kutya epilepszia

Poci 3 éves ivartalanított fiú spánielünknek januárban nyugalmi helyzetben egyszer csak elkezdett jobbra-balra remegni a feje és azt sem tudtuk mit csináljunk. Kb 2 percig tarthatott. Azonnal hívtuk az orvosunkat és elvittük hozzá. Milgammát írt fel és szinte pontosan egy hónap múlva fekvés közben megint kezdődött a fejremegés. Ismét azonnal hívtuk az orvost és elvittük. Azonnal vércukrot nézett a doktor úr és teljes vérképet csináltatott. Kapott injekciót is, hátha valamilyen gyulladás vagy kórokozó okozhatja. Megint egy hónap múlva amikor mellettem feküdt, ismét elkezdődött a fejremegés. Minden remegés kicsit rövidebb volt az előzőnél. Arra gondoltunk és mondtuk is orvosunknak, hogy  szerintünk a kis kutyatestvér idegesítheti. Nem volt olyan vidám, mint régen és nem játszott. A vérvétel eredménye teljesen rendben volt. Orvosunk nem tartotta indokoltnak a ct vizsgálatot.

Az interneten nézelődve találtam rá az Energyvet termékekre. Hitelesek voltak számomra a beszámolók a gyógyulásokról. Molnár Gábor doktor úrtól konzultációt kértem és javaslatára március végén elkezdtük adni kutyusunknak az Etovet, Korovet, Cytovet, Probiovet, Annovet készítményeket. Még egy hétig sem kapta Poci, azt tapasztaltuk, hogy hozza a játékát, várja hogy eldobjuk. Elkezdett újból játszani és egyre elevenebb lett, mintha valamiféle blokkolás alól szabadult volna fel. Ami a legfontosabb, hála isten a fejremegés nem jelentkezett többet. Kutyáink egészségének megőrzésére ezután is csak a doktor úr által ajánlott természetes készítményeket fogom használni.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Remélem azzal, hogy leírtam a kutyám gyógyulásának történetét, tudok én is segíteni másoknak!

Köszönettel!
Tujnerné Zsuzsa

CYTOVET

9900 Ft
Akció!

Görcsös (7)

epileptoid csomag

47070 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

KOROVET

7900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

ETOVET

7900 Ft

ANNOVET

7900 Ft

Kutya epilepszia

A Supreme Immunit weboldala

Vélemény, hozzászólás?