Akció!

Mozgásszervi I. (5)

csomag

34470 Ft

(34 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma:  1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja. A kapszulás készítményeket az első 7-10 napban az alap adagolásban megadott dupla dózisával is kezdheti, ezáltal a csont és porcépüléshez szükséges raktárak hamarabb feltöltődnek, így gyorsabb javulás várható.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet  termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Így elkerülhető a kezelés szünerteiben történő esetleges visszaesés.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a  Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet 3 hétig megy, majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen, de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Mozgásszervi I. (5) termékről 34 értékelés

 1. Mónika B.

  A MEGRENDELÉS MEGKAPTAM 3 MUNKANAP

 2. Erika

  Törpetacskónknál egy rossz ugrás után a gerincsérv tünetei jelentkeztek. Hátsó lábait nehezen tudta mozgatni, nehezen járt, láthatóan fájdalmai voltak. A kutya mozgásszervi és gerinccsomag I. adagolásának megkezdése után 1 héttel jelentős javulás kezdődött, az első 3 hetes kúra végére pedig megszűnt minden tünet. Köszönjük, hogy visszakaptuk az aktív, újra vidám kutyusunkat. A gyógyszerek adagolását az előírásnak megfelelően folytatjuk.

 3. Hajnalka

  Még csak 2 hete adjuk a kutyának, de már sokat javult, sokkal könnyebben mozog.

 4. Drimba Anikó

  Nagyon hatásos a gerinccsomag, a bucinknak gerincsérve van, de a szedést követő 8-10 napon teljesen regenerálódik és mintha kicserélnék a kutyust.

 5. Zoltán Antal

  A legjobb ami történhetett velünk, hogy megtaláltuk ezt a csomagot. 6 éves tacskó kutyánk hátsó két lábára teljesen lebénult, inkontencia alakult ki. Az állatorvos mindent megtett, de nem túl sok jóval kecsegtetett. Az interneten böngészve találtam meg a gerinc és mozgásszervi csomagot. Az ott leírt tapasztalatok adtak reményt a gyógyulásra. 2 hét után megtudta tartani magát a hátsó két lábán pár másodpercig, 3 hét után pedig szépen járkál. Étvágya, kedve újra a régi. Köszönjük szépen családunk nevében, hogy újra boldogan telnek Gyilkos nevű tacskónk mindennapjai.

  #1 kép innen:Zoltán Antal
 6. Judit Kántorné Lázár

  A Kutyusunk március 25-én délutánra, mindenféle előjel nélkül elkezdett lebénulni. Estére már csak húzta a hátsó lábait. Aznap éjjel negyed 12ig ültem vele egy híresen lehúzásra igyekvő ügyeleti rendelőben. Ahol is hatalmas összegekkel szembesítve közölték, hogy másnap reggel irány MRI vizsgálat és műtét, hogy még menthető legyen. Mindezt egy röntgen alapján megállapítva. Persze kétségbe voltunk esve, hisz 9 éve hű társunk, barátunk, családtagunk a Bütyök. Valami azt súgta, hogy nem ez a mi utunk. 2 sírás között kutattam az interneten milyen más megoldás lehet még. Ekkor találtam erre e gyógyszercsomagra. 26-án megrendeltem és 28-án már el is tudtuk kezdeni alkalmazni. Lényegében a 3. napon elkezdte csóválni a farkát, ami nagy javulás volt, hisz addig pelenkázni kellett. Majd napról napra egyre jobb lett a 10. napon már sétált. Még tart a kezelés, nincs még 100%ig jól, holnap után kezdődik 1 hét szünet és utána folytatjuk még a gyógyszerek adását neki. Mi hiszünk a teljes gyógyulásában. Nagyon sok támadást kaptunk amiért nem egyből vittük a műtőasztalra, de mi bíztunk ebben a sokkal jobb megoldásban mindenki számára. Hiszen egy ismeretlen végkimenetetlű műtét, azt követő rehabilitáció, torna, maszír-, fiziko-, hidroterápia hónapokig sem a kutyának, aki enyhén szólva antiszociális, mivel anno találtuk kölyökként kitéve az utcára, rajtunk kívül nem hisz sok mindenkinek sem nekünk, mint 2 kisgyermek (7 éves és 8 hónapos) szüleinek, vállalhatatlan lett volna. Így hálásan köszönjük a Doktor úr rövid de lényegre törő és mindenképpen bizalmat keltő sorait, valamint a lehetőséget, hogy alkalmazhatjuk ezeket a termékeket a kedvencünk humánus gyógyulása érdekében. A csatolt videók 03.26 és 04.07-én készültek. Azóta már van javulás.

  #1 videó a következőtől: Judit Kántorné Lázár
  #2 videó a következőtől: Judit Kántorné Lázár
 7. László

  Lassan két hete adjuk a 4 éves tacskónknak a termékeket megelőzés céljából. Eredményről még nem tudok beszámolni. A szőre talán fényesebb lett.

  #1 kép innen:László
 8. SOÓS EDINA

  Nagy segítség a bajban! Kiváló termék, a lebénult kiskutyám 20 nap kezelés után újra jár! Szedi rendszeresen és egyre jobban van! Már fut!

 9. Nóra

  Szuper termékek, hálás vagyok, már fut, ugat, labdát kerget a kis bucim♥️.
  A szteroidkezelés , ami lábra állította, a csomag pedig utána abban segített, hogy használja is a teljesen lebénult hátsó két lábát. Teljesen felépítette❗ ♥️🙏
  Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd…. KÖSZÖNÖM ❗❗❗

  #1 videó a következőtől: Nóra
 10. Katalin K.

  Nagyon inzenzív illata van a kapszuláknak. Kistestü kotyáknál felezni kell, így mégjobban kijön az illata. Nagyon nehéz így megetetni.
  Az első heti dupla dózis 3. napján epéset hányt. Kis szünet, újrapróbáljuk.
  Esetleg tablettás megoldás?

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Katalin! A hatóanyagok valóban nagyon koncentráltak és természetesek, nincsen elnyomva természetes illatuk, szaguk adalékokkal. Kicsiny üres kapszulákba szétöntheti a nagyobb méretűek tartalmát, úgy könnyű beadni szag és íz nélkül. https://energy-vet.hu/hogyan-adjuk-be-a-keszitmenyeket/ Üdv Dr.Molnar

 11. Noemi Nagy

  Három hete használunk mindent a csomagból. Megnyugtató, hogy ételbe keverve a kutyus azonnal elfogadta. A cseppentős üveg jól zár, pontosan adagol. A kapszulák felezése is gyorsan rutin mozulattá vált. Stitchy szemén látok változást: a szürkés árnyalat tisztul fel és a látása is javul (eddig csak orral kereste az elé tartott jutalomfalatot, most már tudja követni a kezemet is). Figyelünk tovább!

  #1 kép innen:Noemi Nagy
 12. SOÓS EDINA

  Nem hittem abban, hogy használni fog, de az elképesztő eredmények meggyőztek! A tacskóbénulásos kutyám a terápia megkezdése után 72 órával önállóan felállt és a terápia 23. napján pedig sétált. Ez varázslat! 🙂

 13. Tamás Zavarkó

  Szuper étrend kiegészitők szemmel láthatò a kiskutyán a jò kedv fájdalomnak nincs semmi jele!

  #1 kép innen:Tamás Zavarkó
 14. Soós Edina

  MÉG NEM TUDOK ÉRDEMBEN VÉLEMÉNYT MONDANI, A KÚRA FOLYAMATBAN VAN!

 15. béres nikoletta

  100%eléegedett vagyok

 16. Gedó Gabor

  Szerintem kiváló termék, Tesla Tacskóm küzdött sajnos vissza vissza térően tacskóbénulásos gerinc problémákkal. A termék kiváló hatással segítette a felépülését, megúsztuk műtét nélkül Tacsi gyógytornával 😀

  #1 kép innen:Gedó Gabor
 17. Szőcs Éva

  Kiegészítő terápiaként használtam a termékeket, melyek támogatni voltatk hivatottak az orvos által előírt gyógyszereket. A várt eredmény nem jött, igaz a pontos diagnózis is késve érkezik, így most a hét után tartunk egy hét szünetet, meglátjuk mi a kezelési javaslat, és majd annak megfelelően látom, hogy ezt vagy egy más összetételű csomag megrendelését látom szükségesnek.

 18. Nyári Judit

  A termékekkel nagyon elégedettek vagyunk, a kutyus szépen javult műtét után és semmi mellékhatást nem tapasztaltunk.

  #1 kép innen:Nyári Judit
 19. Majláth Zoltán

  2 hete adom a kutyának, bal hátsó lábára nem tudott ráállni, fájt neki. Jelenleg azt tapasztaltam, hogy sokat javult az állapota, már nem nyüszít ha feláll, még sántít, de már könnyebben mozog. Rottweiler, 11 éves

 20. Jeney Gyula

  A csomag nagyon jó. Az időske 10 éves kutyusom (jackrussel) nagyon mefürgült!

 21. Tóth Emese

  Rengeteget javított az állapotán!

 22. Névtelen

  A termékek szuperek.

 23. Magyar Peter

  Nagyszerű termékek! Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

 24. Czupponné Novák Judit

  Kb 3 hete használjuk, Mia lábra állt ,szaladgál. Néha kicsit még húzza a lábát, de látványos a javulás. Köszönöm szépen.

 25. Névtelen

  Még nem ért véget az első 21 napos ciklus, de az eddigiek alapján elégedett vagyok.

 26. SZABÓ K.

  15 éves foxi kutyám a hátsó két lábát a földön húzta, alig tudott járni, az állatorvosunk által adott szteroidos kezelés sem hozott javulást, amikor elkezdtük ezeket a termékeket adni neki. 1 hét után látható volt a javulás, fél év elteltével ma már a foxim szalad, játszik, hempergőzik a fűben… ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. Fantasztikus termékek, nekünk nagyon bevált.

 27. Tóth Nikolett

  Tacsink húzta a hátulját, megtörtént ami minden tacsi gazdi rémálma. Kutattuk az internetet megoldások után. Akkor bukkantunk az oldalra, azonnal meg is rendeltük a csomagot. Még nincs kéthete hogy szedjük a tablettákat, ahogy a Doktor úr mondta a tabletták dupla adagban. A mi kis Csokink már fut, újra sétálunk.
  Nagyon hálás vagyok amiért segített ez a csodaszer! Köszönjük szépen 🙂

 28. Névtelen

  A válogatós kutyusnak is könnyen be lehet adni.

 29. Kovácsné Sárai Julianna

  12 éves lesz a tacskónk. Sajnos nem tudjuk mi okból,de másodszor is lebénult. 8 napig emelt dózissal adtuk neki a gyógyszert, most már normál adagolást adunk. Másodszor is csodát tett a gyógyszer ,mert a kutyusunk most már sétálgat a kertben és újra ugat!!! Köszönjük.

 30. Névtelen

  2 hét után segített

 31. Elek-Tamasi Csilla

  A termék 1 hónapos szedése a gerincsérves tacskónkat teljesen helyrehozta. A kutya ugyanolyan fitt, mint a sérves állapota előtt. Hihetetlen….

 32. Kollát Eszter

  2 hét után felállt 4 lábra a kutyusunk, még nagyon ügyetlen a hátsó két lába, de szépen halad. Folytatjuk a kezelést.

 33. Szatmári Ilona

  Valóban hatékony, köszönet érte. 🙂

 34. Bende-Fülöp Cecília

  Remélem hasznos lesz és be váltja a hozzá fűző reményeket

  #1 kép innen:Bende-Fülöp Cecília
Mondd el a véleményed