Szívelégtelenség

Dr. Bartakovics Katalin, állatorvos ( MAX-VET Bt. Vezér úti állatorvosi rendelő
1148 Budapest, Vezér út 132. http://maxvet.hu/ )

Egy héten belüli gyógyulások

Szívelégtelenség

Idős, túlsúlyos, keverék kutyus szívelégtelenségben szenvedett. Gazdája nem sok mindent tudott vele kezdeni. Az állat folyamatosan lihegett, rossz volt a kedve, illetve nehezen mozgott. Ekkor adtam neki  Korovetet, 3X1 cseppet. A végeredmény meglepő, a kutya kedélye, mozgása lényegesen jobb lett, a nagyfokú lihegése pedig megszűnt.

Külső hallójárat gyulladás

A kis spánielnek állandóan visszatért a hallójárat gyulladása, a fülcimpáján pedig  egy kerek, pörkös, szőrhiányos terület alakult ki.Audivettel kezdtem kezelni, naponta 2X1,2 cseppel kenegették gazdái a fülét. Egyetlen hét alatt a kutyus meggyógyult.

Nyuszi puffadása

A nyuszikra jellemző betegséggel került hozzám egy fiatal nyúl. Napok óta nem volt bélsara és felpuffadt. Sok kis állat nem éli túl ezt a problémát. Ekkor kapott Probiovetet, egy fél kapszulát oldottak fel vízben a gazdik. Néhány nap múlva a nyuszika teljesen rendbe jött.

Szorongó kutya

Egyéves kutya annyira félt, hogy még az utcára sem tudták gazdái  kivinni. Szorongott a zajoktól, az emberektől, gyakorlatilag mindentől. Etovetet kapott, 2X1 cseppet naponta. Szinte hihetetlen, de néhány nap után az állat teljesen felbátorodott.

Fáradt depressziós eb

A 14 éves, öreg kutya fáradt lett, viselkedése megváltozott, már nem örült a gazdák érkezésének. Sokat feküdt és pihent. Etovettel és Korovettel kezdtem kezelni. A változás nagyon rövid idő alatt látványossá vált, a kutyus depressziós hangulata eltűnt, mozgékonyabb, jobb kedvű lett, és a legnagyobb öröm, ismét fogadta a gazdákat.

Allergiás cicus 1.

Allergiás macska igen rossz állapotban volt,  semmilyen táplálékot nem fogadott be a szervezete. Sőt, még a gyógytápot is kihányta.Fytovetet kapott, napi 1 cseppet. Döbbenetes volt a változás, néhány nap múlva a cica újra tudott enni.

Allergiás cica 2.

Egy másik cicus is hasonló problémával küszködött. Allergiában szenvedett, már alig evett, lefogyott. Neki is Fytovetet és Probiovetetjavasoltam. Szinte hihetetlen, hogy a macska táplálékára szórták a szert, és szívesen megette azt. Gyógyulása mindössze 3 napba került.

Supreme Immunity honlapja

KOROVET

7900 Ft
Akció!

Szívelégtelenség (6)

csomag

40320 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Kingvet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Liver Support TMG, 1 db Heart Power

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel.

Vélemény, hozzászólás?