Cica csontdaganat

Szötyikét a helyi menhelyről hoztam el tavaly a születésnapomon, már akkor is “Darth Vaderes” hangokat adott ki, ezután kapta a nevét is. Próbáltuk antibiotikummal, szteroiddal kezelni, de a váladék csak nem akart kiürülni a felső orrjáratból. Aztán ez hirtelen összegyűlt egy gesztenye méretű, nagyon ijesztő pukliban a homlokánál, amitől a fél szemére nem is látott, a CT pedig orrsövényferdülést is okozó, inoperábilis, csontra épült daganatot mutatott ki.

Június elején megkezdtük az Energyvet Annovet csomaggal történő kezelést, amely már az első két hét után lelohasztotta a betonkemyén dudort! Szötyi szemei kifényesedtek, boldogan hurcolta fel-alá az összes játékát, és rohangált a tesóival.
Jelenleg vannak jobb és rosszabb időszakok, de hát mégiscsak egy rákos daganatos állatról beszélünk…

A leírásban szereplő adagolás betartása nagyon fontos: a tapasztalat azt mutatja, hogy a változtatásra nagyon érzékenyen reagál a szövetállomány.
Nagyra értékelem az Energyvetet, és köszönettel tartozom, mert június elején gyakorlatilag azt mondták, hogy tartós tejet már ne vegyek a cicának, ő pedig augusztus végén reggel áll a hűtőnél és követeli a tejcsit 🙂

Hálásan köszönök mindent.

Üdvözlettel,
Szentmihályi Anna Andrea

Amióta a gazdi megosztotta velünk váleményét, elérhetővé vált 3 különböző új termékeket tartalmazó csomag daganatos megbetegedésekre, melyek hatékonyabb kezelést biztosíthatnak!

ANNOVET

7900 Ft
Akció!

Sejt regeneráló I. (7)

csomag

51030 Ft

A csomag tartalma: 1 db Cytovet, 1 db Strong Immune, 1 db Imunovet, 1 db Citosane, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Protective force, 1db Iron complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Sejt regeneráló II. (7)

csomag

51030 Ft

–          Cell protection

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Cytovet

–          Imunovet

–          Chitosane

–          Strong Immune

–          Iron Complex

 

Vélemény, hozzászólás?