivatottak az orvos által előírt gyógyszereket. A várt eredmény nem jött, igaz a pontos diagnózis is késve érkezik, így most a hét után tartunk egy hét szünetet, meglátjuk mi a kezelési javaslat, és majd annak megfelelően látom, hogy ezt vagy egy más összetételű csomag megrendelését látom szükségesnek.

 4. Nyári Judit

  A termékekkel nagyon elégedettek vagyunk, a kutyus szépen javult műtét után és semmi mellékhatást nem tapasztaltunk.

  #1 kép innen:Nyári Judit
 5. Majláth Zoltán

  2 hete adom a kutyának, bal hátsó lábára nem tudott ráállni, fájt neki. Jelenleg azt tapasztaltam, hogy sokat javult az állapota, már nem nyüszít ha feláll, még sántít, de már könnyebben mozog. Rottweiler, 11 éves

 6. Jeney Gyula

  A csomag nagyon jó. Az időske 10 éves kutyusom (jackrussel) nagyon mefürgült!

 7. Tóth Emese

  Rengeteget javított az állapotán!

 8. Névtelen

  A termékek szuperek.

 9. Magyar Peter

  Nagyszerű termékek! Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

 10. Czupponné Novák Judit

  Kb 3 hete használjuk, Mia lábra állt ,szaladgál. Néha kicsit még húzza a lábát, de látványos a javulás. Köszönöm szépen.

 11. Névtelen

  Még nem ért véget az első 21 napos ciklus, de az eddigiek alapján elégedett vagyok.

 12. SZABÓ K.

  15 éves foxi kutyám a hátsó két lábát a földön húzta, alig tudott járni, az állatorvosunk által adott szteroidos kezelés sem hozott javulást, amikor elkezdtük ezeket a termékeket adni neki. 1 hét után látható volt a javulás, fél év elteltével ma már a foxim szalad, játszik, hempergőzik a fűben… ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. Fantasztikus termékek, nekünk nagyon bevált.

 13. Tóth Nikolett

  Tacsink húzta a hátulját, megtörtént ami minden tacsi gazdi rémálma. Kutattuk az internetet megoldások után. Akkor bukkantunk az oldalra, azonnal meg is rendeltük a csomagot. Még nincs kéthete hogy szedjük a tablettákat, ahogy a Doktor úr mondta a tabletták dupla adagban. A mi kis Csokink már fut, újra sétálunk.
  Nagyon hálás vagyok amiért segített ez a csodaszer! Köszönjük szépen 🙂

 14. Névtelen

  A válogatós kutyusnak is könnyen be lehet adni.

 15. Kovácsné Sárai Julianna

  12 éves lesz a tacskónk. Sajnos nem tudjuk mi okból,de másodszor is lebénult. 8 napig emelt dózissal adtuk neki a gyógyszert, most már normál adagolást adunk. Másodszor is csodát tett a gyógyszer ,mert a kutyusunk most már sétálgat a kertben és újra ugat!!! Köszönjük.

 16. Névtelen

  2 hét után segített

 17. Elek-Tamasi Csilla

  A termék 1 hónapos szedése a gerincsérves tacskónkat teljesen helyrehozta. A kutya ugyanolyan fitt, mint a sérves állapota előtt. Hihetetlen….

 18. Kollát Eszter

  2 hét után felállt 4 lábra a kutyusunk, még nagyon ügyetlen a hátsó két lába, de szépen halad. Folytatjuk a kezelést.

 19. Szatmári Ilona

  Valóban hatékony, köszönet érte. 🙂

 20. Bende-Fülöp Cecília

  Remélem hasznos lesz és be váltja a hozzá fűző reményeket

  #1 kép innen:Bende-Fülöp Cecília
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés