KOROVET

6900 Ft

(83 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: KOROVET

Leírás

KOROVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevők. Javítja a transzport folyamatokat, az állat testének valamennyi szervében, sejt és biokémiai szinten is. Jótékonyan befolyásolja  a vérkeringést – a szív, az idegrendszer, az agy kifogástalan működéséhez szükség van a megfelelő vérkeringésre. Javítja a szövetek vérellátását.  Regenerálja az idegrendszert, az érrendszert és a belső elválasztású mirigyek működését. Javítja a  szívizom szöveteinek vérellátását.

Alkalmazás:

 • Belső elválasztású mirigyek funkcióinak egyensúlyba állítása
 • A szív működés támogatására ( Szívelégtelenség kiegészítő kezelésére)
 • Az ér és nyirokrendszer működésének stabilizálására
 • Epilepszia és epilepszia szerű tünetek kiegészítő kezelésére (Etovet egyidejű adagolása is javasolt)
 • Leukémia kiegészítő kezelésére (vérképzés támogatására)
 • Idegrendszeri rendellenességek kiegészítő kezelésére
 • Utazási betegségek esetében (Etovet egyidejű adagolása is ajánlott)
 • Agresszivitás esetén

Összetevők:

növényi kivonat 82,6% (Páfrányfenyő Ginkgo biloba, Pau d’ Arco Tabebuia impetiginosa, Orbáncfű Hypericum perforatum, Vadgesztenye Aesculus hippocastanum, Szamárkenyér Echinops sphaerocephalus, Vidrafű Menyanthes trifoliata, Vérfű Sanguisorba officinalis, Levendula Lavendula officinalis, Lucerna Medicago sativa, Vörös áfonya Vaccinium vitis-idaea, Tölgyfa Quercus robur, Kömény Carum carvi, Kapor Anethum graveolens L., Gyömbér Zingiber officinale, Vadárvácska Viola tricolor, Búzavirág Centaurea cyanus, Fokhagyma Alium sativum, szorbit, mikrokristályos cellulóz, xantán (sűrítők), víz, grapefruit kivonat, kálium-szorbát (tartósítószer), esszenciális olajok keveréke 0,3%.

Javasolt adagolás:

Adjuk maximum három héten át a következők szerint:
Kis állatok 10 ttkg-ig, 1-2 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe naponta 2-3 alkalommal.
10 és 100ttkg: 1-2 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 2-3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételben.
100ttkg felett: 5 csepp (0,3 ml) minden megkezdett 100 ttkg súlyra, 2-3 alkalommal, naponta.
A készítményt 3 hét után abba kell hagyni egy hétre.
Ajánlások: Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Kutya epilepsziáról bővebben >>>

Epilepszia csomag >>>

Figyelem:

Fokozott figyelemmel adjuk szív problémák, vénás és artériás gyulladások kezelése esetén. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Ne alkalmazza vemhes nőstények esetén. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 – 25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 512/1/2013

Állatorvos ajánlása:

Főként az epilepsziás és görcsöket mutató állatoknál használom, a legtöbb esetben sikerrel bármilyen más gyógyszer használata nélkül.

Dr. Kemenczei Katalin
állatorvos
Szeged

 

KOROVET termékről 83 értékelés

 1. Hajdu Ikdiko

  Szuper a termék mint írtam is előzőleg.epilepszias Goldennek használom két éve.tunetmentes a kutyám hála égnek.

 2. Anonim

  ….

 3. Szalai Jenö

  Köszönöm.

 4. Förhéczné

  Hatásos epilepsziához

 5. Gulyás Gyöngyi

  Sajnos a kutyusnak akinek rendeltem már nem kaphatott belőle. 😭 De van egy tacsink és ő nagyon szereti. Nyugodtabb szép fényes a szőre. Nagyon hasznos csepp!

 6. Glasz Györgyi

  Az Etovet termékkel együtt használjuk epilepsziára. Márciusi roham után kezdtük el szedni és most novemberben volt az előzőnél enyhébb roham. Remélem továbbra is lesz hatása és ritkán lesz csak rohama vagy nem is jön elő többet.

 7. Hajdu Ikdiko

  Szuper

 8. Mitró Á.

  Másodszor rendeltem kombinálva a Etovet-tel. Önállóan adom gyógyszer nélkül. Még nem telt el a 3 hónap, de egy epilepsziás roham sajnos volt, mégis remélem ismét hatásos lesz és legalább 2 évig újra tünetmentes lesz.

 9. Anonim

  Másik készítménnyel együtt kapja a 16 éves tacskónk akinél szívnagyobbodást diagnosztizáltak 1 éve, súlyos tünetekkel. Amíóta szedi, a tünetek megszüntek, az ultrahangos vizsgalaton 3 hónapra rá csökkent a szívnagyobbodás , következő vizsgálaton fél év múlva már egyáltalán nem mutatott szivnagyobbodast az ultrahang. Tünetmetesek vagyunk.

 10. Németh E.

  Pár nap után a köhögés megszünt (szívbillentyű zavar miatt már volt a tüdejében víz, ezért sétánál köhögött)

 11. Tóth Tünde

  🙏

 12. Liliomné Bakos Tünde

  Üdv!
  Most az Etovet mellé megrendeltem a 2 kg-os kutyusomnak a Korovetet is. Az előírás ebből is 3×1/3 csepp lenne neki. Az Etovet alkalmazásához azt tetszett írni, hogy egy csepp 0.9 ml-be, és naponta adjak 3×3 ml-t, de ez 9 ml nem pedig 0.9 ml.
  Melyik lenne a helyes alkalmazás? Köszönöm a segítségét!

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Tünde! 0,9 ml vízhez 1 cseppet adjon , majd az így kapott 1 ml oldatot adja be 3 résure elosztva a nap folyamán. Így kapja meg a megfelelő adagot. Üdv Dr.Molnar

 13. Liliomné Bakos Tünde

  Üdvözlöm doktor úr!
  Korábban a 2 kg-ős yorkimnak az adagoláshoz azt írta hogy 0,9 ml-hez 1 csepp majd azt hogy ezt adjam úgy, hogy 3×3 ml. De az akkor az 9 ml és nem 0.9 ml. Melyik a megfelelő? Köszönöm!

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Tünde! 0,9 ml vízhez 1 cseppet adjon , majd az így kapott 1 ml oldatot adja be 3 résure elosztva a nap folyamán. Így kapja meg a megfelelő adagot. Üdv Dr.Molnar

 14. Hajdu Ikdiko

  Szuper a termék

 15. Liliomné Bakos Tünde

  2 kg-os yorki kutyusomnak az adagolás 3×1/3 csepp naponta. Hogyan tudom ezt pontosan adagolni neki? Köszönöm!

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Tünde! Egy fecskendőbe cseppentsen egy cseppet, tegye vissza a dugattyút és szívjon hozzá vizet 0.9ml-ig, azután adagoljan 3x 3 ml-nyit naponta a kutyusnak. Üdv Drmolnar

 16. Józsa Emő

  Ritkábban vannak a vizslámnak epileptikus(feltételezett), eszméletvesztéses götcsei. 14,5 éves.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Józsa Emő
  Image #2 from Józsa Emő
 17. Bóka A.

  Nem volt epilepsziás rohama mióta szedi

 18. Ács

  jó termék

 19. Hajdu Hajdu

  Gyors szállítás

 20. Anonim

  Super

 21. Pitlik Natália

  17 éves törpe uszkár kutyám időskori demenciával él, korábban sokszor volt feszült, folyamatosan körbe körbe ment, ugatott, vonyított ok nélkül. Illetve az előző hónapban két alkalommal volt epilepsziás rohama is. Amióta a Korovet és Etovet cseppeket használom megszűnt az állandó feszültsége, nyugodtabb, békésen sétálgat (nem körbe körbe) és epilepsziás rohama sem volt azóta. Mindenképpen tovább használjuk.

 22. Varga- Szűcs Dóra

  A 11 hónapos magyar agaram 17 napja szedi, azóta semmilyen aggasztó tünet nem jelentkezett (fejremegés nagyobb fizikai megterhelés vagy huza-vona játék után). Eddig csak pozitív tapasztalat, reménykedem, hogy így is marad.

 23. Hajdu Ildikó

  5 éves golden epilepsziás és ennek megelőzésére használom közel fél éve.semmi gond hála égnek ez idő alatt.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés