Akció!

Pro Guard + illóolajos kutya nyakörv

4400 Ft

(54 vásárlói értékelés)

Leírás

Pro Guard+ Natural Essential Oils for Dogs állatgyógyászati ápolószer

100%-ban természetes, illóolajokkal impregnált illatosító nyakörv kutyák részére.

Összetétel: Citronella olaj 5%, Borsmenta olaj 1,5%, Citrom olaj 1,5%, Eukaliptusz olaj 1%, Szegfüszeg olaj 1%, 90% Polyetilén alapanyagon, nem tartalmaz fluoridos összetevőket

Javallat: A kutyának tartósan kellemes illatot kölcsönöz. A kizárólag természetes aromás gyógynövények friss illatának keveréke – káros vegyi anyagok nélkül – dezodorálja a kutyát. A nyakörvben található illóolajok nyugtatják az irritált bőrt.

Adagolás és alkalmazás módja:

Használat előtt a kutya nyakörvet ki kell venni a hermetikusan záró csomagolásból, majd az állat nyakára kell helyezni úgy, hogy két ujj a nyakörv alá férjen. Ezt követően a nyakörvet be kell csatolni, majd a feleslegesen kilógó részt le kell vágni.

A kutya fürdetése, úsztatása előtt ajánlott levenni a nyakörvet, majd a bőr és a szőrzet megszáradása után visszahelyezni.

 Nyakörv hossza: Azonos, nagy méretben (szürke színben) kerül csomagolásra, használat előtt a megfelelő hosszúságúra le kell vágni.

 

Ellenjavallatok, mellékhatások: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Bőrpír vagy egyéb allergiára utaló jel esetén a terméket le kell venni az állatról.

 

Különleges figyelmeztetések: Alkalmazását követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.

 

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig

 Az eredeti csomagolásban, 30°C alatt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve tartandó. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol kell tartani.

 

Kiszerelés: 1 db nyakörv fólia tasakban, fém dobozban, 63 cm

 

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

 

A fel nem használt készítményt és a csomagoló anyagot a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni!

Gyártó: N. C. Trade CO.,Ltd.
Forgalmazó: Natural-Vet Kft. (4030 Debrecen, Kerekes Ferenc utca 33.)
Nyilvántartási szám: 991/1/2017 NÉBIH ÁTI (63 cm)

Gyártási idő: A dobozban, az aluminium fólián!

 

ÁLLATORVOSI AJÁNLÁS:

 • AJÁNLOM, mivel BIZTONSÁGOS ÉS TERMÉSZETES – A legkíméletesebb megelőző védekezés a kutyák és a macskák számára az ízeltlábuak ellen. A nyakörv viselése során az egész test védelem alá kerül, de a nyak körüli koncentrációk lesznek a legmagasabbak.
 • 3 HÓNAPIG TARTÓ HATÁS, elnyújtott, tartós hatóanyag kibocsátás. Tartós felszabadulási technológiája azt jelenti, hogy a hatóanyagok ( illó olajok ) lassan és folyamatosan szabadulnak fel 3 hónap alatt.
 • VÍZÁLLÓ – A fürdések és úsztatások után 100% -ban hatékony marad.
 • TARTÓSAN KELLEMES, VONZÓ ILLATOT KÖLCSÖNÖZ ÁLLATÁNAK, EGYBEN SZAGTALANÍT, NEM IRRITÁLJA AZ ÁLLAT BŐRÉT, SEMLEGESÍTI A BŐR KELLEMETLEN SZAG ANYAGAIT.
 • HASZNÁLHATÓ MÁS VÉDEKEZÉSI LEHETŐSÉGEK MELLETT IS – Ha kártevőirtó cseppeket használ, akkor a nyakörvet rövid ideig is használhatja, ha a szokásosnál nagyobb mértékben érintkezik a kártevőkkel, mint például az erdőben vagy a mezőn.
 • Próbáljon mindenhol természetes hatóanyagokat alkalmazni a környezetében. Az EUCALYPTUS és a CITRONELLA illóolajok rendkívül ajánlott olyan gazdák kedvencei számára, akiknek fontos az, hogy háziállataikat veszélyes vegyi anyagok hatásának ne tegyék ki.
 • Az illó olajok több remek hatásáról az alábbi elérhetőségeken talál részletes tájékoztatót
 • A hossza bőségesen elég hosszú bármely méretű kedvencének. A kutyáknak és a macskáknak eltérő hosszúságban áll rendelkezésre. Felcsatolás után a megfelelő méretűre kell vágni.

 

Dr. Molnár Gábor Miklós
IAVH állatorvos

 

A nyakörv kémiai hatóanyagainak listája:

Citronella illó olaj:  monoterpén szénhidrátok és alkoholok mint a  geraniol (18-20%), citronellal (5-15%), citronellol (6.4-8.4%), limonén (9-11%) and geranyl acetát (2%). Továbbá methyl eugenol, kámfor, nerol, borneol, citronellic sav, citral.

Eukaliptusz illó olaj:  1,8-cineol(60-70%), α-pinén (9%), β-pinén (0.4%), limonén (0.04%), terpinén-4-ol (0.3%), aromadendrén (2.5%), epiglobulol (0.4%), és globulol (2.7%)

A Citronella (geránium) és Eukaliptusz illó olajok rovarriasztó hatásával kapcsolatosan megjelent nemzetközi szakirodalmi hivatkozások és tanulmányok:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16892632

https://internalmedicine.imedpub.com/development-of-herbal-mosquito-repellentformulations.pdf

https://www.omicsonline.org/open-access/plant-essential-oils-as-mosquito-repellenta-review-.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3059459/

Pro Guard + illóolajos kutya nyakörv termékről 54 értékelés

 1. Edina Tóth

  Az illóolajos nyakörvet már 2× rendeltem es az illóolajos spray is nagyon bevált!
  Nincs kullancs, se szúnyog és nincs semmi élősködő!
  Köszönjük!
  Edina & Rocky a francia bulldog! 🐕

 2. ESZTER BODA

  Nagyon jó termék 🙂

 3. János Radánovics

  Kár hogy ennyi idő után nem kapok kedvezményt.

 4. Végvári Attila

  Most vettük először reméljük beválik.

 5. Eszter

  Most kezdjük használni a terméket, még nem tudom értékelni. Ha nappal kint van a kutya, éjszaka lakásban alszik, akkor éjszakára le kell venni a nyakörvet?

 6. Tóth Orsolya

  Finom illata van a nyakörvnek, és valóban hatékony.

 7. Boda Eszter

  Kedves Molnár doktor.

  Mikor várható újra hogy majd lehet kapni a pro guard nyakörvet?

  Üdv.Eszti

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Eszti! Egyenlőre gyártás alatt van, nem tudok pontosabb időpontot adni. De a cica nyakörv rendelhető ugyanazokkal a pamaméterekkel rendelkezik, összetétel, vastagság, hossz, ár stb. üfv dr. molnar

 8. Grászl Ilona

  hamar elment az illata

 9. Jágityné Veronika

  Nagyon bevált mindegyik kutyámnál

 10. Anita

  Kombináltan védekezünk: nyakörv, szintén innen illoolajos spray, illetve egy másik szilikonolaj alapú mechanikus védekező permetet is használjuk. Rövid szőrű, francia bulldogunk van, rajta idén még nem találtam kullancsot, pedig van, ismerettségi körben, ugyan azokon a séta helyeken többet begyűjtöttek már hasonló kutyusok. Persze mindig figyeljük is. Jó hogy a színe semleges, a használata egyszerű, jólt tart. Kiegészítő terméknek kombináltan kiváló eddig.

 11. Makó G.

  Még rövid az idő, hogy reálisan meg tudjam ítélni. Jó lenne, ha erős vegyszerek nélkül is védelmet adna,de nem biztos, hogy csak az illóolajok elegendőek ehhez. A séta utáni rendszeres szőrellenőrzés biztos, hogy elengedhetetlen!!!

 12. Filemonné Kovács I.

  Nagyon kellemes illatú, az illata sokáig megmarad, a kutyusaimat sem zavarja.

 13. Juhász Katalin

  Néhány hete használjunk, még korai lenne véleményezni.

 14. Anonim

  A nyakörv eddig még bevált. Javaslom más kutyusoknak is!

 15. Anonim

  Évek óta használjuk és bevált.

 16. Krisztina Major

  Használjuk sétánál, remélem működik 🙂 bent nem adom rá, nem szereti

 17. Anonim

  Jó terméknek tartom:)

 18. Anonim

  Jó a fém doboz, abba vissza lehet tenni, ha levesszük a nyakörvet.

 19. Sajgó Adrienn

  kullancs és bolhamentes a kutyusom és a szúnyogok ha rászállnak elrepülnek csípés helyett

 20. Anonim

  Szuper

 21. Anonim

  Azt kaptam, amit vártam.

 22. Ramaizli István

  Egyenlőre jónak tűnik a nyakörv.

 23. Veszelka Anikó

  Semmit nem ért, először próbáltam ki, de egy hét alatt 3 kullancsot szedtem ki a kutyusomból, visszatértem a korábban használt nyakörvhöz.

 24. Hubai Renáta

  Kb 1 hónapja használom 2 border collie-n. Eddig teszi a dolgát. Egy kullancsot szedtem ki az egyikből,de mint tudjuk 100% -os védelem nincs. Hasznàlok mellette más természetes cuccokat is. Remèlem bevàlik tovàbbra is.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés