Szötyi macska daganat kezelése

Szötyikét a helyi menhelyről hoztam el tavaly a születésnapomon, már akkor is “Darth Vaderes” hangokat adott ki, ezután kapta a nevét is. Próbáltuk antibiotikummal, szteroiddal kezelni, de a váladék csak nem akart kiürülni a felső orrjáratból. Aztán ez hirtelen összegyűlt egy gesztenye méretű, nagyon ijesztő pukliban a homlokánál, amitől a fél szemére nem is látott, a CT pedig orrsövényferdülést is okozó, inoperábilis, csontra épült daganatot mutatott ki.

Június elején megkezdtük az Energyvet Annovet csomaggal történő kezelést, amely már az első két hét után lelohasztotta a betonkemyén dudort! Szötyi szemei kifényesedtek, boldogan hurcolta fel-alá az összes játékát, és rohangált a tesóival.
Jelenleg vannak jobb és rosszabb időszakok, de hát mégiscsak egy rákos daganatos állatról beszélünk…

A leírásban szereplő adagolás betartása nagyon fontos: a tapasztalat azt mutatja, hogy a változtatásra nagyon érzékenyen reagál a szövetállomány.
Nagyra értékelem az Energyvetet, és köszönettel tartozom, mert június elején gyakorlatilag azt mondták, hogy tartós tejet már ne vegyek a cicának, ő pedig augusztus végén reggel áll a hűtőnél és követeli a tejcsit 🙂

Hálásan köszönök mindent.

Üdvözlettel,
Szentmihályi Anna Andrea

ANNOVET

6900 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés