Légzés támogató – Respiratory Balance

7500 Ft

(22 vásárlói értékelés)

Leírás

Respiratory Balance (Légzés támogató)

Leírás:
KIEGÉSZÍTŐ ÁLLATELEDEL KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE.
100%-BAN TERMÉSZETES. ÁLLATORVOSI TAPASZTALATOK ALAPJÁN ÖSSZEÁLLÍTOTT NAGY HATÉKONYSÁGÚ, JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS HASZNOSULÓ HATÓANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNY KIVONATOKAT, VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZ.
SEGÍTHET FENNTARTANI A MEGFELELŐ LÉGZŐSZERVI FUNKCIÓKAT. HARMONIZÁLHATJA A FELSŐ LÉGUTAK MŰKÖDÉSI FUNKCIÓIT ÉS JAVÍTHATJA A KEDVENCEK ÁLTALÁNOS JÓLÉTÉT.

Alkalmazási lehetőségek:
A termék alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi diagnózist. Alkalmazható az egészséges állapot fenntartására, továbbá az alábbi betegségek állatorvos által javasolt kezelésének támogatására a következő esetekben: köhögés száraz és nedves, nátha, orrfolyás, arcüreg gyulladás, légcső és hörgő gyulladás, mellhártya és tüdő gyulladás, vírusos és bakteriális felső légúti fertőzések stb.

Összetevők: Acerola cherry extract (17% vitamin C), (33%) Camu Camu extract (28%), Semen Armeniacae extract (6%), Radix scutellariae extract (4%), Fructus Amomi Rotundus extract (4%), Herba Lophatheri extract (4%), Cortex Magnoliae Officinalis extract  (4%), Semen Coicis extract (4%)Rhizoma Pinelliae prep.extract (4%),Radix Scropulariae extract (3%), Medulla Tetrapanacis extract (3%),  Radix et Rhizoma rhei extract (3%)

Beltartalom 1 kapszulában, minőségi paraméterek:

 • Acerola cherry extract (17% vitamin C) – 132mg
 • Camu Camu extract (17% vitamin C) – 112mg
 • Semen Armeniacae extract – 24mg
 • Radix scutellariae extract – 16mg
 • Fructus Amomi Rotundus extract – 16mg
 • Herba Lophatheri extract – 16mg
 • Cortex Magnoliae Offic. extract – 16mg
 • Semen Coicis extract – 16mg
 • Rhizoma Pinelliae Prep. extract – 16mg
 • Medulla Tetrapanacis extract – 12mg
 • Radix Scropulariae extract – 12mg
 • Radix et Rhizoma rhei extract – 12mg

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, töltelékanyagot, tartósítószert.  GMO mentes!

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyáknak és macskáknak: 10 ttkg -ig 1 kapszula/nap, 10-20 ttkg – 2 kapszula/nap, 20-40 ttkg – 3 kapszula/nap, 40 ttkg felett – 4 kapszula/nap. A napi adagot 2 részletben is be lehet adni.  Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni.

Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.
Mellékhatás: Nem ismert
Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen és fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. A termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, ezért a levegő páratartalmától óvni szükséges. A tárolóedényt minden használat után gondosan le kell zárni a nedvszívás elkerülése végett.
Származási hely: Európai Unió
Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240
reg. szám.: α HU 08-4-00010

90 db kapszula (400 mg/ kapszula) dobozonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záros és műanyag dobozban)

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

Légzés támogató

Légzés támogató – Respiratory Balance termékről 22 értékelés

 1. Nagy Nikolett

  Üdv újra! Már többször is írtam az állatorvos válaszol rovatba.
  Hamarosan szeretnénk kipróbálni ezt a terméket, mert sajnos az idős, 13 éves, pajzsmirigy-túlműködéses cicánk (Metothyrint szed 2x negyedet) légzése rosszabbodott az utolsó műtétje óta (2. emlőléc + nyirokcsomó eltávolítása óta), de leginkább az utóbbi 1 hónapban. Nehéz légzése lett, de nem köhög, 3 hónap alatt csak egyszer köhögött. Sípoló, zörgő hang jön úgy tűnik a légcsövéből sokszor ki- és belégzéskor, nyugodt alváskor szinte alig vagy nem. Lehet hogy a légcsőtubus megsértette a legcsövét altatáskor? Vagy szívprobléma miatt van ez? Mindenképp megyünk vissza orvoshoz röntgenre, szívultrahangra.
  A kérdésem még hogy ezt a kapszulát, illetve a tartalmát ki lehet folyatni és fel lehet oldani tápban vagy gimcat pasztában például? A cica kb 6 kg, inkább kapjon 1 kapszulát egy nap? Egyben vagy 2x fél adagban?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Nikolett! Erre a kérdésére már válaszoltam máshol. Kétszer fél kapszulát kapjon a cica. Kis kapszulába tudja kiszerelni, ha a pasztába keverve nem szeretné bevenni és kapszula beadóval egyszerűen be lehet adni neki. Igy: https://energy-vet.hu/hogyan-adjuk-be-a-keszitmenyeket/ üdv dr. molnar

 2. Békési

  Jónak tűnik, de még kipróbálás alatt van.

 3. Rózsás Ildikó

  Sokat segít a kutyusunk légzésén, 9 éves beagle-lablador keverék kutyusunk van, akinek a doktornőnk ajánlotta légzés támogatás miatt és mi azóta alkalmazzuk. Ritkult a köhögése. 🙂

 4. Kovács-Kalmár Zsuzsa

  Most próbáltuk először, a kezelés még folyamatban, de hatalmas a javulás.

 5. Flaisz András

  Idős westienek vettük. Ismerőstől jókat hallottunk róla. A mi dokink is ajánlotta.

 6. Nyáray Alexandra

  Mijáu

 7. Névtelen

  Régóta küzdöttünk légúti allergiával is. Amióta ezt, a Cell protectiont, az Ear ease-t és a cbd olajat használjuk látványos javulást értünk el a kutyusainknál. Javult az ízületi problémájuk, meggyógyult a gyulladt szemük, már nem folyik az orruk, és nem repedezett az orruk, a mancsukon a bőr, kapnak rendesen levegőt, nem fulladnak be állandóan. Az energy vet termékeinek használata óta a 10 éves bichon kutyusainkat szinte kicserélték. Életkedvük, energiájuk akár egy fiatal kutyusé, s ezért csak nagyon hálásak tudunk lenni. Bátran ajánlom mindenkinek, próbálják ki a termékeket, mert minden pénzt megér. Nálunk nagyon sokat és látványosan segítettek. Köszönöm, köszönjük!

 8. Anonim

  Minősègi termèk

 9. Wolf Zsuzsa

  Ezt a terméket is 2 hete szedi a kutyám, a köhögésében észrevettem változást, de egyelőre nem mondhatom, hogy ez a javulás irányába mutat. Inkább a jellege szárazabbnak tűnik, de tovább tart alkalmanként.

 10. Frittmann Zsanett

 11. Mónika

  Szerintem nagyon jó!

 12. Horváth Terézia

 13. Anonim

  Hamar érezhető hatás.

 14. Piroska Rácz

  super

 15. Anonim

  Még csak most kezdtem el használni a terméket.

 16. Kadijszki Renáta

  Öreg(14éves) kutyám nagyon köhögött.Ezért választottam a terméket.2hét után jelentős javulást mutatott, már ritkán köhög, remélem, teljesen elhagyja.Meg vagyok elégedve a termékkel.

  #1 kép innen:Kadijszki Renáta
 17. Anonim

  Most kezdtem adagolni.
  Még nem tudok információval szolgálni.

 18. Horváth Terézia

  Elégedett

 19. Paksa Enikő

  Még csak rövid ideje használom, de bizodalmam van benne, ahogy a többi termékben is, amelyek remekül beváltak.

 20. Horváth Terézia

 21. Paksa Enikő

  Náthára, köhögésre adom, de még nem régóta.

 22. Anonim

  Pár napi használat után már pozitív változást tapasztaltam a cicám lélegzésén és hangulatán.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés